אנשים הספוט הכי תותח בארץ

shit this

New member
אנשים הספוט הכי תותח בארץ

נמצאאאאאאאאאא!! ליד גולדה בניין אי. בי.אם מקום בן זונה קרגים שיש אל שיש לדגים רצפה בת זונה קיצר מקום סוס לפי דעתי תוך שנה שנתיים זה תופס יותר מגולדה

NO Rules rulez

New member
כמה שאלות....

איפה בדיוק הבניין הזה (אם אפשר הנחיות איך להגיע מגולדה) מה בדיוק יש שמה ואם יש שומרים שמגרשים אם יש הרבה סקייטרים

יש שלוש ספוטים שוחטים באיזור גולדה

- גולה - ליד גולה (שני מטר לכיוון אזריאלי) - הספוט שגונסון הביא תלאדג בנוז סלייד (תמונה מאנדרנלין) 10 דקות מגולדה יורדים לכיוון אזריאלי ובמקום לפנות בצומת ימינה פונים שמאלה

matt hensley

New member
כל האיזור שם מפוצץ בספוטים

-גולדה -בניין איי בי אם -האחורה של בניין אייבי אם לכיוון איכילוב -הקניון החדש באיכילוב-ריילים חביבים מאוד,דבל סאט די קשה אבל אפשר להביא את המדרגות בנפרד והפלאט זה שיש מצולק כזה כמו שער העיר... -גינה עם אנדרטה ליד הכניסה לרחוב בארי-פלאט קקי של גרנוליט...אבל יש שם ספסלי בטון מתעגלים הכי מושלמים שיש...ביזבוז מוחלט....אפשר להביא עליהם מנואלים גם...משהו מגניב.... ויש שם גם קצת מדרגות ואולי איזה לדג'ון... זה כל מה שאני זוכר מהאיזור..אבל בכלל הכל שם זה ספוטים....

NO Rules rulez

New member
אוקיי סבבה תודה על התגובות

אבל עדיין לא הבנתי איך בדיוק מגיעים לכל ספוט "שני מטר לכיוון עזריאלי" לא אומר לי הרבה כל כך ו10 דקות מגולדה יורדים לכיוון עזריאלי ופונים בצומת ימינה" גם לא אומר לי הרבה כל כך, יש איזה מאה צמתים בדרך לעזריאלי ואני לא זוכר ממש מה הכיוון שלו כאילו מגולדה לכיוון הרכבת? אם מישו יכול להסביר לי בבקשה כמו ילד מפגר אני יעריך את זה תודה מראש

topsoul 360 out

New member
טוב שגילינו את IBM LEDGES

שכבר כיכבו בסרטים שהופצו במגזיני וידאו/רולר בינלאומיים

למעלה