אנשים ואנשות!!!

אנשים ואנשות!!!

משעמם לי....אז אני פותחת שרשור ימי הולדת... אני ב-11.3.1988 ואתם?
יו אול ענת

וגם פירוש נומרולוגי מתוך ספר...

עושים ככה- 11+3=14 1+4=5 19+88=97 9+7=16 1+6=7 7+5=12 2+1=3 פרשנות בסיסית- יצירתיות, השראה וביטוי עצמי אומנותי; יופי ודמיון, העולם הפנימי של החלומות והחלומות בהקיץ, חדווה, רומנטיקה, וטבע. יש גם פרשנות לא בסיסית, אבל זה נוראאאאאאאא ארוך...מי שרוצה שאני יעשה לו גם (את הבסיסי) שיגיד!

i m

New member
../images/Emo45.gifגם אני רוצה...

29.6.1987 29+6=35 3+5=8 19+87=96 9+6=15 1+5=6 8+6=14 1+4=5 מה זה אומר?
תומר ה-

18.1.89

התאריך
הקדוש
נטע נ.ב אני לא בטוחה לגבי התאריך של מיקה ....אבל נראה לי 3.8.89

שירהההההההשירהההההההההההה

*פורצת בצרחות נואשות וקיפוצים מצד לצד* *מתיישבת* זה התאריך שלךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גנבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

א. זה "גנבת" לא "גנבים"

ב. אממממ....נו...אה...אממממ ...פסדר מודות אין לנו "ב" ...לא משנה

nIcKiTa

New member
גם לי יש תאריך!!!

וואל דהה... 16.3.1989 ותעשי לי ת´דבר הזה מה שזה לא יהיה... ואני חולה... *משתפת* לה לה לה משעמם לי! אני הולכת להכין דווווליז! אה אה! וחשסתי איך להראות לכל התנועות האחרות שבאות לכן את האידיולוגיה שלנו!!! מי שמעוניין לשמוע(אם בכלל) תגידו ואני יפרסם פה ת´רעיון לה לה לה לה לאב יו חן

המממממממ.......

לי ישב-,ביום האהבה!....14.2.88 וענת תעשי לי גם את הדברהזה שלא הבנתי בו כלום... אה ...גם לשירה יש ביום האהבה אבל שלה זה של הארץ ושלי זה של העולם! נה ננה נה נה...מגיע לה! -אבישג-

שוג.

המספר שלך הוא-8 פרשנות בסיסית- הצלחה באמצעות כוח, סמכות, וניהול. שימוש חזק בכוח הרצון. שליטה המיטיבה עם הזולת,תוצאות ללא מפסידים מושגות על ידי מדיניות תקיפה, משא ומתן וגבולות ברורים.פיקוח חמור וניהול טוב משפרים את ההשקעות ואת מצב הכספים, ומניבים תוצאות רווחיות.

ניראה לי שאני....

ישר הולכת למעמדות לרשות הממשלה...או עורכת דינית...... הקטע המעניין הוא שכל מה שכתוב נכון...ענת המצאת את זה או מה?! אבישג!

אני חולה....במחלה מאוד נדירה!

וזה באמת! קוראים לה היצטננות!,ואת פשוט לא מבינה בזה כלום! אבישג!

אול רייט...

קודם כל תפרסמי ת´רעיון.... חוצמזה, המספר שלך הוא-1 פרשנות בסיסית-אוטונומיה, חשיבה על אפשרויות, תפיסה חלוצית, גירוי מילולי, עצמאות, אומץ ולמידה לעמוד על דעתך באופן מנטלי ופיזי על ידי מנהיגות. השגחתו של האל מספקת פתיחות רבות. רציתי להגיד לכם שרק מי שמאמין בזה זה נכון לגביו.

מוצ´אס קוסאס

א. אין כזה דבר 10 כי עושים 1+0 ויוצא 1 ב. למי לעשות? למיקה או לנטע? ג. זהו! * ** *** **** ***** ****** ***** **** *** ** * ** *** **** ***** ****** ***** **** *** ** * ** *** **** ***** ****** ***** **** *** ** * ** *** **** ***** ****** ***** **** *** *** ** *** **** ***** ****** ***** **** *** ** * ** *** **** ***** ****** ***** **** *** *** ** *** **** ***** ****** ***** **** *** ** * ** *** **** ***** ****** ***** **** *** *** ** *** **** ***** ****** ***** **** *** ** * ** *** **** ***** ****** ***** **** *** *** ** *** **** ***** ****** ***** **** *** ** * ** *** **** ***** ****** ***** **** *** *** ** *** **** ***** ****** ***** **** *** ** * ** *** **** ***** ****** ***** **** *** *** ** *** **** ***** ****** ***** **** *** ** * ** *** **** ***** ****** ***** **** *** *** ** *** **** ***** ****** ***** **** *** ** * ** *** **** ***** ****** ***** **** *** *** ** *** **** ***** ****** ***** **** *** ** * ** *** **** ***** ****** ***** **** *** *** ** *** **** ***** ****** ***** **** *** ** * ** *** **** ***** ****** ***** **** *** *** ** *** **** ***** ****** ***** **** *** ** * ** *** **** ***** ****** ***** **** *** *** ** *** **** ***** ****** ***** **** *** ** * ** *** **** ***** ****** ***** **** *** *** ** *** **** ***** ****** ***** **** *** ** * ** *** **** ***** ****** ***** **** *** *** ** *** **** ***** ****** ***** **** *** ** * ** *** **** ***** ****** ***** **** *** *** ** *** **** ***** ****** ***** **** *** ** * ** *** **** ***** ****** ***** **** *** *** ** *** **** ***** ****** ***** **** *** ** * ** *** **** ***** ****** ***** **** *** *** ** *** **** ***** ****** ***** **** *** ** * ** *** **** ***** ****** ***** **** *** *** ** *** **** ***** ****** ***** **** *** ** * ** *** **** ***** ****** ***** **** *** *** ** *** **** ***** ****** ***** **** *** ** * ** *** **** ***** ****** ***** **** *** ** בלעעעעעעעע
ענת

פירחוש

New member
עוד חודש ו-18 יום!!!!!!

כן כן.. אנידם ואנשות.. עוד חודש ושמונה עשרה יום!!!!!!!!!!! י-------ש ל------י י------ו---מ----ו----ל---ד---ת!!! התאריך לידה שלי הוא: 28.2.88!!!!

למעלה