אנשים! הודעה לא קשורה אבל חשובה!

clyps

New member
אנשים! הודעה לא קשורה אבל חשובה!

מתחילים חרם על חברת "FOX"! מי שלא יודע ע למה מדובר הנה לכם הסבר: אתמול ניראתה פרסומת של FOX בה יושבים יהודה לוי ויעל בר זוהר ונוסעים, הם עוברים תאונת דרכים ולפי מה שניראה היא מתה, ואז פתאום יהודה מוצא איזה בקתה כזאת נטושה ופתאום היא שם. עזבו סיפור ארוך.. בכל מקרה, העניין הוא כזה- הם משתמשים בתאונות דרכים לשם פירסום וזה לא בא בחשבון! אז אנחנו קוראים לכולכם לא להיכנס לחנויות FOX, ובוודאי בוודאי שלא לקנות! לא קונים שם, עד שהפרסומת מורדת מהמסכים. תודה.

Great King Rat

New member
תגידי, משעמם לך?

מה נסגר? את הפרסומת עשתה חברת פרסום, לא פוקס, הפרסומת עברה את הצנזורה של הרשות השנייה. מה הקטע? מי שם זין על הפרסומות? הבגד יפה? קונים. לא יפה? לא קונים. תמצאי מטרות יותר נורמליות, כמו החרם על חברות הסלולרים, שבאמת דופקות אותנו במחירים.

clyps

New member
אז ככה...

חברת פירסום עשתה ולא פוקס- אז מה? ערוץ שתיים עשה צינזור אז מה? אז כולם יצאו חארות.. עצם השימוש בתאונות דרכים לשם פירסום הוא מעצבן ונתעב ואני לא היחידה שחושבת ככה. יש אנשים שאיבדו חברים שלהם בתאונות דרכים, ורואים את הפירסומת המזעזעת הזאת, ומה הם חושבים? לכל אחד יש ת'מטרות שלו, אז עשה טובה, תלחם על מה שבא לך ואני על שלי וכאן סיימנו את הדיון מעכשיו- רק QUEEN

bazmaster

New member
האמת...

שאני מעדיך להחרים את פוקס( כן כאילו אני גם ככה קונה שם..) בגלל בגדי הפרווה שלהם ולא תאונות הדרכים...

למעלה