אנשים זה דבר מעצבן

orrin

New member
אנשים זה דבר מעצבן

יש לי ידיד, מישו חשוב שהייתי מורידה לו את הירח. אבל כנראה, שוב, זה חד צדדי. כי הייתי צריכה לדבר היום עם מישו, וזה היה סבבה מבחינתו לדבר איתי שעתיים על החיים שלו, ועל המצב המסובך שהוא נמצא בו. אבל ברגע שאמרתי "קשה לי, היה לי משו מסובך ומציף היום, אני צריכה לדבר איתך" הוא נעלם. מדהים, ואני חשבתי שיותר מהר מקופרפילד אי אפשר להעלם. אז זהו, שאפשר ואז שואלים אותי למה אני מתמודדת לבד רוב הזמן עם רוב הדברים כי אי אפשר לסמוך על אף אחד, מסתבר. גם לא על אלו שמאוד טובים בלבקש ממך לפתור להם את החיים. אווווווווווווווווווווווווווווווף

orrin

New member
התנצלות גורפת

ההודעה הקודמת נכתבה מתוך ים של דמעות, מתוך סיפור שהחזיר אותי בבת אחת שנים אחורה. הוא לא ידע, הוא לא התכוון, זה לא הגיע לו, או למישהו מה שנכתב למעלה. אבל לפעמים אני לא רציונלית כמו שהייתי רוצה, לפעמים מישו בטעות לוחץ על הכפתורים הלא נכונים ביום הלא נכון וכל הרעל יוצא. אני לא מניחה שזה עוזר לפגוע ולבקש סליחה. הסטירה עדיין כואבת אבל אולי אם הוא ידע שאני מצטערת זה יעזור במשו.... כי זה לא הוא- זה הכפתורים שלי, זה שיחה שהייתה לי לפני כן והחזירה אותי למקומות שברחתי מהם. ואז הוא עשה משו קטן ושולי ומטופש- ובבת אחת הזכיר לי את האקס המדהים שלי שהשאיר לי הרבה סימנים כחולים, גם כאלו רגשיים. והאלו הרגשיים עוברים הרבה יותר לאט..... אז אם אתה קורא את זה- השבעת אותי להפסיק להתנצל אני לא מתנצלת שאני קיימת- וגם לא שאני אנושית וחלק מלהיות אנושית זה לטעות ולפגוע ועל זה- אני כן מתנצלת. חיבוק ממני

asian girl

New member
../images/Emo27.gif

הדבר הכי טוב שאנחנו יכולים לעשות לעצמנו - זה לא לצפות לכלום. את אוהבת מישהו? - תאהבי אותו ואל תצפי לקבל אהבה חזרה. פשוט תהני מאהבה שלך אליו. את מקשיבה? - תקשיבי אבל אל תצפי שברגע שאת תצטרכי לספר שיקשיבו לך... את יודעת למה? כי אהבה תמיד, תמיד צריכה להיות ללא תנאי.

orrin

New member
מסכימה איתך לגמרי

אבל..... לפעמים כשאתה מוצף ובהיסטריה- אתה לא חושב. אתה מרגיש. אתה גם לא מרגיש- אתה מבועת, כאילו תקעו לך סכין בין הצלעות ולכן גם הופיעה, מייד כשהתעשתתי- התנצלות גורפת. מסכימה איתך לגמרי- לאהוב זה לתת בלי לחכות ליום התשלום. בכל סוג של אהבה. רק טוב

magenta73

New member
וכמובן.... אני לא מסכימה... :)

אני לא חושבת שאהבה לבני זוג או לחברים צריכה להיות ללא תנאי. אהבה ללא תנאי, לדעתי, שמורה לילדים שלך. כן, לתת בשביל לתת, לאהוב בשביל לאהוב. ועדיין... צריך לקבל סוג של תמורה, צריך שתהיה סוג של דואליות. אני לוקחת את מה שאמרת רחוק, אהבה לשם אהבה יכולה להיות גם אובססיה למשהו, שלא מחזיר אהבה ולא רוצה אותך בכלל, ככה שמה שאמרת יכול להביא, בקיצוניות שלו, למשהו מאוד לא בריא. צריך איזון, כמו בכל דבר בחיים. צריך לתת, אבל צריך גם לקבל... חוק האנרגיה, תקראי לזה.

orrin

New member
ושוב אני אגיד

זה נכתב בשעה שכאב ושרף, זה לא היה מכוון או מגיע למישו ונמאס לי לחזור על עצמי. אל תשפטו, כי זה מעצבן כי אני מתחרטת על מה שנכתב שם ועל הדרך שזה פגע שמישו יקר לי תעזבו פשוט תעזבו מותר להוציא קיטור בלי להפוך את זה לשרשור יחסינו לאן

RANINA

New member
כנראה שהחיים

שלו כל כך מסובכים שהוא לא יכול לעזור לעצמו.. איך את מצפה שיעזור לך?

HANGMANN

New member
רק שהאדם במשבר...

הוא יודע מי החברים האמיתיים שלו באמת.

למעלה