אנשים הסובלים מגלאוקומה

ratibor77

New member
אנשים הסובלים מגלאוקומה

אני מחפש אנשים צעירים הסובלים מגלאוקומה מגיל צעיר כי עד כמה שאני יודע זה נדיר לגיל צעיר. אני בן 25 סובל מגלאוקומה כבר שלוש שנים. עשו מס ניתוחים ובין השאר החדירו לתוך העין צינור הנקרא "Ahmed Valve". גלאוקומה שאני סובל ממנה היא סוג נדיר הנקראה בשפה מקצועית "Ice Syndrom". כרגע אני כל הזמן במעקב אצל רופא והמצב הנ"ל ימשך כפי שהסבירו לי עד סוף החיים. קשה להגיד שההרגשה הכללית שלי היא נורמלית. אבל ההרגשה הזאת מכניסה אותי לדיכאון. אם יש מישהו שסובל מסינדרום דומה לשלי נא שייצור איתי קשר.

גלאוקומה מסוג שלך

שלום רב. סוג הגלאוקומה ממנה אתה סובל אכן מיוחדת ונדירה יחסית לשאר מחלות הגלאוקומה שאנו מכירים. אנני מכיר את פרטי מחלתך, את יכולת ראייתך או את מצב שדה הראייה שלך אך זכור שיש אלפי אנשים בעולם הסובלים ומתמודדים עם גלאוקומה מדי יום. תינוקות, ילדים, מבוגרים וקשישים. ניתן לשלוט במחלה ברוב הגדול של המקרים וניתן לחיות ולתפקד היטב. כאמור, סינדרום ICE די נדיר כך שאני מסופק אם יהיו הרבה גולשים בפורום עם סינדרום זה, אך ייתכן שתוכל לבקש מרופא הגלאוקומה שלך לקשר אותך לחולי גלאוקומה במרפאתו שבגילך. אולי זו התחלה של קבוצת תמיכה !! (אני אשמח להשתתף ולהנחות). תהיה חזק, הקפד על נטילת התרופות והמשך במעקב החשוב אצל רופא הגלאוקומה. בברכה ד'ר אורן מן

למעלה