אנשים וחיות אחרות-חיות והאנשים שלהן

hip hop soul

New member
Help../images/Emo107.gif../images/Emo23.gif

אני צריך עזרה.לכלב שלי יש בעיה של דלקת בעור. טיפלנו בעבר בבעיה אך הבעיה חזרה.הכלב הוא מערוב מסוג נקניק. עכשיו הבעיה חזרה בצורה יותר גרועה וידידה שלי סיפרה שהכלב שלה היה במצב כזה ואחר כך הוא מת.אני לא רוצה שזה יקרה.האם הבעיה הזו נחשבת כרונית או ניתנת לטיפול? אני צריך עזרה דחוף משום שרוצים להרדים את הכלב

crazy roller

New member
בפנסיון חוות הכלבים בכפר הס

השארנו את הכלב שלי בפנסיון בכפר הס לחמישה ימים והוא חזר רזה רזה עם פצעים ודם בצואה. הוא לא הגיב כשבאנו לקחת אותו ולקחנו אותו ישר לוטרינר. כשהוא חזר הבייתה וליטפתי אותו (לא הלכתי לקחת אותו) אז הוא קצת שמח אבל הוא ממש ממש נורא. זאת ממש התעללות!!!!! והשארנו להם את מספר הטלפון שלנו אם משהו קורה.

חגית35

New member
יודעים על מקום שבו ילד יכול להתנדב

ולעבוד עם חיות ע"י טיפול בהן? אני מתענינת במקום כזה באיזור המרכז, אני מגבעתים, שבו יוכל בני בן ה-8 אשר זקוק לתראפיה עם בע"ח לטיפול בבעיות רגשיות ובעיות שנובעות מכך הוא לוקה בתסמונת טורט (טיקים) , למצוא דרך בלתי אמצעית לתקשר עם החיות ובעצם לתרום ולהיות מותרם מן האפקט התראפויטי שיש בטיפול ודאגה לחיות.

enbalush

New member
גם לי

הייתה דלקת בעור, ואני חיה! אנחנו במאה ה21 יש תרופות ויש וטרינרים שנותנים אותם! הרדמה זה פתרון אידיוטי! מזל שלא הרדימו אותי...

Black kitten

New member
אני אישית חושבת שזאת התעללות...

לשים כלב בפנסיון לכלבים
כל פעם שאנחנו נוסעים אנחנו משאירים את הכלב אצל חברים שלנו וכך אנו יכולים להיות בטוחים שהוא יחזור בריא ושלם
אני מציעה שבפעם הבאה תנסה למצוא מישהו שיוכל לשמור על הכלב שלך אבל אל תשים אותו בשום פנסיון כי הם לא נותנים לכלב טיפול צמוד והם מאוד מחפפים

m_shy

New member
יש פנסיון ויש פנסיון... שאלה בסוף!

אני חושב שנכון יהיה אמנם להשאיר את הכלב אצל חברים - אנשים שמחוייבים לו באופן אישי, ואף הוא מכיר אותם. בהערת אגב - זה גם הרבה יותר זול, כך שמכל הבחינות מי שיש לו עם מי להשאיר את הכלבים שלו יבחר בכך כברירת המחדל... עם זאת - לא לכולם יש חברים כאלה, ולעיתים אין ברירה אלא להשאיר כלב בפנסיון. זה לא אולטימטיבי, אבל אם כבר עושים את זה כדאי להשאירו בפנסיון שהמליצו לכם עליו, שאתם מכירים, ולאחר שעמדתם על תנאי האחזקה, הצפיפות, ותשומת הלב שהכלבים זוכים להם. אם כבר נוסעים לחו"ל, לא כל כך נורא יהיה עוד כמה עשרות ק"מ כאן בארץ לפנסיון טוב - כדי לדאוג שלידידינו הטובים ביותר יהיו תנאים טובים להנות מהם בזמן שהם מתגעגעים אלינו...
לא כולם מחפפים. הפעם האחרונה שהכלבים שלנו היו בפנסיון היתה לפני הרבה שנים. זה היה "כלאב הוטל" בעין אילה, פנסיון שעדיין קיים, ולצידו מתקיימת עמותת "תנו לחיות לחיות חיפה". ההשגה היחידה שלנו אז היתה, שאמא שלי אמרה לבעל המקום כשבאנו לקחת את הכלבים שהיא זכרה את דולי כלבתנו כיותר בהירה... "כן - הוא אמר - צבענו אותה!"
מי שאמר שאין שם טיפול אישי... למען כל אלה שלא הצליחו למצוא מישהו להשאיר איתו את הכלב אנא שרשרו כאן מידע שיש לכם על פנסיונים טובים, מנסיון אישי, כמו גם מידע מעודכן יותר לגבי "כלאב הוטל" שי משולם

lilithmm

New member
היא יכול לטפל בהתנדבות בבית

ע"י התנדבות כבית אומן לגור/בוגר לתקופה קצובה. יש לי עכשיו לברדור בן 3 עדין מאוד ומתוק ביותר (עדיין חלש מאוד) שזקוק להמון אהבה ותשומת לב שהוזנח, וזקוק למשפחה אומנת לזמן קצוב. בבקשה צרו קשר: 067672579

lilithmm

New member
לשלוח רקמת עור למעבדה

לא להסתפק בכך שהוטרינר מתסכל יודע מה זה הדלקת בעור תבקש לבדוק לא על פי מראית עין אני יכולה להמליץ על וטרינרים

גינגית1.

