אנשים המפגש

Ze Colmeia

New member
אנשים המפגש../images/Emo70.gif

עכשיו קובעים סופית ובלי שטויות
הבנתי שהעדיפו ב21 שזה יוצא יום חמישי, אני ממש בעד. המפגש יתקיים הפארק שליד התחנה רכבת צפון בת"א. אם לא מכירים תגידו ואז נפגש כולם בתחנה. אז רק צריך לקבוע שעה, אני מציע שנתחיל בסביבות 3-4 כך... אנשים שמביאים חברים/חברה מהקבוצה/מאמנים שיגידי כמי מי וכו'.. אנשים שמביאים כלי נגינה שיגידו איזה. מי שיכול לבוא שיסמן

../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

אני באה עם יובל!!
עידו, אני אוהבת אותך!!! ניפגש באותו יום, אותה שעה, מקום וכו' גם אם לא יהיה מפגש, נכון??

BiAAcH

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

לצערי הרב אני לא יכול באותו יום, אני בצפון... וד"א, לא הייתה ממש העדפה ל-21, היו חמישה אנשים שהצביעו, שניים ל-21, שניים ל-24 ואחד ל-26, לדעתי זה ממש מטומטם שכמעט אף אחד לא הצביע, כי בסוף נקבע את זה לפי התאריך ששניים הצביעו לו, אבל כל השאר שלא הצביעו לא יכולים באותו יום.... מה שאני מנסה להגיד זה, פור פאק סייק, תצביעו כבר אנשים, זו בקשה גדולה מדי?? אתם לא רוצים מפגש?? אתם רוצים שיבואו רק 5 אנשים?? ותשכרו, מי שמצביע, משפיע!!!!

SHABBI THE 3rd

New member
אומרים: פור פאקינג לא פור פאק

ולי לא אכפת מתי...כל עוד תעשו כבר משהו!!

Ze Colmeia

New member
../images/Emo46.gifאנשים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

דיי עם השטויות אתם רוצי מפגש או לא
תתחילו להגיב כבר

jennie 00

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifלא יוצא טוב(בשבילי)../images/Emo70.gif

Ze Colmeia

New member
אז...

אני רואה שלא מתאים פה לאנשים, אז איזה תאריך אתם מציעים

למעלה