אנשים, האלבום של כל הזמנים, מה לפי

lo siento

New member
אנשים, האלבום של כל הזמנים, מה לפי

דעתכם, אישית, אם תשאלו אותי, אין על(בפעם המי יודע כמה שאני אומר את זה) juno reactor- tranmission

trancelover

New member
אלה שלי ..

Infected M. - The Gatherin Pleiadians - I.F.O Kiwa - DreamTime Enhancer Hux Flux - Cryptic Crunch

HooK

New member
לדעתי tranmission הוא

אלבום עלוב של ג´ונו לעומת השאר... ד"א היה עוד אחד לפניו שהתגלגל לקראת סוף שנות השמונים וזה משהו שאני בהחלט רוצה לשמוע...

Mad Hatter

New member
לדעתי...

אלבומים: Hallucinogen- Twisted / Dragonfly Juno Reactor - Bibel Of Dreams / Blue Room MFG - New Kind Of World / Phonokol Infected Mushroom - The Gathering / BNE אוספים: Scrambled Heads / Shpastic Elastic Heavy Mental 1 / Polytox The Mystery Of The Thirteen Crystal Skulls / TIP.World אני יכול להמשיך את הרשימה עד מחר... היו כל כך הרבה דיסקים טובים...

lo siento

New member
אתה מדבר על סמוראי

יצא בשלוש גירסאות, זה האלבום הראשון של ג´ונו מה שבד"כ תמצא זה את הגירסה השלישית, אם מצאת את הגירסה השנייה אתה תותח אבל, אם, אבל אם אתה באמת בטוח שזה זה, הגירסה הראשונה(שיצאה בארבע עותקים בלבד) תודיע לי מהרררר ואגב, bible of dream אלבום מדהים, אני לא אומר שלא, אבל הוא יותר מדי לילה, אבל ממש לילה שרק אם אתה אוכל "אוכל בריא" אתה מבין אותו, לא רק זה לפי דעתי אם אתה אוכל ושומע את זה אז לגמרי אתה בסרטים, לעומת זאת, בטרנסמישן זה משהו מדהים, אני לא יודע אם יודעים את זה, אבל הטרק contact באלבום זה בעצם שיר אהבה, מדהים

ELior

New member
יש כמה.....

Bamboo Forest - Random Gms - sgscemouscers 3D_Vision_Compilitation 1200 Mics - MICROGRAMS Classical mushroom Psycollection space cat - Beam me up Xerox and Freeman - Human Race יש עוד הרבה פשוט זה מה שעלה לי בראש

RiCh RaCh

New member
אס זתוסיפו גם את

DARK SOHO - SUN SPOT ׂSPECIAL EDITIONׂ THE DELTA - SCIZOEFFECTIVE COOSMA - SIMPLICITY אח אח אח איזה דיסק איזה דיסקקקקקק!!! BLT-GOD IS LOVE

למעלה