אנשים הינה הסבר לסרטים

דם דם

New member
אנשים הינה הסבר לסרטים

"פרוייקט המכשפה מבלייר" 1+2 ואני מקווה שזה יעזור לכם להבין את הסרטים.פרוייקט המכשפה מבלייר הראשון הוא בעצם סרט סטודנטים חובבני, של שלושה סטודנטים שלקחו מצלמות ווידאו וצילמו סרט ביתי משלהם ויצרו סרט. בסרט לא קרה להם כלום ובעצם בסוף הסרט הם מחפשים את חברם ג'וש שנעלם סוף הסרט מסתיים בזה שהם נמצאים במבנה נטוש בקומה השניה כשפתאום שומעים צעקות ורואים את החבר השני שלהם במצלמה שאותו הסטודנטית מצלמת, לפתע המצלמה של הסטודנטית נופלת על הרצפה לא רואים יותר את הסטודנט ורואים מין צללית עוברת מול המצלמה שנפלה ובזה בערך מסתיים הסרט, כשבעצם שניהם הלכו לאתר את החבר שלהם ונעלמו גם הם.

דם דם

New member
הסבר לסרט השני

"פרוייקט המכשפה מבלייר 2" שם הסרט הוא קצת מורכב כי זה בעצם גם על חבורה של סטודנטים(הפעם זהו סרט מקצועי והוליוודי) מעריצי הסרט הראשון שיוצאת ליער למקום בו צולם הסרט הראשון, בדרכם הם עוברים במכולת קטנה שם מתרחש רצח של המוכרת וביער בסוף מתגלים נדמה לי חמישה תיירים שוכבים במעגל (מתים חשוב לציין). במבנה נטוש ביער כנראה באותו מקום שבו נעלמו אותם סטודנטים מהסרט הראשון המעריצים מאבדים את אחת חברותיהם והם מגלים אותה בתוך ארון עירומה ומתה. ולבסוף בלה בלה בלה...הם נשארים ארבעה הם מתחילים כמובן לפחד עם כול הרציחות שמסביבם וצופים בקלטות ווידאו שנמצאת במצלמות שלהם במצלמות הכול נראה רגלי אולם כשהם מסובבים את הקלטת לאחור הם מגלים שם עשו בלילה ביער כול מיני מעשי כשפים ודברים מוזרים ומסתבר להם שהם אפילו לא זוכרים את אותם השעות והדברים שהם עשו. לאחר מכן הם בטוחים שזאת אחת הבנות שהיא מכשפה ועשתה להם מין כישוף אחד הבנים שם הורג אותה, הם בסופו של דבר נחלצים מהיער אבל במשטרה מסתבר להם שאת הרצח במכולת הרצח של התיירים והחברה שלהם שנמצאה מתה בארון זה הם ביצעו, וכול זה בלי שהם אפילו זוכרים את זה.זה הכול, למעשה הם אלו שרצחו את הסובבים אותם מבלי שבכלל זכרו

אבל רגע,

אז בסופו של דבר, הבלונדה ההיא שאמרו שהיא המכשפה אז זאת לא היא? ואיך קרה שהם ביצעו את הרציחות בלי להיות מודעים לכך?

דם דם

New member
הבלונדה היא לא המכשפה

מסתבר שכול הזמן הזה הם היו תחת השפעה של מין כישוף והם היו בטוחים שהיא זאת שכישפה אותם ושהיא אחראית על הרציחות,אבל היא כולה הייתה מבוהלת וניסתה להסביר להם שזאת לא היא והם לא האמינו לה והרגו אותה לבסוף מסתבר שהיא לא המכשפה,ושהם בעצם היו כנראה תחת כישוף ושתוך כדי הכישוף הם ביצעו את הרציחות בלילה מבלי לדעת שהם הרוצחים.

sefa

New member

יש אומרים שהפירוש לסרט הוא יותר פסיכולוגי מאשר דימיוני . כידוע יש סם שנקרא מכשפה ומדובר פה בעצם על סמים... כך אומרים.. בגלל זה, לדעתי, הסרט הנורמלי היה הראשון כי זה היה נראה אמיתי..

skitel

New member
טוב אתה מתכוון מתישהו להודיע על

ספוילרים או שפשוט תהרוס לי את כל הסרטים!? תודה באמת

דם דם

New member
מצטער באמת

לא התכוונתי לספר את כול העלילה של הסרט ולהרוס לך אותו, מצטער באמת שגליתי לך כבר את כול הסרט, אז אני יותר לא יעשה את זה, ואם מישהו ירצה הסברים אני יתן לו הסברים באופן פרטי מהיום והלאה. ולגבי sefa אני לא ממש מתמצא בסמים ככה שאני לא יודע על הסם שנקרא "מכשפה" אז אולי באמת בסרט הם לקחו את הסם הזה ולא היו תחת כישוף, בכול אופן בסרט הראשון הם נעלמו ונראה לי לפחות, שזה רק חלק מהסרט ושבמציאות הם בריאים ושלמים, לפחות ככה דיווחו בזמנו בעיתונים...צפיה נעימה וסליחה שוב

למעלה