New member
יש וטרינר שהוא רופא עור מומחה

בנווה מונוסון. אולי תתייעצי איתו לפני שמרדימים לך את הכלב?!

morality

New member
עזרה אפשרית ../images/Emo39.gif

ברח´ שנקין בת"א, בקטע שבין שד´ רוטשילד ליהודה הלוי, ישנה חנות של יבואני תרופות הומאופטיות לבע"ח. המוכרת בחנות היא מומחית אמיתית במיוחד לבעיות עור. שמעתי עליה ניסים ונפלאות ועל פתרונות שלה לבעיות עור שהרפואה הקונבנציונאלית קצרה מלהושיע. שווה ביקור.

chomed

New member
אם הבעיה קשורה לפטרת, יש פתרון טבעי

שעשוי לעזור. למרוח על העור בנקודות הבעייתיות שמן עץ התה עם שמן קורנית. הפתרון הזה מאוד שורף (מנסיון אישי) ואם הכלב סובל אפשר לדלל את השמנים בויטמין E (כמות גדולה ממנו קיימת בשמן נבט חיטה או בקפסולות של ויטמין E). יתכן שטיפול זה יעזור - שווה לנסות. בכל מקרה, הפתרון של ההרדמה נראה לי מוגזם. בן כמה הכלב?

hip hop soul

New member
בן 6

ואני ממש לא רוצה להרדים אותו אבל למשפחה שלי נמאס מהשערות והריח המסריח שהוא מפיץ.ידידה שלי סיפרה שלכלב שלה היתה אותה בעיה ואחרי כמה זמן הכלב מת.נראה לי שלכלב יש בעיה רצינית שהיא יותר מדלקת

עם למשפחה שלך נמאס אז למה בכלל

לקחתם אותו, כל עוד הוא היה ברי אתם מחזיקים אותו וכשהוא חולה אתם רוצים להרוג אותו? תעשו לכלם טובה ועל תקחו יותר כלבים!

lilithmm

New member
לזרוק כלב בן 6 מהבית

זה ממש רוע לב! תאר לעצמך איך זורקים סבא בן 80 מהבית להירקב לו ברחוב. ושיהיה לך ברור שאין לו טיפת סיכוי למצוא בית אחר. אז בבקשה, חוסו על כלבכם ואל תזרקו אותו בגיל שכזה. ד.א. איזו מין דוגמה זו לזרוק כלב זקן מהבית בגלל שנמאס לנו ממנו אולי תלמד מהדוגמה של ההורים שלך לזרוק אותם מהבית כשהם יהיו זקנים וזקוקים לעזרתך.

chomed

New member
חשוב לקחת את הכלב לוטרינר

ומוטב שעה אחת קודם! אי אפשר לדעת אם מדובר באותה מחלה שעליה הידידה שלך מדברת אלא לאחר אבחון רפואי. חוץ מזה, שמן עץ התה מסייע מאוד בריפוי בעיות עור חיצוניות (גם אצל אנשים ד"א), ויכול לסייע גם בהפחתת הריח הרע. מאיזה גיל יש לכם את הכלב? האם מדובר בדירה או בית? באיזו תדירות מוציאים את הכלב לטיולים? מה הקשר לשערות? לתת לעצמך צידוקים להרדמת הכלב זה פתרון, אבל לדעתי בעייתי משהו (בלשון המעטה). מגיע לו יחס הולם ואכן, כלב זה אחריות כפי שנאמר כאן. אשמח לנסות לעזור מעל גלי הרשת...

היה לי פעם כלב

הוא חלה בדלקת-ראות, או משהוא דומה. הזמנו הביתה ווטרינר , והוא אמר לנו שהכלב ימות, כולם אמרו לנו שהוא ימות. שמתי אותו ליד התנור והאכלתי אותו חלב חם. הכלב חי עוד ארבע שנים אחרי זה. אני מנסה להגיד שלא כל מה שאנשים (ואפילו ווטרינרים) אומרים נכון, הוא ידעה שכלבים מתים מהמחלה אבל הוא לא הכיר אותי ואת הכלב שלי, ויותר קל היה לו להגיד שהוא ימות. ממש, ממש טוב שלא הקשבתי לו, זה היה הכלב הכי חכם ואמיץ, שראיתי בחיים שלי.

למעלה