אנשים חג שמח ממני וגם מפורום תשוקות
B B a m B a m New member 21/4/05 #4 ../images/Emo45.gifחג שמח לכולכם!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif
ד דיתוּש New member 22/4/05 #5 וחגשמח לפורום שלנו! זה סתם זול והכנתי את זה בנקודת כוח (כאילו power point ), אבל הפיצו את זה בפורומים! זה נחמד
וחגשמח לפורום שלנו! זה סתם זול והכנתי את זה בנקודת כוח (כאילו power point ), אבל הפיצו את זה בפורומים! זה נחמד
R Red Sunset New member 22/4/05 #6 ../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifאממ.. אני מצטערת להרוס, אבל נורא רציתי להכין אחד, ובפורים לא אמרתם כלום על הקודם שהכנתי. הממ.. תיהנו.
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifאממ.. אני מצטערת להרוס, אבל נורא רציתי להכין אחד, ובפורים לא אמרתם כלום על הקודם שהכנתי. הממ.. תיהנו.
B B a m B a m New member 22/4/05 #7 חחחח מגניב... ../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif שמתם לב שבתמונה הזאת רק בראיין בלי משקפיים - שב"שער" של the game רק הוא אם משקפים... יש קשר?
חחחח מגניב... ../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif שמתם לב שבתמונה הזאת רק בראיין בלי משקפיים - שב"שער" של the game רק הוא אם משקפים... יש קשר?
R Red Sunset New member 22/4/05 #8 ../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo9.gif נממ.. אין לי מושג, אני אפילו לא זוכרת מאיפה התמונה.. אבל זה באמת מוזר. >_>
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo9.gif נממ.. אין לי מושג, אני אפילו לא זוכרת מאיפה התמונה.. אבל זה באמת מוזר. >_>