אנשים-זה חשוב!

SoulDancer

New member
אנשים-זה חשוב!

היכונו לעצרת הגדולה! במוצאי שבת, ה-17.11 בשעה 20:00, תתקיים בכיכר רבין בת"א עצרת המונים לתמיכה במאבק המורים ולמען חינוך טוב יותר. בהשתתפות מיטב אמני ישראל, המופיעים בהתנדבות. מורים, הורים, תלמידים, סטודנטים, חניכי תנועות הנוער וכל אזרח בישראל שמצב החינוך נוגע לליבו מוזמן לתמוך בנו במאבקנו. פרטים נוספים בהמשך תגיעו אנשים, זה חשוב. [אמור להיות לנו סמינר, אבל מבחינתי אין בעיה לצאת לפני כדי להגיע לשם.. זה חשוב!!!]

לא יכולה להגיע..

יומולדת למכביסט.
אבל תומכת ממש. אגב, בגל גפן, בעמוד הראשי, יש תמונה וכתבה על מחאת המורים. המחנכת שלי בעמוד הראשי.

idanshaf2

New member
סליחה שאני מתערב

אבל נראה לי שעצרת למען החינוך "קצת" יותר חשובה מיום הולדת...

צודק בהחלט.

ולא יודעת למה אמרתי יומלדת.
יש לנו טיול סניפי באותו יום... האמת שהעצרת עדיין יותר חשובה, אבל זה משהו שאי אפשר לבטל....

noamsheron

New member
אעשה מאמצים כדי להגיע.../images/Emo13.gif

שלשום, הייתה לנו עצרת בתיכון שלנו... עם המורים והכל, וגם הייתה קצת תקשורת... ממש ממש ציער אותי שכמעט ולא היו שם בני נוער..
באמת שזה חבל, הנוער לא מודע למה שקורה פה וזה עצוב ומביש... נקווה שיבואו לעצרת הזו יותר אנשים. שבת שלום

SoulDancer

New member
בעקרון אנחנו בסמינר שמיניות..

חשבתי שזה יהיה ממש מגניב אם יקחו אותנו לשם אבל אי אפשר=/ יש מוניות שירות וכאלה.. אני בעקרון עבודה לצערי, עדיין בתקווה לשינוי במשמרות..חחח

L I L O C H

New member
היום בישיבת רכזים צעירים העלנו את הנושא

ומושיקו אמר שהוא ינסה לבדוק שוב ולברר כדי שכן נגיע ישר מהסמינר שמיניות לעצרת... אנחנו כולנו כשכבה וכתנועה... הלוואי וזה באמת יקרה ויצא לפועל

bergmanit

New member
אני אל מצליחה לפתוח את הקובץ, יש מצב..

שתכתבו את הפרטים המרכזיים פה?

מאיוש911

New member
כנסו בקשר לעצרת

הבנתי שההגעה לעצרת היא תנועתית.. יש מצב שאפילו שמיניות יגיעו מהסמינר ישר לכיכר..

assafein

New member
מי מגיע?

אני כנראה הולך.. יש לנו גם הסעות חינם מהבית ספר שלי.... מי שהולך שיודיע לי...

למעלה