אנשים דחוף!!!!!!

AB780

New member
אנשים דחוף!!!!!!

שמי מאיה אני בת 17 עכשיו יש לי שאלה יש לי נוקים 5110 והמסך שלו פשוט התכבה רצתי לתקן אבל זה עולה 300 שקל מה אני עושה אין דרך לתקן את זה לבד???? בתקווה שתעזרו.. מאיה

300 שקל???

בטח הלכת ליורוקום הגנ***.
התיקון באחת ממרכזי השירות של אורנג´ של יעלה לך יותר מ99-150 שקל. לא ניתן לתקן את התקלה "לבד"...

300 שקל???

בטח הלכת ליורוקום הגנ***.
התיקון באחת ממרכזי השירות של אורנג´ של יעלה לך יותר מ99-150 שקל. לא ניתן לתקן את התקלה "לבד"...

שוקו

התקלה היא במסך או מה? ואם אני קונה מסך חדש שהוא לא עולה יותר מ50 שקל, מה הבעיה להחליף לבד?

אורי יפה

עוד פעם אתה???
אין לי בעיה שנפנה את הבחורה אליך-ואתה תתקן לה את המכשיר.
רק תגיד לי איפה אתה גר-ואני כבר יעביר לה את הפרטים

peretzy

New member
לא שווה לתקן כבר..

מאיה בסכום הזה את יכולה להשיג מכשיר חדש מהקופסא מכל חנות פלאפונים ואם כבר את קונה מכשיר ,תנסי להוסיף 200-300 שקל ויהיה לך את ה-3210 באורנג´ או 6120 בסלקום

מזה "להוסיף"?

הכסף לא גדל על העצים אתה יודע...
וחוץ מזהב מדובר בסכומים הרבה יותר גדולים ממה שציינת... בשביל לקנות 3210 היא לא יכולה "להוסיף". היא צריכה לרכוש מכשיר חדש וזה עולה בסביבות ה700 שקל.. על סלקום אין על מה לדבר...

m e i r

New member
למה באמת?

למה? כי היא לא אמרה שהיא לא מרוצה מהרשת, היא לא אמרה שהשיחות יקרות, היא רק חיפשה דרך זולה יותר לתקן את המכשיר, אז מה הקשר לשלוח אותה לסלקום? הבנת את זה, יקירתי?!

אווווו../images/Emo122.gif

אם אני אצטרך להסביר בכל פעם מחדש למה התכוון המשורר-אני אפסיק לשיר... אמרתי ש"אין על מה לדבר" מסיבה אחת פשוטה:אני לא מבין בסלקום,במחירים שלהם וכו´ כך שלא יכולתי להתייחס לעניין. זהו...

eranavni

New member
עבדו עלייך

ב 300 שקל את קונה מכשיר יד שניה 3210 מכשיר הרבה יותר טוב

למעלה