אנשים ואנשות

ilana4ka

New member
אנשים ואנשות

מה הגיל הצעיר ביותר והמבוגר ביותר שאיתו תסכימו לצאת? מה הגבולות שלכם אני מתכוונת?

אורית15

New member
אני-

בת 16 וממ הגבול? לא נראה לי שיש, זה תלוי בבנאדם, אני יצאתי כבר עם מישהו שקטן ממני בשנה, הכי הרבה, וזה לא היה משמעותי.. אבל היחס משתנה ככול שגדלים. אני לא אצא עם מישהו למשל שעכשיו קטן ממני בעשר שנים, שהוא בן 6.. אבל כשאני יהיה בת 50 לא נראה לי שתהיה לי בעיה להיות עם מישהו בן 40 אז אולי הגבול הוא 14 נראה לי עכשיו של הכי קטן, והכי מבוגר נראה לי 20

מיטללל

New member
מממ

לא חושבת שאני יכולה לצאת עם מישו יותר צעיר ממני. הגבול הוא מישהו בן 18,אחרי י"ב, שעוד לא התגייס. וגם זה, לא ממש. עד גיל 24. יותר-עדיף לי שלא.

ilana4ka

New member
אני בכל מקרה

לא אצא עם מישהו יותר צעיר ממני.(אני בת 16 וחצי), ומקסימום מבחינתי זה 21. רק אם הוא ממש מהפנט ועוצר נשימה, אז 22. אבל ממש לא יותר. בקיצור, בדר"כ אני יוצאת עם בני 20.

flowers girl

New member
אממ..

אני בכתה ח', אז- הגיל הצעיר ביותר הוא כתה ז' (אני די דלוקה על מישהו בכתה ז'
-אני יודעת, אני יודעת-) והגיל המבוגר ביותר הוא כתה י"א.

טוב , אז ככה-

אני בן 24, עד לפני כמה חודשים היתה לי חברה בת 18, כשהייתי בן 23 היתה לי חברה בת 28...(אני רציני) כנראה אני חסר גבולות...
ברצינות- לא יותר צעירה מ-18 ולא יותר מבוגרת מ-29

אמ.....

חבר שלי בקרוב יהיה בן 24 <ואני בת 18> ו...בעיקרון הייתי מוכנה לצאת רק עם מי שבשכבת גיל שלי ועד מישהו בן 24. ובכלל ליפני שהתחלתי לצאת עם חבר שלי,לא פזלתי אפילו למי שמעל גיל 20,זה היה ניראה לי לא בישבילי...

בוא נאמר שאני די גמישה....

בואו נראה: אני בת 21 . (חודש הבא) יש מצב שאני אצא עם גברים שבין הגילים: 20-30....... לא ! לא מבוגר לי מידיי.

שונטל4

New member
לא בטוחה

אני בת 18 עכשיו וחבר שלי גדול ממני בחודש... אז אני מניחה שאני הייתי יוצאת עם אחד שקטן ממני בשנה ככה... אבל לא יותר כי זה כבר יהיה יותר מידי מוזר...
יכול להיות שיהיה יוצאי דופן עם הוא יהיה באותו ראש שלי מה שלא נראה לי ! אבל הכי מבוגר זה 24 25 ככה כי שהייתי בת 16 יצאתי עם ב22 אז 6 שנים הבדל זה לא כזה רציני! לפחות לטעמי...
חוץ מזה פעם היו מתחתנים גם שהפרש הגילים היה 10 שנה אז למה לא עכשיו... תחשבו על זה הם יותר מנוסים ב10 שנים .. משהו היה טוב אז ... הם ידעו איך לחיות... שונטל חתום ב..
:)

אמממ

אני לא הייתי מסכים לצאת עם מישהי קטנה מגיל 16. וגם בגיל 16, זה רק אם היא בוגרת לגילה. מבחינת גיל מקסימום... הייתי אומר גיל 20, אבל האקסית שלי בת 21... סו איי דונט נואו.

seeyou

New member
הפרשי גיל?../images/Emo54.gif+../images/Emo108.gif

זה תלוי באיזה גיל ולאיזה מטרה. בגיל 16 הבנות יותר בוגרות מהבנים באותו גיל אך עדיין ילדות(מבחינת חוק-היתנהגות... עבור בנים בני 20+! כאשר הבנות עוברות את הגיל 20 אז הפער הגחים מצטמצם,כאילו,והבן יכול להיות "זקן" בן 30 ...חשוב שהנשמה צעירה נורמה חברתית דוגלת שהאישה צריכה להיות יותר צעירה מהגבר...זה נכון לנשים עד גיל 35-40 ...אז מומלץ אחרת... זה לא אומר ששידוך בין בו-20 לבת 30 לא טוב!זה טוב מאוד למרות שזה לא מקובל...

h e n y

New member
ממממממ

אנ בת 14 וחצי, הגיל הכי פחות זה 13 וחצי ככה..... הגיל המקסימום זה 20 ככה{אבל רק עם הוא ממש מהמם} אבל הכי שאני מוכנה להגיע עליו 17 ככה......

קטרפי

New member
לא ליקרוא../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

אממ הגיל המבוגר לדעתי, ניראה לי 18.... האמת שאני בכלל לא מתלהב מכול הקטע של בנות יותר מבוגרות ממני, אבל בגלל שאני אחד מהקטנים בגיל בשכבה שלי אז חייבים להיתפשר
הגיל הצעיר עדיף שאני לא יגיד כי זה יישמע די פדופילי.... אני רק יגיד שהניסיון הכי גדול שהיה לי מבחינה רומנטית, היה עם מישהי יותר צעירה ממני בכמה שנים טובות, אבל לפני שהייתי איתה בחיים לא חשבתי שאני יסכים להיות עם מישהי בגיל הזה. יותר אני לא מפרט אבל רותם יודעת על מה אני מדבר, ואולי גם עדי

הצילצול

New member
בואו תקראו.

הגיל הכי צעיר אצלי זה 20 והכי הכי מבוגר זה 26 כי זה גדול מידי בשבילי ואני מרגישה ממש קטנה.

Anna Karenina

New member
אהמממ...

אני חושבת שמגיל 18 ומעלה, (ז'תומרת בשכבת הגיל שלי...בלי להיות קטנוניים על חודשים ספורים שהוא יותר צעיר ממני, למשל), עד גיל 23 בערך, משהו כזה. למרות שאי אפשר להגדיר במפורש... אני לא אצא עם מישהו בן 30, זה די ברור, אבל אם יהיה מישהו בן 24 למשל, שיהיה פשוט מדהים בשבילי, אז אפשר להתגמש..זה לא חוקים או משהו.

למעלה