אנשים!!! חם מהתנור!!!!

SkateX

New member
אנשים!!! חם מהתנור!!!!

היום יום שישי,ה13 לפאברואר,שעה 6:15 חבר שלי דפק את הג'אקאס של החיים!!!!! הוא טיפס על הארון שלו והוא רצה לקפוץ ממנו למיטה! אז הוא קפץ למיטה,עיבד שיווי משקל,ונפל אחורה ודפק את הראש בארון! טוב...הוא התפתל כמה זמן ועשה הוא רצה לעשות ''בוו'' למצלמה(כאילו לא קרה כלום) רק הוא לא ידע שהיא קרובה מדי! אז הוא התעורר ודפק את הראש במצלמה!!!!!!!!! ויש לו שריטה על האף!!!!!!!!!!!!!!!!! ק-ט-ל-נ-י!!! זה יהיה בסרט שלי שיצא עוד כמה שבועות... ביי!

Skunk On Wheels

New member
ולצערי המומחיות הג'קאססית שלי

דיי מסתכמת בלעוף לתוך שיחים שונים (אומרים לי שזה ממש יפה איך שאני עושה את זה), להעיף חפצים "דביקים/ניתנים למריחה/או סתם עוגיות" על כל מיני דברים ברחוב (מכוניות בעיקר, עד שלא ראית קופסת גבינה נשפכת על שמשה של רכב לא ראית הגדלה של חרא של ציפורים...) וכשאני השתכרתי אז שברתי בקבוק זכוכית על הרצפה שאחרכך עפתי עליו ונחתכתי בגב, וגם באותה פעם כל צעד שעשיתי היה קשור בצורה ישירה לתעופה לא מוסברת לכיוון הרצפה/חברים שלי..... ומה המומחיות הג'קאססית שלך? אה כן וגם כשניסיתי ללמוד לעשות דברים עם סקייטבורד (כבר לא נוסע, וידעתי רק ליסוע ולעשות אוללי) היו לי התרסקויות דיי נחמדות (חלקן קשורות בשיחים).

SkateX

New member
המומחיות של הם:

סקייטבורד,התפרעויות של שירים כבדים,מכות,ווג'י,והחלק האהוב עליי:הפלצות!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה