אנשים חמים אנחנו לפעמים..

idodo cohen

New member
אנשים חמים אנחנו לפעמים..

1. אם בלוגר כלשהו עושה משהו שמפריע לך, נוהג באופן שלא נראה לך כבלוגר.. 2. אם בלוגר כלשהו כותב משהו שאתה ממש לא מסכים איתו [הכוונה היא לבלוגר שאין לך קשר ידידותי איתו בעולם הבלוגים].. תיתן לו לדעת את זה, או שתתפוס מרחק? האם תיתן לזה להגיע לריב? על כל מקרה, תשובה נפרדת
.

Tali1912

New member
בתור ../images/Emo59.gif מתקתקת הרי התשובה שלי

1.ראשית אני לא קוראת ומבקרת בבלוגים של מישהו שהוא לא הכוס תה שלי. חבל לבזבז זמן על בלוג כזה. 2. כנ"ל, במקרה אחד נתתי את הדיעה שלי ואת מה שאני חושבת אבל זה היה בבלוג של חברה שלי. היא עצבנה אותי עם צורת הכתיבה שלה והניסוח שלה. וכן תפסתי מרחק מהבלוג שלה אבל הערתי לה את ההערות שלי בטלפון.

רק לפעמים? ../images/Emo3.gif

1. יכול להיות, תלוי במה מדובר ועד כמה זה מפריע לי.. 2. אני אגיב את דעתי ו.. באמת שתלוי מה זה, אני כבר קראתי בעבר בבלוגים שלא הסכמתי עם דעת הכותב.. מקבל דיעות של אחרים, אבל אם הוא ממש יעבור את כל הגבולות מבחינתי ויהפך להיות בלתי נסבל.. אני לא אתאמץ יותר מידי להשאר ולקרוא.

Tali1912

New member
אמממ... אמממ...

כן לפעמים, אני עוד לא הגעתי להיות אחמדי-נג'אד
אבל אם אתה מתעקש מי אני שאשבור לך את המילה

TheWhiteTigris

New member
אה...

תגדיר בלוגר. "נוהג באופן שלא נראה לך כבלוגר" 2) אני לא אריב איתו. אני אתווכח אולי קצת וזהו.

idodo cohen

New member
../images/Emo9.gif

התכוונתי נוהג באופן שלך, בתור בלוגר, הוא מפריע. לא שמתי לב שהשתמשתי פעמיים באותה מילה ושזה יכול להראות די מטומטם. אייקצ. נניח מישהו שמפציץ רשומה שלו בתגובות כדי להיות בטוקבקים.. או כל דבר אחר. אם דברים כאלה קרו לך, אז יעלה לך בטח משהו דומה בראש. אם לא, חדשות טובות. כי אני אישית לא מצליח להתעלם מדברים כאלה, בעיקר כשהם חוזרים על עצמם.

פגעסוס

Well-known member
זה תלוי באיזו רמה

אם הוא עושה דבר שלא יעשה כמו להציף בכוונה כדי להכנס לסערת הטוקבקים, אני אסיר אותו מהסערה (איזה כיף כשיש גישה לדברים כאלה
). אם זה משהו אחר כמו לצחוק על משהו שמישהו אחר אמר, אני לא אגיב אלא אם אותו אדם יתלונן (כבר נכוויתי בעבר מבדיחות דו כיווניות). בנוגע לדיעות שונות, יכול להיות שאני אגיב בבלוג שלו על מנת להתחיל דיון שממנו או אני או הוא נלמד (או שנסכים שלא להסכים כפי שקורה בד"כ)

דם דם

New member
פגע...תעשה לי קידום ../images/Emo9.gif

דאמט...כמעט כתבתי לך תעשה לי ילד,מזל שנזכרתי באיזה פורום אני נו נו...פגיון אתה יכול להסיר מישהו מסערת טוקבקים...פששששש ומה עם לקדם *אהם אהם* *לא משתעל בכחח זאת רק הדלקת ריאות*

noyy

New member
../images/Emo28.gifאתה כ"כ מזכיר לי את עצמי

במפגש המקלדת ששיגעתי אותו...

דם דם

New member
בעיקרון לא

בעיקרון כשממש ממש אני מת משעום או סתם סתם שיש פוסטים מענינים אני נכנס לקרוא, ואפילו מגיב בחלק. אבל בדרך כלל אני מגיב רק באותם בלוגים שאני נמצא בהם ואם באמת יש איזה פוסט של אדם זר שאני לא מסכים איתו אז כן אני יתן את דעתי בעיניין. אבל מה שכן לא אגרר איתו לדיון, אני יכתוב תגובה-שתיים אבל אם אני יראה שהולך להתפתח דיון..אני מרים את הידיים ולוחץ על ה
כי בכול מקרה אף אדם במיוחד בארץ, לא מוכן לקבל דיעה שונה משל עצמו אז חבל על המאמצים שלי

noyy

New member
../images/Emo28.gifלריב? לא יודעת

אני לא אוהבת לריב, מיותר. אבל אם מישהו מתעקש לריב ולהתווכח איתי, בכיף, אולי אפילו אשתף פעולה. בד"כ אנסה לשמור על פרופיל נמוך כדי לא להעליב ולפגוע, גם אם בלוגר מסויים עשה משהו שלא מצא חן בעיניי. לא תמיד אני אוהב את התכנים שמתפרסמים בבלוגים של אחרים. ואין לי שליטה על זה, מה לעשות.

למעלה