אנשים הבנתי דבר חשוב

djgabi

New member
אנשים הבנתי דבר חשוב../images/Emo79.gif

שמי גבי ואני בן 25 ואני D.J ועורך סרטים במקצועי. ואני חדש כאן,והגעתי למסקנה,אחרי שגיליתי בערך לפני חצי שנה את מאיה. הבנתי שהארץ הזאת כל כך נטולת אומנים מדהימים שזה עצוב. אני חושב שמאיה בוסקילה היא אחת הזמרות הראשונות והאיכותיות שיש לנו בארץ. אחרי ששמעתי את השירים שלה בדרכים,ותמיד תמיד נישארתי מוצף דמעות,מהקול המדהים והמקסים הזה!!!!!!!!! קול ששנים לא שמעתי כמותו,נקי,איכותי,ויפה. ברמה מאוד מסויימת ובהחלט מאוד מאוד גבוה. אז אפשר לומר בהחלט שאני מעריץ מאוד מאוד מאוד את מאיה בוסקילה. שתמשיך להיות כזאת מדהימה.

../images/Emo24.gifברוך הבא לפורום,גבי../images/Emo24.gif

יש כמה אמנים לא רעים וטובים בארץ אבל בהחלט אין מספיק מעולים , ומאיה בקלות מצטרפת אליהם , למרות שהיא עדיין בשלב הפריצה והפרסום שאין לה מספיק . אני לא יכול שלא להסכים כמובן לכל מה שאמרת
יצא לי לבכות לכמה שירים שלה , אמנם לא רק בגלל השירים אלא גם בגלל דברים אישיים שעברתי ועדיין ..... אני מקווה שתישאר איתנו בקשר בפורום

איליה.

New member
ואני בכיתי היום

מהשיר "זה רק בינינו". שמתי אותו בווליום גבוה והייתי ממש ליד הרמקולים, וממש כולי הייתי בתוך השיר (בקטע של הראפ) ובכיתי. הוא כל כך נכון.

hero D

New member
אני בכיתי מהשיר "באהבה"

מסיבות אישיות...נורא ריגש אותי

Reservoir Dog

New member
מוסיף ומחזק..

אחרי יום מגעיל או בשעות שלא מתחשק כלום.. לשים את מאיה במערכת או ברדיוטייפ באוטו עושה לי טוב..רק מה הבאסה..ששיר שלה נגמר כ"כ מהר אפילו אם הוא 4 או 5 דקות..

ברוך הבא !!!!!!!!!

מאיה באמת משהו מיוחד !!! לי לא יצא לבכות מהשירים שלה .. אבל היא מדהימה בשירה שלה ........

למעלה