אנשים, התגעגעתם להאנק ?

Passion4Life

New member
אנשים, התגעגעתם להאנק ?

חחחח איזה הפתעה ציפתה לו בתא המאסר! אז מה אתם אומרים?

t o o l

New member
ויייי

איזו נשיקה הייתה מבעד לסורגים מה אתם אומרים?

backstreet girl

New member
אני מאושרת שהוא ראה אותם.......

עכשיו הוא יספק לנג'ס לשרידן ושואיס יכלו להיות ביחד.... איזה אושר..... איזה מדהימים.....

Bow Wow2004

New member
למה שנתגעגע אליו?

רק אתמול זה היה היום היחיד שלא ראינו אותו בכלל... אני לא מבין למה צריך להתגעגע?

moran14h

New member
לא ממש

דווקא אני ממש לא אוהבת את האנק..הוא סתם נדחף ומעצבן!

LauraLF

New member
אני התגעגעתי אליו

כי אני רוצה שהוא יפסיק להתסכל על פילאר כאילו הוא מאוהב בה וכנ"ל היא עליו...דיי אני רוצה פילאנק!!! זה הזוג הכי טוב שיש... ח

python 4

New member
אה.. לא הייתי מתנגד

לקצת האנקי פאנקי עם האנקי. כלומר אם פילאר תואיל להוריד ממנו את הטלפיים שלה. OK, הבנו שאת מאוהבת, נו אז מה? את לא מבינה שהאנק לא שם עליך, ושהוא רק בא לאכול אצלך? אז הבנו שאת קצת מתוסכלת כי הבן היחיד שלך לואיס נמצא בכלא. זה לא סיבה להתנפל באגרסיביות כזו על הבחור המסכן ולפתות אותו עם החמינסדה שלך כאילו היה עמי שעומד לפני בית השוקולד של טאבי! ואם כבר אנחנו מדברים ככה ישירות, אז מתי בפעם האחרונה דיברת אם הבן שלך מיגל? כן, כן, אנחנו יודעים שהוא שלך. את יודעת שהוא כמעט מת שם בסקי? אכפת לך בכלל? ומה עם פלומה שאת אפילו לא מתקשרת בחגים לשאול מה שלומה? ומה איתי, מה? את שכחת שבילינו לילה סוער ואחרי זה, אפילו לא טלפון, לא צלצול לשאול מה נשמע, מה איתך, אולי ניפגש.. שום דבר! ואני כמו דביל יושב ומחכה ליד הטלפון! אוףףף!

backstreet girl

New member
אני לא חושבת שפילאר יודעת שמיגל

כמעט מת במפולת השלגים........ לא סיפרו לה.... טוב, גם אם היו מספרים לה היא לא הייתה באה אליו אלא נשארת בביתה ומתפללת......

LauraLF

New member
אני לא חושבת שפילאר יודעת מי זה

מיגל....חחח....ממש זוכרת אתה ילדים שלההה... היא עסוקה בבירד סטאצ'ו (ברוך שפטרנו!!!!) בזמן ששלושת ילדים (אלה שהיא לפחות קצת יודעת שהם קיימים כי הם גרים אצלה בבית) חוו כמעט מוות.. (ע"ע בשירשור הארוך למטה שרואים תמונה\ של פילאר מדברת בטלפון...)

למעלה