אנשים!!! התבטלו טיולי פסח!!

אנשים!!! התבטלו טיולי פסח!!

היה עכשיו ראיון עם מזכ"ל תנועת הצופים הארצית והוא הודיע שהתבטלו טיולי פסח לכל השכבות גיל בכל הארץ!! אתם חושבים שאפשר לעשות משהו בקשר לזה?? לכתוב להם מכתב או משהו, קיבינימט, כל כך חיכיתי לאתגר!!!
תומר

מה???????

הרגע כתבתי לחן שלנו לא ביטלו אתהאתגר ופיתאום אני רואה את זה!!! איזה באסה!!!! למה הם עושים לנו את זה??? כל החיים שלי, מכיתה ד´ אני מחכה לאתגר הזה, לא פיייר!!!!!! ביטלו ממש??? או רק דחו שיירגע קצת המצב? כי אם ביטלו אני מיתאבדת...! ברצינות! אין כל-כך מה לעשות, כי כמה שכולם מבואסים שכולם כניראה הצופים לא מוכנים לקחת אחריות על שלומם של ילדים במצב הזה... אבל אפשר לנסות לעשות קצת באלגן, לפחות לגבי טיולים במקומות שקטים יחסית, כמו האתגר שלנו.... צריכים לארגן מלא מלא מלא אנשים שיחתמו על עצומה... אבל אין לנו כל-כך זמן, ואין לנו כל-כך דרך להגיע למלא אנשים, או שיש? יש למישהו רעיון מה לעשות?

הרעיון עם העצומה לא רע, כמה פאקים:

נצטרך להעביר אותה משבט לשבט ומהנהגה להנהגה וזה ייקח יותר מדיי זמן, והטיול בוטל בגלל שהצופים לא יכולים להבטיח שלא יהיה פיגוע או משהו גם במסלולים של האתגר, אחרי בפיגוע בגליל... לכי תדעי... בואי נתחיל בלהעביר באייסיקיו יו-אר-אל על זה, אולי למישהו שם יהיה רעיון. אייסיקיו יש לך? תומר

היי...

סליחה שלא עניתי ישר, פשוט המחשב שלי החליט להידפק, ורק היום תיקנו לי אותו.... אז ככה: אפשר לנסות להעביר ביו אר אל של האיי סי קיו, דווקא רעיון לא רע, השאלה אם אנשים ישתפו פעולה, ומה יהיה אפשר לעשות אם זה... ועוד משהו אין כ"כ זמן... אבל אפשר לנסות
אז יש לי איי סי קיו 127898798, מחכה שתיצור קשר... נועה.

yoyo16

New member
פתרון לבעיה שלכם

שלום לכולם אני רוצה להזכיר לכם שיש תנועת נוער שלא ביטלה את טיולי פסח שלה אז אתם יכולים להצטרף עליה היא נקראת: השומר הצעיר ויש לה טיולים ממש ממש טובים ואפילו גם ערכים ועקרונות +++++++++++ אז בוא והצטרפו לשומר הצעיר.

BabyLove

New member
אל תחשוב שאנחנו עד כדי כך

נואשים!!!! לאט לאט מקבלים את זה שאין טיולים אבליש פיצויים ואצלנו בשבט נותנים לנו הרבה פיצויים גם הטיול ההנהגתייוגם לונה פארק וגם נחשונית!!! לא שיש לי משהו נגד השמוץ אבל אני נשארת בצופים...לבינתיים!
פסח שמח
חן

yuyu yop

New member
נכון הייתה כתבה בחדשות, באסה!!!!!!!

חבל פעם ראשונה שמבטלים את טיולי פסח שהם הכי כיפים

למעלה