אנשים חייב את העזרה שלכם!! חידה!

אנשים חייב את העזרה שלכם!! חידה!../images/Emo122.gif../images/Emo178.gif

יש חידה שמסתובבת באינטרנט זה לא עוזב תאנשים חייבים לעזור לפצח זה פשוט חזקקקק!! זה הולך ככה!! היה בן אדם שרצח בן אדם אחר ..רצח בדוק יעני.. הוא הוזמן למשפט במשפט השופט שואל אותו ..האם הינך אדון שמעון כהן מודה ברצח ? שמעון עונה לו כן אני מודה שרצחתי ואני מוכן גם להראות כיצד עשיתי אתזה! השופט מסתכל עליו ואומר..לפי מה שרואות עיניי איני יכול לתת לך גזר דין אתה זכאי למה השופט לא גזר עליו מאסר? זרמו בתשובות........... __________________ אולי בפורום שלנו יש חכמים ?????????????????????

יש לי תשובה

כי שמעון כהן הדגים איך הוא רצח על עצמו ומת ואז השופט ראה את זה ואמר שלפי מה שהוא רואה ( ששמעון מת כבר ) הוא לא יכול לתת גזר דין כי הוא מת =] ילה בייייייייייי איה חכם אני אמאאאאאאאאאאאא

לא הבנת !

שמעון רצח אדם אחר ובגלל זה הוא הגיע למשפט ובמישפט הוא הדגים על עצמו איך הוא רצח את האדם ומת בעצמו הבנת? ולכן השופט לא יכל לתת לו גזר דין

שמח שהבנת MITSI

אפשר ליקרוא לך מיצי או שזה של ציון? אני ראיתי פה דיון ארוך בנושא אולי ניקרא לך CHIORTIK או KISSA זה גם טוב

בשבוע הראשון ברשותכם אני רק צופה חחחחחחחחחחחח

נוווו זה ממש קשהההההה???? תומר הרסת אותי עם החידה לשבת חחחח אבל רשום בתחילת החידה אדם ראה אדם אחר???? אולי פה מסתתר משו לא???

Omriza

New member
בעופר ניסים פתרו את זה... איזה תשובה מעפנה

התשובה היא שיש לו אח סיאמי ואי אפשר להכניס אותו לכלא בגלל שגם אח שלו יצטרך להיכנס לכלא והוא לא עשה כלום ביאס לי את החיים התשובה הזאת חחח

תשובה

אולי הוא רצח איזה חרק או זבוב משהו בסגנון אז אין על זה גזר דין סתאם ני חושבת כמו הראשון שהוא מת

למעלה