אנשים! הפורום הזה זה הפורום הכי יבש

אנשים! הפורום הזה זה הפורום הכי יבש

תכתבו משהו מעניין!!! כמו למשל על הופעות חיות, על מי שנפגש עם חברי הלהקה... שלא כל הזמן אנשים יגכנסו ויראו רק כמה בנות מפגרות שיורדות אחת על השנייה ועוד כל מיני קשקושים... בכיאת שיהיה פה משהו!!! ------------------------------------------------------------ החיים קצרים ובסופם בא המוות

זיגוטה

New member
וואלה אחים צודקים!

ואלה צודקים ב-100% אממ מה יש לי לספר?! אממ אני פגשתי את תום פטרובר ואת אורית מי שלא קרא את ההודעות הקודומות שלי היה ממש פצצה שראיתי אותם הם כל כך מסטוווווווווולים! \חחחחחח.... ומה עוד?! יש לי סיפור די מצחיק שהמורה לגיטרה שלי סיפר לי שאביב גפן היה קטן הוא היה השכן שלו ויום אחד הוא דפק לו בקבוק קטשופ בראש! אני אישית מצאתי את זה נורא משעשע! חחחחח ועוד לא סתם בקבוק אלה בקבוק קטשופ מזכוכית!!! חחחחחחחחחחחח התפקעתי מצחוק! ו....אממ זהו זה היה משעשע ומקווה שזה יענין אתכם...בלאטטטטטטט...... אוקיצר מה עוד?! אני עכשיו בעבודה ומשעמם לי תחת!אני לא יכולה אבל בצהריים עד שיסיעו אותי אחר הצהריים (6) אז אני יורדת לים עם ידיד שלי הוא מגיע לעבודה שלי איזה מאמי! חחחח....ו..אממ זהו! תום ואורית באמת קרועים תחת! חחח...זה היה ממש מצחיק! \אהה ורציתי להגיד לכם שאני שמעתי כבר את רוב השירים מהדיסק נשארו לי עוד איזה 3.... והדיסק פצצצצצצצצצות!!!! יאללה אחים נשתמע

דודה...

דיס טטיימ אינ לי משהו חשוב להגיד לכ... חוצ מזה ש... פנדר זה חחחראאאאאאאאאאא היא יפה וזה אבל היא כזאת רגילה ועלובה.... הייתה לנו כזאת בהופעה וניגנתי אליה... אולי היא טובה אבל בשבילכ אפשר לעשות משהו יותר טוב (אהמ אהמ גיבסונ) אז תבלי לכ וכדי לעודד אותכ... היא מאוד מאוד מאוד נוכה וקלה... לא כמו הגיבסונ שהיא כבדהההההההה אבל עדיינ באס ותופימ הכי שווה!...

זיגוטה

New member
שנוז-

רק שתדעי שפנדר לא סתם יפה יש לה צליל מיוחד ויפה לאללה! וגם גיבסון אבל באמת כמו שאמרת היא די כבדה ואני עדין בהתלבטויות אם לקנות גיבסון או פנדר חפיף נראה כשנגיע לחנות! וואי ושכחתי לספר לך שעוד איזה חצי שנה -שנה קונים לי בס קונים לי בס קונים לי בס קונים לי בס! איזה כיף לי!!!!!!! חחחחחח... וזהו התופים שלי נמכרו!

ממממממממהההההההההההההההההה?????????

אני ניכנסת לפורמ אמ חיוכ אל הפנימ שמחה ליבדוק אמ יש בפורמ היבש הזה הודעה אחת!... יופי ראיתי 2 הודעות ממכ...אז הראשונה עוד פסדר... אבל ככה את יורדת אל הפורמ שלנו?! חוקפצה!!!.. הודעה שניה אני מחייכת ומחייכת פיתאומ אני רואה את השורה האחרונה לפני החתימה!!!!!!!!...... מזה התופימ נימקרו?! מממזזזזזההההההההה?????!!!!!!!!!????????!!!!!!!!???????!!!!!1 למי כמה ולמה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?? יא בעעעעעעעע מערכת ימהה כחולה בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע יחע"ס!!!!!!!! (ניזכרתי בזה עכשיו
)ולמה לא חיכית קצת..... בעעעעעעעעע אני עצובה

זיגוטה

New member
סורי שנוז...

ממה שאבא שי אמר לי הוא מצא קונה ואני לא יודעת בכמה הוא מוכר אותה ! אני בכלל לא בקטע של כל הכספים של המכירה הוא אמר לי שיש מישהו שרוצה לקנות עכשיו הוא בא שבוע הבא לבדוק אותה את יודעת, פאדיחות היא מלאה אבק!חחח אני צריכה לנקות אותה! אבל ממה שאני יודעת זה שזה עוד לא סגור לגמרי אבל אבא שלי קיבל ממנו רושם שהוא משלם עליה! אז ככה ש.......יש לך שבוע לבוא אליי כדי להספיק לנגן עליה!~ חחחחחחח

תודה שהזכרת לי...

