אולי כן ואולי לא, אבל זה בהחלט
היה משנה את דעת האנשים על הפורום ובטוח שחלק גדול מאותם ותיקים שעזבו (אני לא מדבר עליי, אני לא נחשב ותיק בפורום) לא היו עוזבים כי הם היו רואים שמישהו מנהל את ענייני הפורום. בעיניי לבוא פעם בשבוע-שבועיים לשרשר את כל ההודעות זה לא נקרא בעיניי לנהל. אומנם זאת אחת המטלות של מנהל הפורום, אבל לא רק. אני יודע שהפורום הוא לא מרכז החיים שלו, אבל בפורומים שאני מתכתב בהם המנהלים פעילים הרבה יותר, וגם הפורומים האלה הם לא מרכז החיים שלהם. אני יכול להגיד לך שעם ההיכרות שלי איתם, להם יש הרבה יותר סיבות לא להיות פעילים באופן אינטנסיבי בפורומים שהם מנהלים, כי יש להם עיסוקים הרבה יותר חשובים מכך. בואי אני אספר לך סוד, עוד לפני שהתחלתי להתכתב בפורום הזה אני מכיר אותו ואת הנפשות הפועלות בו. אני זוכר שהפורום היה פעיל ללא הפסקה, ומסיבה אחת פשוטה: כי היה לפורום מנהל פעיל. אני לא אומר שהוא צריך לשמור על הפורום 24 שעות ביממה, וגם לא שהוא צריך להיות אחראי על הפעילות של הפורום כל הזמן, אבל במצב הנוכחי לדעתי מנהל שלא מדווח למתכתבים בו מה קורה עם הפורום, אם הפורום נשאר להתקיים או לא, ורואה שישנם מתכתבים שנוטשים את הפורום עקב ייאוש צריך להתבייש בעצמו.