אנשים!!! היום לא הלך לי טוב!

אנשים!!! היום לא הלך לי טוב! ../images/Emo31.gif

1800 קלוריות שלמות אכלתי!!! אתם קולטים...? 1800 קלוריות! (כן, אני סופרת קלוריות)...
אמנם הלכתי פחות או יותר קילומטר (הלכתי וחזרתי מהעבודה ברגל!), אבל... 1800 קלוריות!!!!! אוף...
בדיוק, פורומית מדהימה שלי (
), אמרת שאני תמיד עם בשורות טובות... אבל היום לא! צר לי לאכזב, אבל פשוט... אוווווווווווווף!!!!!! דווקא אתמול הלך לי כ"כ טוב... איזה באסה!!!
טוב, אבל לא נורא, נעבור גם את זה, נכון?
ומחר יהיה יום חדש, תזרח בו ה-
והכל יהיה טוב ויפה! אני אדאג לאכול פחות (להסתפק באוכל מועט!)
... איי איי איי,
(=אוכל) זה דבר מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יאללה, אני עפה לראות קצת
, אבל לא לפני שאמסור לכולכם
ענקית ו
לא פחות קטן!!!
(תודו שהסימנים האלה מתאימים לי!)
בהמון
, כמו תמיד! עדי התל-אביבית

גל היפה

New member
פחחח

ההודעה שלך הצחיקה אותי רציתי להגיד לך שגם אני פישלתי היום בגדול אבל חפיף תאמיני לי לא צריך בכלל דיאטה אני שלמה עם עצמי ועושה דיאטה כי כל המשפחה עושה צריך פשוט להיות מודעים ומרוצים ממה שיש לישמור זה תמיד טוב אבל דיאטה זה מעצבן!

כן, אבל...

bummer!
טוב, לא נורא... שאלה יהיו הצרות הכי גדולות שלנו, תאמינו לי!!! שולחת לכל אחד מכם מלא כאלה
ואוהבת כמו תמיד
, עדי התל-אביבית נ.ב -------- איך היה היום שלכם???

ארינה

New member
יקירה זה לא משנה, יום ככה יום ככה ../images/Emo9.gif

העיקר שבאופן כללי את שומרת. היות והדיאטה היא קלורית אז את יכולה לקזז מה
ואז את נמצאת באיזון. בכל אופן אני מאחלת לך בהצלחה רבה בהמשך
ואני שולחת לך המון המון
וגם המן המון
שלך ארינה

יום עסל, יום בסל

אני יודעת...
ובכל זאת... זה מעצבן!!!!!!!!!!!!! הייתי יכולה לוותר על ארוחת הצהריים הגדולה שאכלתי, או על... לא יודעת על מה, אבל בטוח הייתי יכולה לקצץ!!! אז למה לא עשיתי את זה??? שאלה טובה, האמת היא...
אבל לא נורא, כפי שכבר אמרתי: מחר אשמור "חזק" ויהיה טוב... אני בטוחה שיהיה טוב!!!
גדולה לכולכם, עדי התל-אביבית

פורומית

New member
קורה!!

היי עדי! למרות הכל זה לא סותר את מה שאמרתי, את באה הרבה עם בשורות טובות, ואת יודעת מה? לא משנה עם מה את באה, העיקר תמשיכי לבוא
ויש גם ימים כאלה, זה לא נורא, אין מה לעשות... לעומת ההצלחות שלך זה עוד משהו קטן, והכי חשוב שהירידה הזאת (לא במשקל, בהצלחה) תהיה הדרך לעליה גדולה יותר ממה שהיה איפלו קודם. ואם זה יעודד אותך, אז גם לי לא היה היום הכי מוצלח, אכלתי קצת יותר מהרגיל, אבל לא יותר מידי (נו טוב, אני עדיו מאשימה את המחזור
) ושלא לדבר על פעילות גופנית שאני בכלל מפקששת, אבל יהיה טוב, תאמיני לי... מחזיקה לך אצבעות,
אוהבת מאוד!!!!
שלך, פורומית

תודה, מאמי!!! ../images/Emo42.gif

איזו חמודה את... מתה עליך!!!
ולא נורא- בקשר לזה שלא הלך לך... יהיה טוב, אל תדאגי!!! אם תאמיני שיהיה טוב- תאמיני לי שבסוף באמת יהיה טוב. אני סומכת עליך!!!
ובקשר למחזור... נכון שכיף להאשים אותו?
אני, אישית, מוצאת אותו כתירוץ נחמד למדי!!! אבל אל תלמדי ממני! ("לא לנסות את זה בבית"!)
שיהיה לכולם לילה טוב ונעים
שולחת, חראגיל, אלף
ממני, עדי התל-אביבית שמתלהבת מהסימנים החדשים (למרות שהתפוזים הקודמים היו ממש ממש ממש ממש חמודים!)

תרנגולת

New member
תלאביבית מתוקה ../images/Emo13.gif

תגידי, את יודעת ש1800 קל´, זה בערך הכמות שאת צריכה ביום, ולמען האמת קצת יותר, בסביבות 2000. זה שאת עושה ספורט, נותן לך כבר יתרון! 1800 שלמות, זה לא כ"כ הרבה!! במיוחד לא לגילך!!! ובמיוחד לא לאחת שעושה ספורט!!! ואם יום אחד התפקשש, זה לא נורא, הלאה, יש עוד ימים, יש עוד הרבה ימים. בהצלחה.

חבר´ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתם כולכם כ"כ חמודים כאן ותומכים!!! אני
אתכם!!! אני לא מצטערת לרגע על הרגע שבו החלטתי לנסות להצטרף לפורום!
מתה עליכם, ושוב- תודה רבה! עדי התל-אביבית

למעלה