אני צריחה לדבר אמ המורה שלי אל נסיעה לרעננה... אבל בכל זאת... רק שבועעע.. היא מכוונת בכל? מתוחה? יש שמ את כל הברגימ?!?!!??! אמ כנ אני צריחה אחד...
אני יתגעגע אל המערכת שלכ.... ולי עוד הייתה היזדמנות ליפגוש אותכ בפסח... אבל את...לאאאאאאא חייבת להבריז...:)

זיגוטה

New member
היי היי היי היי הייאלו!

חחחחחח.....מותק מה אני יעשה היה לי טקס של הקפוארה ורק באותו יום אני ידעתי! חחחחח...סורי שנוז! ולא היא לא מכוונת זהו שאני צריכה לכוון אותה וכל הברגים נמצאים... ודברי עם המורה שלך בקשר לנסיע לרעננה! יאללה מתי תבואי אליי כבר?! יחחחחחחחחחח אבל אני חייבת קודם לבוא ולראות את ניצן שלי! חחחחחח......הוא שלי! ורק שלי תדאגי שאף אחת מהחברות שלך לא תיקח אותו! קפיש?!..

עזביייייי..

זה סתמ היה בצחוק דודה... כבר שחכתי... חוצ מזה היה מאוד כיפ אצל גיא..(כ בטח
) אבל אני ראיתי את לירונ ואת לאאאאא...נא נא בננה... ואני ישמור לכ אל ניצנ רק אמ את לא תיגעי בסלוקי המכוער!..:-{ ושתבואי תיראי אותו פעמייממ...
הוא גמ יביא אותי אליכ וגמ את תבואי למסיבה...(אמ תהיה) ו...ו...ו...אמ את מדברת אמ הסוסה מסרי לה ד"ש שנימ לא דיברתי איתה!

זיגוטה

New member
ישששש תתודה שנוזה שלי!

יש אני יראה את ניצן וכל הפורום לא! נה נה
!! אני מאוד בטוחה שהיה כיף אצל גיא! מאוד! חח יופי את ראית את לירון?! אנחנו היינו חברים להשכיר לך! חחחח נה נה
!!!!!!! נראה לך שאני אגע בסלוקי?! איכסאאאא הוא מכוער תחת! זה סתם היה לצחוקים שצלצלתי אליו! הוא היה ממש מופתע! חחחחחח........יו ניצן כזה שוווווווווהההההה!!!!!!!!!!!!! יאללה תעשי מסיבה שנוז! בא אלי להשתכר קצת
חח אבל מענין מה בת דודה שלי תגיד שהיאתראה אותי שיכורה1 ואני לא יכולה להתמסטל אצלך כי בת דודה שלי תיהיה שם! איזה נארפפפפפפפ!!!!!!!!!!!!!! למרות שאני בהפסקה כי אמרתי לך מה קרה עם ההורים שלי למזלי יצאתי בזה בזול ובמזל!
חחח יו איזה מאמים האייקוניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ניייאאאווווווווו...

את לא יכוללה להישתקררררר... ואולי גמ לא תהיה שתיה... יו קנואו מסיבה של זייניקימ... חומ מזה זה 2 דקות מהבית שלי אז בטח אחיות שלי וחברימ שלהמ יבואו להציק!... באסה... ובאמת מעניינ מה ניב תגיד אל זה שאת שיכורה... או סתמ מסטולה... שיבייייייייייייייייי מיסכנה...:) אגב אני עושה את הרעיונ הזה שאמרתי לי לכ... אמ אני ימצא דיג´יי... בהעעעעעעעעעעעעעע
וגמ אצלנו כמו לכל מסיבה בטוח תבוא מישטרה!... חוקפצה!...

יאללה דודה...

במקומ לשנגל לכל הפורמ את הצורה שיבינו קצת למה אנחנו מדברות אמ זה בכלל מעניינ אותמ... וזה בשביל כולככמ... תרשיש ימינ ניצנ (השווה של קרקר) שמאל

Eclipsed 0

New member
אביב...איזה מטורף...

אני לומדת בבית ספר שהוא למד בו.. אפשר לראות את השם שלו כתוב בכל מיני מקומות, למרות שקשה לדעת אם זו עבודה שלו או של מעריצה מסתורית.. שמעתי שהעיפו אותו, אבל אני לא בטוחה.

למעלה