אנשים הפורום שלנו נסגרר!!!

Dorushh 3

New member
אנשים הפורום שלנו נסגרר!!!../images/Emo187.gif

אוףף הייתה כתבה.. כנסו ותראו
בגלל חוסר פעילותתתתת

Deacon Frost

New member
בשביל שהפורום יפעל גם צריך מנהל.

עם כל הצער שבדבר ואהבתי ליעל, אני לא רואה סיבה להשאיר את הפורום פעיל כשרק 3 מתכתבים מפעילים אותו ואין מנהל פעיל. אני באופן אישי כבר לא ממש מתכתב כאן מכיוון שכבר התאיישתי מהמצב, ואני אמשיך לאהוב את יעל ללא כל קשר כמו שאהבתי אותה לפני שהתחלתי להתכתב בפורום. תאמינו לי הלוואי שהייתי רוצה שהמצב יהיה שונה, אבל כנראה שזה לא יקרה. ביי לכם, חברים יקרים. היה כיף להתכתב איתכם.

Nofar723

New member
גם אם שיר היה רושם כאן

זה לא היה נראה לי משנה את מספר המתכתבים...

Deacon Frost

New member
אולי כן ואולי לא, אבל זה בהחלט

היה משנה את דעת האנשים על הפורום ובטוח שחלק גדול מאותם ותיקים שעזבו (אני לא מדבר עליי, אני לא נחשב ותיק בפורום) לא היו עוזבים כי הם היו רואים שמישהו מנהל את ענייני הפורום. בעיניי לבוא פעם בשבוע-שבועיים לשרשר את כל ההודעות זה לא נקרא בעיניי לנהל. אומנם זאת אחת המטלות של מנהל הפורום, אבל לא רק. אני יודע שהפורום הוא לא מרכז החיים שלו, אבל בפורומים שאני מתכתב בהם המנהלים פעילים הרבה יותר, וגם הפורומים האלה הם לא מרכז החיים שלהם. אני יכול להגיד לך שעם ההיכרות שלי איתם, להם יש הרבה יותר סיבות לא להיות פעילים באופן אינטנסיבי בפורומים שהם מנהלים, כי יש להם עיסוקים הרבה יותר חשובים מכך. בואי אני אספר לך סוד, עוד לפני שהתחלתי להתכתב בפורום הזה אני מכיר אותו ואת הנפשות הפועלות בו. אני זוכר שהפורום היה פעיל ללא הפסקה, ומסיבה אחת פשוטה: כי היה לפורום מנהל פעיל. אני לא אומר שהוא צריך לשמור על הפורום 24 שעות ביממה, וגם לא שהוא צריך להיות אחראי על הפעילות של הפורום כל הזמן, אבל במצב הנוכחי לדעתי מנהל שלא מדווח למתכתבים בו מה קורה עם הפורום, אם הפורום נשאר להתקיים או לא, ורואה שישנם מתכתבים שנוטשים את הפורום עקב ייאוש צריך להתבייש בעצמו.

Dorushh 3

New member
אולי זה קשור אליו אבל לא רק../images/Emo187.gif

נכון שהוא באמת כבר לא נמצא פה אבל לא יודע אם זו הסיבה.. כי בזמן האחרון כבר אין הכי מה לדבר על יעל.. אולי שיהיה משו חדש אז יהיה פה יותר פעיל..

Deacon Frost

New member
נו, זאת סיבה בהחלט מוצדקת

שהפורום ייסגר אם לא מדברים פה על יעל, כשבעצם הפורום נועד לדבר עליה ולדבר על דברים שקשורים אליה. אני לא אומר זאת ממקום רע, אני פשוט בן אדם ריאלי.

אממ כנסו

אני מסכימה לגבי זה שבגלל שאין מנהל המצב הדרדר מעבר לזה שכרגע באמת אין כל כך חדש על יעל. מזמן אמרתי שצריך כאן מנהל אבל לא היה יחס, עדיין אפשר לשנות את הדברים אבל זה כבר תלוי בכולנו. =/ כרגע כמו שאני רואה הפורום באמת לא פעיל.

Deacon Frost

New member
איך אפשר לשנות בדיוק את המצב?

תעלו רעיונות שיכולים לשנות את המצב הנוכחי, ואם הרעיונות ייראו בעיניי כל חברי הפורום ריאליים נפעל ביחד ליישם אותם, אבל ברגע שרק ל-3 מתכתבים אכפת באמת מהפורום לא נראה לי שבהנהלת "תפוז" ייתייחסו לכך ברצינות.

אתה צודק אבל...

בעבר מישהו כבר שלח מכתב מישהו מאיתנו לא משנה שם כרגע להחליף את המנהל כי הוא לא פעיל ואם כולם היו שולחים זה היה עוזר מאוד כולל פירוט של הסיבה לזה.

למעלה