אנשים, חטאתי

Mr Jack

New member
אנשים, חטאתי ../images/Emo4.gif

אני בחור שדי אוהב את פינק פלויד, יש לי כמה דיסקים שאני ממש אוהב לשמוע וזה... אבל אני לא מתייחס לליריקה, רק למוזיקה ! אם אני מנסה להבין מה שהוא אומר, אני לא מצליח...ואין לי כוח לשבת ולקרוא את המילים ! אני מפסיד פה הרבה ? תגידו לי באיזה שירים בבקשה, הליריקה הכי טובה, לטעמכם. אולי אני אגלה משו חדש :) תודה..

Jam Head

New member
אממ.....

תראה , קודם כל זה טעם אישי של כל אחד , יש אנשים שלא מתחברים לליריקה , ואוהבים רק את המוסיקה. אני אישית לא יכול להפריד בינהם , אני אוהב גם את המוסיקה וגם את הליריקה של להקות מסוימות בקשר להמלצה - כל דיסק שלהם טוב או מיוחד מבחינה לירית , ככה שאין אחד מעודף.

אתה מפסיד המון....

המלצה? יש המון טובים, כל שיר כמעט. לך על שיין און יו קרייזי דיאמונד, כאמינג בק טו לייף, לירנינג טו פליי (אני ממליצה לך על מה שאני אוהבת), אבל כולם טובים

adiville

New member
coming back to life

אני מאוד אוהבת את השיר הזה - גם המילים וגם המוסיקה. יש איזשהו סיפור מאחורי השיר ?

meandmeandme

New member
coming back to life

"חזרה לחיים" הוא שיר אהבה שדיוויד גילמור כתב לאהובתו פולי סמסון. פולי וגילמור אינם נשואים אך הם חיים ביחד והם זוג לכל דבר, רק שהם לא מתכוונים להתחתן. פולי עוזרת לגילמור לכתוב המון מהחומר המוקרי שלו מאז מומנטרי לפס אוף ריסון. אני תמיד אומר שקשה לדעת אם זה הוא שכותב את השירים יותר או היא. אבל בגלל שירים כמו Fat Old Sun אני מאמין שלגילמור יש את זה.

meandmeandme

New member
חבל חבל...

עצה שלי: כל פעם שאתה שומע דיסק בפעם הראשונה תשב עם החוברת של המילים איתך ותקשיב לו עם עין על המילים. למזלך לפינק פלויד באות המילים עם הדיסק ככה שאתה לא צריך לחפש באינטרנט וכל זה. המילים של פינק פלויד יכולות להיות מצויינת ויכולות להיות פחות מצויינות. אם אתה רוצה שירים עם מילים טובות אז כך את: Sheep Dogs Pigs בכלל כל אנימלס גם Echoes מלא בתיאורים סוחפים. וכך גם Set the Controls for the Heart of the Sun. אגב למי שלא ידע רוג'ר לא כתב את המילים לשיר הזה. הן בעצם לקוחות מתוך ספר שירים סיני (שאגב שימש גם למקור השערה לשיר Chapter 24 של בארט, מדובר בפרק 24 באותו ספר). רוג'ר קרא את הספר, שלף שורה מפה ושורה משם, שינה קצת כדי שיתאים והכריז על זה כשיר. גם השם של השיר לקוח מתוך כותורת של ספר, למרות שכששאלו את רוג'ר הוא אמר "I don't now... I guess it came from whitin me". אממממ... יש אנשים שמאוד אוהבים את הליריקה של דארק סייד. גם אני אוהב אותה, אבל לא בהגזמה. יש כאלה שמאוד מתחברים לחומה. גם אני התחברתי, פעם. אממ... וזהו... רוג'ר ודיוויד הקפידו יחסית על סטאנדרד גבוה של איכות הליריקה. לרייט לדעתי יש כמה פשלות עם "See-Saw" ו"Summer 68". בארט כמובון לא מעד אף לא פעם אחת בתקופות הפלויד ובאמת אני ממליץ על הפייפר מבחינת ליריקה עם יש בך קצת פתיחות ורוח הילדות עוד חיה בך.

meandmeandme

New member
../images/Emo12.gif

יו..
תודה.. אני חושב.. זה לא היה ציני נכון? אממ...

Paranoid Y

New member
לא תמיד זה למזלנו...

שהמילים מצורפות עם הדיסק... יש מקרים שאתה חייב להוריד את המילים... והמקרים האלה נקראים "החומה!!" מעטים האנשים על כדור הארץ שיכולים לקרוא את השירים מהספר המצורף

rogerfloyd

New member
מה??????????

תגיד לי אתה משוגע???? איך אתה שומע את השירים של פינק פלויד ולא קורא את המילים שלהם ???? בשביל מה אתה חי ???? המילים של רוג'ר ווטרז הם הספר הקדוש של החיים .... השילוב בין הלחן והמילים של רוג'ר פשוט מדהים.... קרא את המילים של "טיים" ותבין אותי.... אתה ממש אכזבה.... איך אתה מעז לכתוב מכתב כזה ???? לא התביישת לכתוב דבר כזה?????

meandmeandme

New member
אממ...

אני מבין את ההתפלאות וסערת הרגשות.. אבל יכולת לבחור מילים בצורה קצת פחות מעצבנת...

למעלה