אנשים........הפורום דיי......מת....

ש ק ד ב ת

New member
מת?! זה לא נראה לי המילה המתאימה

אולי מתדרדר?! אולי קצת יבש?! אבל לא מת..מת זה לא בפורום הזה לפחות. ל תמיד יש מה לכתוב,ולא תמיג מה יש להגיד לא תמיד יש אפשרות להכנס,ולא תמיד יש זמן לכך. אני מצטערת שנעלמתי בזמן האחרון אז תנו לי להסביר.... הייתי ביום רביעי בביצפר והחליטו שברגע שהסתיימו הבגרויות אני צריכה להתחיל תהליך פרידה מ-א
זה פשוט שבר אותי, לא רציתי להמשיך לחיות הרגשתי כמו
שהייתי בבית ספר לא התייחסתי לאף אחד פשוט לא ידעתי מה קורה איתי.... רציתי כל כך לסיים את הכל ולא לסבול יותר.... למרות שזה לא באמת נכון אבל הבנתי שאני צריכה להמשיך לחיות ולהתקדם אבל עדיין אני צריכה להלחם על הדברים החשובים ,דהיינו על הקשר שלי איתה כי אני
אותה .לא מוכנה להתנתק ממנה, לא בעשור הקרוב לפחות..... בקיצור עכשיו אני קצת יותר טוב, אתמול הקאתי אחרי שבוע וחצי בלי הקאות והיו לי כמה התקפי זלילה אבל עכשיו חזרתי לעצמי ואני בסדר אוכלת כמו שצריך ועכשיו אני חייבת להתחיל ללמוד למבחן בגרות באזרחות..... המורה שלי לאזרחות אמרה לי שאני עצלנית ואני לא מבינה בדיוק איך היא הגיעה למסקנה הזאת וזה קצת פגע בי שזה מה שהיא חושבת עליי אבל זכותה לחשוב ככה.... בכל מקרה מדהימי הפורום,הפורום כאן מתדרדר אז
חם ו-
לכולכם ויעלה מתחילה הדרך למעלה... שבת שלום,לכולכם,ואתם מוזמנין לשתף אותנו מה קורה איתכם?! אוהבת, שקד

avielss

New member
יש לכם פורום נהדר ותומך

הלוואי והיה פורום כזה שהיתי קצת יותר צעיר תמשיכו לחזק האחד את השני אתם מדהימים!!!!!! שקד בהצלחה בבגרויות----(אזרחות קטן עליך)

למעלה