אנשים התנצלותי הפומבית

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
אנשים התנצלותי הפומבית

פומבה - אני מתנצל טימון - גם אתה אחשלי 0K ולרצינות לרגע: למי פאקינג איכפת שהם רשמו הודעות לא קשורות ? אז הם רשמו ! ביג דיל למה לקחת הכל כל כך ברצינות ?ממתי רצינות עזרה למישהו <בקולחלשיותר: להבהיר נקודה כלשהי>? אני מתנצל על שמחקתי את ההודעות, ובזאת חטאתי בחטא המנהל הרודני. כמו גם שאתם חטאתם בחטא - הנתין הלא משלם ATTENTION לגבי הודעתי הפינגפונגית ! וגם אם ההודעות שלכם לא היו במקום , לפחות הן היו! ועכשיו שמחקתי אותן הן במקום יותר טוב למעלה בשמים אבל לא אהרוג יותר הודעות לפחות עד השמחות או עוד יומיים שאז שוב הכל יעורער מחדש

QaF it

New member
הממממ...

אני יודעת שאין לי שום קשר whatsoever לסכסוך הפנימי (אם זה לא סכסוך- מצטערת) הזה, אבל אני בעד להגיב להודעות (מסר סמוי coming through!)... אפרופו חטאים, גם אני חטאתי (אם לשפוט עפ"י הסקר) בחטא ה-קוראת-הודעות-ולא-מגיבה... רק רציתי לחלוק תהייה- בזמן האחרון פחות כותבים בפורום... למה?! ואממממ... אחתום בשאלה- תמיד עניין אותי למה קוראים ל-chot אצ´וט??? מאיפה ה-א´ הגיעה? (ואם זו שאלה מפגרת <ע"ע שאלת זהות המנהל>... אין דרך להתחמק משאלות מפגרות... הן יישאלו בכל זאת, ונותר לי לקוות שזה לא מגדיר אותי כמפגרת...) הודעה תמוהה למדי, אני יודעת, אבל לפחות תרמתי אחת לפורום, משמע לא הבעתי מחאה בלבד... אם זה שווה משהו בעיניך- אני סולחת לך... :)

RedStorm

New member
:)

איתי בדיוק בזמן רשמת את ההודעה שניה לפני שהייתי מתפרץ.

למעלה