אנשים הפורום מזה נרדם !!אבל מה נרדם

אנשים הפורום מזה נרדם !!אבל מה נרדם

תתעוררו !!! תציפו את הפורום ותחזירו אותו לימים הטובים שביום הינו עוברים דף שתיים שלוש וכ"ו וכ"ו !!! יום השואה הבינ"ל מאחורינו ולפנינו יום השואה שלנו !! אנשים כנראה נרדמו כי המסעות בתקופה הזאת קצת דלים אבל עדין תספרו חויות -צבא,בית ספר,האנשים העובדים בוא נחייה את הפורום!!

homos3

New member
עוד 9 ימים וגם אני רב"ט בצה"ל...

סתם רציתי לשתף...

מזל טוב !!

אני הרגע חזרתי מהמפגש הראשון שלנו לפולין!!! כל כך התרגשתי!!עד עכשיו מתרגש דיברנו על הציפיות שלנו ועל הקשר שלנו למסע עצמו בקיצור היה ממש טוב הפגישה הראשונה אם אפשר להגדיר את זה ככה!! עכשיו לחזור לשיגרת השיעורים והמבחנים!!! יותר מאוחר זז לפגישה עם הקורס שלי במד"א כל כך נחמד!! אנשים ב11.2.06 משמרת ראשונה שלי !!איזה התרגשות!! בקיצור הרבה התרגשויות יש לי בזמן האחרון חח ביי

טיפקסית

New member
בצבא הכל טוב

שקט ורגוע בפיקוד צפון [טפו טפו ,שיימשך ככה] מזמינים כל יומיים פיצה מהפיצריות המשובחות בצפת. עוד שלושה חודשים לרב"ט לגבי המסעות-דיברנו פה קצת לאחרונה על כל מיני אספקטים של המסע,אם יש לך נושא ספציפי שמעניין אותך אתה מוזמן לפתוח דיון

eduard16

New member
עוד מעט אמורה להתחיל תקופה של

המון משלחות שיצאו לפולין באותו הזמן (בערך באמצע פברואור-שבוע לפני הבחירות)

Juramento

New member
אוקי...אני...

אממ...אני די עסוק בימים אלו, מתכונן לקראת הפסיכומטרי של חודש אפריל...אני לומד בקורס, 3 פעמים בשבוע, שעות ארוכות לתוך הלילה אחרי שחוזר מהקורס...לא רואה את החברים שלי...מתגעגע המון... למה אני עושה את זה? כי התקבלתי לפקולטה לרפואה, במסגרת העתודה הצבאית, ואני צריך להוכיח שמגיע לי לשבת שם - לקבל יותר מ 730 בפסיכומטרי...וזה לא קל...ממש לא קל...אז..זהו..אלה הם מעשי כיום.

טיפקסית

New member
עתודה צבאית

עתודה צבאית חתיכת קריעה,חוץ מזה שעתודאים מתקדמים יותר מהר בסולם הדרגות [הם מקבלים דרגה ראשונה אחרי 4 חודש בצבא] חבר'ה מחר אנחנו מתחילים חודש חדש,אז שיהיה לכולנו חודש חדש ומצוין ויוה לה פברואר!

Juramento

New member
קריעה רצינית...

בנתיים זה הפסיכומטרי....אני בנתיים מסתדר, רק קצת קשה לי לעמוד בזמנים....שמעו, דקה לשאלה במתמטיקה בלי מחשבון זה אתגר... וכן אני מקווה לצאת קצין וד"ר...מקווה. מאוד מקווה. אבל כרגע זה...איך להגיד את זה..נראה קצת רחוק. שבת שלום!

trigotrigo

New member
יאאאאאאאאאאאא

גם אני נרשמתי לעתודה.. אבל לא לרפואה.. אני לא כל כך רוצה וגם קיבלתי 690 בפסיכומטרי, אז זה לא מספיק בכל מקרה..

ד"ר אלון

וואי אני מקנאה בך..... אני את הפסיכו' הבא אעשה באוקטובר עד אז אין לי זמן לשבת וללמוד....... תזכור שמשמעות חבויה זה הכי אחי........... אוהבת עלוה

Juramento

New member
חופשייייייי

ד"ר אלון....נשמע על הפנים...אני לא הייתי הולך לרופא שקוראים לו אלון..חחח את את הפסיכו שלך תעשי באוקטובר משמע יש לך זמן לתקן...לי לא
לא נורא...אני לא מתכוון לחזור על הסיוט....אני פשוט אפרוש לי לארה"ב/ אחת ממדינות הבלקן(איפה שקונים תארים חח) ושם אלמד לי... אגב, שאלות פ.ט.ל - זה הכי אחותי! אוהב

Pukipsey007

New member
מקפיצה ../images/Emo219.gif../images/Emo195.gif

אני עובדת [שבוע לפני אחרון] ואז מתגייסת
זהו..

trigotrigo

New member
../images/Emo1.gif ../images/Emo1.gif ../images/Emo1.gif מי ישן?!

סתם.. מה קורה איתך גיא הכל טוב?

למעלה