אנשים חמודים ויפים!

Jerald_Admonds

New member
אנשים חמודים ויפים! ../images/Emo66.gif

היום התחלתי סוף סוף את תוכנית האימונים החדשה שלי להפתחות פיזית ורוחנית.. להלן רשימת התרגילים\קטגוריות שמכילות בהם עוד תרגילים. התעמלות. קראטה. להב אסטרלי. גניבת ריק מאש. בעירה. עלה. צ´י+חישת צ´י. התחברות לאש. מימוש חומר. ראיה אסטרלית. תורת הנשיפה. עבודה אנרגטית בסיסית. חישת אנרגיה. פיתוח כוח רצון ודימיון. מדיטצית התבוננות, ומנטרה. תרגילים לשינוי תפישה: הגברת רגישות וחישה. צפיה בפרטים הקטנים. ראיה של עכשיו. שינוי תדירות. עבודה שונה. זה הכל בקיצור.. מצטער על השמות המעורפלים פשוט ככה זה בדף שלי, ואני דיי ממהר כרגע.. בכל אופן אם יש לכם שאלות לגבי התרגילים, או שאתם רוצים שאני ארשום אותם.. רק תבקשו:) רק אל תגידו לי לרשום פשוט את כולם כי זה ייקח זמן.. אני הולך! חוזר עוד חצי שעה.. ביי! :) באהבה,שי.

או-קיי, ספר קצת על "תורת הנשיפה",

אבל לא בקטע ש"נדע מה זה" בשכלנו, אלא ממש תדריך אותנו בעדינות צעד אחר צעד: מה זה (בכמה מלים כזה, אתה יודע) תרגיל בסיסי ראשון (או שניים, לא יודע) וכמה מילות הכוונה להמשך... ואם זה יהיה מגניב ומוצלח אז אולי נמשיך הלאה... שלך באהבה, בן

Jerald_Admonds

New member
אוקי אז ככה בני:)אפשר לקרוא לך בני?

תורת הנשיפה היא בעצם תת שיטה מאגית שככל הניראה השתמשו בה בימי הביניים, ומה שבעצם עשו איתה זה להשפיע על המציאות או אנשים בעזרת נשיפה.. לא מצאתי שום מקורות על השיטה הספציפית הזאת, אז פיתחתי כמה תאוריות ותרגילים בנושא, ועד עכשיו ניראה שזה עבד פעם אחת. אבל זה דורש עוד הרבה אימון כמו כל דבר אחר. עכשיו זה בעצם קשור לדימיון מודרך,שליטה באנרגיות,ראיית הילה, ושליטה בכדור ההילתי שנמצא מול הפה שלכם. השיטה פועלת כמו ריפוי הילתי בעזרת נשיפה, שבשיטה הזאת אתם שולחים להילה של המטופל את הצבע שחסר להילה שלו. ההבדל היחידי הוא שאתם שולחים להילה שלו צבע שישפיע עליו כרצונכם, או יחדיר לתוכו רעיון מסויים.. אוקי אוקי אני יודע שזה לא נשמע נחמד ומלא אור ואהבה.. אבל רוב השימושים של זה בימי הביניים היו של גברים לא נחמדים שגרמו לנשים לשכב איתם בעזרת השיטה הזאת.. אבל אני מנסה לפתח את זה לכיוון יותר מועיל ככה שיהיה אפשר לעשות עם זה דברים אחרים, כמו הפחת חיים מוחדים בצמחים, או אפילו תיעול אנרגיה בצורה שונה.. וכו וכו.. בכל אופן אני לא הולך לרשום את התרגיל של השימוש בזה כדי שמישהו או מישהו ישכב איתכם:) ובקשר לריפוי הילתי לכשעצמו, אני בטוח שזה כבר יופיע בשירשור שלך בן על ראיית הילה.. באהבה,שי.

Oranus

New member
יש לי תרגיל לתוספת ../images/Emo11.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo68.gif ../images/Emo66.gif ../images/Emo61.gif ../images/Emo13.gif

כן כן , להתפתחות רגשית אני ממליץ על הרבה סקס :) O.

Jerald_Admonds

New member
התפתחות רגשית אחי?

חחחחח אולי פיתוח רגישות, לאנרגיה ודפוסי התנהגות.. חחחחח אני חושב שדווקא סקס אצל רוב האנשים תורם לנסיגה רגשית.. לא להפתחות:)

Jerald_Admonds

New member
כן.. בהחלט..

אבל אני מדבר על אנשים "ממוצעים" שסקס גורם להם להתנהג בטיפשות, או כמו ילדים קטנים.. לזה התכוונתי כשאמרתי, גורם לנסיגה רגשית..

Jerald_Admonds

New member
ובכן..

תלוי על פי איזה מדד את הולכת, כי על פי החברה של היום.. זה על פי הממוצע כמה אחוזים מהחברה עצמה משתייכים לסייד סטרימים למיניהם.. כלומר חלק מתת זרמים אלו הם אנחנו.. אז.. אנחנו כן ממוצעים:)

deep ocean

New member
לא לא לא

אני מתנגדת להגדרה שלנו כממוצעים אנחנו לא ממוצעים אנחנו מיוחדים מאד :))) טוב הלכתי לישון חלומות פז נזכרתי שיש לי כמה דברים לעשות מחר....

Jerald_Admonds

New member
על פי המדד של החברה..

מספר אחוזים מהחברה יטענו שהם מיוחדים.. זה הופך אותך לממוצעת.. לילה טוף מתוקה!
לילה טוב

למעלה