אנשים....דחוף!!! מה לעזזזל????????????????????
I inbal145 New member 9/5/04 #3 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איפה מצאת את התמונה הזאת
R rifkin1 New member 9/5/04 #4 האתר יש שם המון תמונות יפות של ג'ניפר. כמעט כולן נמצאות בגלרייה שלה כולל התמונה הזו.
W Wiccan Scorned New member 10/5/04 #8 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח... אבל זה לא היה אלייך... (ואני יודע שאמרת את זה בצחוק, כן?!)
O oy my godnes New member 11/5/04 #9 כן בטח... ויש לי שאלה אלייך... אני רוצה לשאול משהו רשמת שאתה יודע שזה לא עליי, אני רוצה להתמקד על משהו אחר, אתה הרי בן, עם רשמת יודע, ולמעטה רשמת מיקקל וספייקי תעשו לי ילד... אז יש משהו שאתה רוצה לספר לי??? חחחחחחחחחחחח.... או שטעית?
כן בטח... ויש לי שאלה אלייך... אני רוצה לשאול משהו רשמת שאתה יודע שזה לא עליי, אני רוצה להתמקד על משהו אחר, אתה הרי בן, עם רשמת יודע, ולמעטה רשמת מיקקל וספייקי תעשו לי ילד... אז יש משהו שאתה רוצה לספר לי??? חחחחחחחחחחחח.... או שטעית?
W Wiccan Scorned New member 11/5/04 #12 איזה בן סטרייט יגיד... "סתם בשביל הקטעים" שהוא הומו?!!??!!?! אני הומו... ורציני...
R RenanaD New member 11/5/04 #13 וואלה?! מגניב, לא ידעתי!... פעם ראשונה שיש לי חבר/ידיד (איך בא לך להגדיר את עצמך?!) הומו!
M Moreiro New member 11/5/04 #14 מההה?? ../images/Emo121.gif אני ידידה של מלא הומואים הם האנשים כמעט הכי חמודים בעולם
R RenanaD New member 11/5/04 #15 לי אף פעם לא יצא להכיר. אתה הראשון שלי!!! חחחח וכן, אתה בהחלט חמוד....
O oy my godnes New member 12/5/04 #19 אמממ, לא אין לי, תיכנס!!!!!!! האמת האמת שאני לא שקרן ואני לא כל כך מתחבר להומואים, אבל אני לא גזעני וסליחה עם פגעתי בך, אוקי? סורי....... סליחה....
אמממ, לא אין לי, תיכנס!!!!!!! האמת האמת שאני לא שקרן ואני לא כל כך מתחבר להומואים, אבל אני לא גזעני וסליחה עם פגעתי בך, אוקי? סורי....... סליחה....