אנשים זה דחוף!!!!!!!!!!!!

אנשים זה דחוף!!!!!!!!!!!!

אני רוצה שכל אחד יציג את עצמו, שם פרטי שם משפחה כיתה + מס´ כיתה בית ספר ועם מי הד"כ הוא מסתובב כי הרי אנחנו חייבים לדעת מי זה מי לא?? אוקיי נתחיל בי! שם פרטי: סיוון שם משפחה: בואו נגיד שבנתיים זה מנסון... אבל אל תקחו דוגמה רעה אני פשוט לחוצה לגבי השם משפחה שלי.... כיתה: ח´1 בית ספר: אלון מסתובבת עם: "קליפס" שגם כותבת פה (אפרת, שמתעקשת שיכתבו אפרט), הדר אשכנזי, נעמה מור, הודיה אמסלם, בן וירון, פיליפ קרדי, רוני דמתי, בת-אל ראש, רעות גוטמן, מתן בוגנים, נטלי בן ברוך, מאיה בן-אדיבה, יאנה פשצ´וק ו..... וזהו, אלה החבר´ה העיקריים. אוהבתתתתתתתתתתתתתת -סיוון-

havlaz

New member
למרות שכבר אמרתי...

איציק אדרי י3 בגין

Alinush182*

New member
טוב...

שם: אלינה משפחה: ביללוב כיתה: ח4 בצפר: בגין מסתובבת עם: אליס, דינה, ליפעמים נעמה, יאנה ועוד כמה אנשים....... וקרך אגב אני מכירה את יאנה..... וחברה שלי גם מכירה אותך, יש לך חברה בשם אלכס? היא דודה של חברה שלי

TGTF

New member
נזרום עם זה

השם: שי זלדיס י´2 בבגין מסתובב? עם.. לא יודע כל מיני, אני לא מתכוון להתחיל לכתוב כל מי שהסתובבתי איתו בזמן האחרון ד"ש לפיליפ ורוני, מת עליהם

שי?????????????.

יואו גדול בנאדם!!!!! יש לך תמונה שלך במחשב אני חייבת בקשה!!!!!!!!!!!!!!!
ובקר ל"להסתובב" אני מתכוונת לחברים קבועים שלכם שאתם הרבה איתם, אולי דרך החברים, החברָה שלכם, נכיר אותכם!! מה אתה מכיר את פליפליפ ופדופיל?!!? גדוללללללללל!!!!!!!!!!!!!!! אני אמסור להם!! -סיוון-

TGTF

New member
כן יש לי

ולא יודע כל כמה ימים מסתובב עם אנשים אחרים לא משהו קבוע ואם יש לך אי סי קיו אז נדבר כבר שם ובאמת אנשים תרשמו מספרי אי סי קיו!

יו אז שים פה כי אני צריכה את זה

לחברה שי שלא יודעת איך אתה נראה ו.... אני יגד לך באייסי את ההמשך.... 144253885 -סיוון-

סנטה

New member
מי אני ומה שמי אליהו הנ ...ביא

שגיא קינן
י´4 גולדווטר בן 16 אילת מה זה השאלה עם אני מסתובב ? זה כזה דפוק יש לי הרבה חברים ואין לי כח לפרט !

קליפס

New member
יה,

אפרט משהו (עצוב עצוב) ח´2 גולדווטר אההה ובערך עם מי שסיוון כתבה, בערך
קליפס-כבשה בפוטנציה.

למעלה