אנשים חשוב!!! כנסו בבקשה:) ודודי אם

the illusion

New member
אנשים חשוב!!! כנסו בבקשה:) ודודי אם

תוכל להגיב זה יהיה נחמד גם.... אז גל מבטאון חיל האויר התקשר אלי ושאל אם אני אוכל להגיע לזימונים אני בשמחה קפצתי בראש חוצות עד שלפתע התברר לי כי זה ביום של לפני הבגרות במתמטיקה שלי וגם יומיים לפני יש זימונים...... אמרתי לו שלא אוכל להגיע בואתו יום והוא אמר שהוא יתקשר אם יהיה מעוד אחר..... אני מתארת לעצמי שעשיתי טעות אבל הבעיה שזה מתמטיקה ואני באמת במצב לא טוב עם החומר): אוף מה אני עושה? יש סיוכי שהוא באמת יחזור אלי?

Starving Marvin

New member
בלי פאניקה.

קודם כל, גם אם עשית טעות- ואני לא אומר שעשית- עוד לא מאוחר להרים אליהם טלפון ולהגיד ששינית את דעתך. אני במקומך מרים טלפון ומברר האם אמורים להיות מועדים נוספים. כמו כן, רצוי שתסבירי להם בטלפון עד כמה את רוצה להיות בביטאון, אבל את לא יכולה לוותר על הבגרות. אולי הם יושיטו לך עזרה.

Dawson girl

New member
חחחח חבל, את לא תפגשי אותי ../images/Emo3.gif

סתם סתם, זו באמת לא כזו מציאה. שמעי, בגרות במתמטיקה זה יותר חשוב, עם כל הרצון שלך.. זו בגרות! וגל יבין, אל תדאגי. הוא באמת ימצא לך מועד אחר!
ושיהיה בהצלחה בבגרות.

the illusion

New member
לפגוש אנשים חדשים זה תמיד נחמד:)

אבל אני מקווה שהוא באמת ימצא מועד אחר... אה לך זה ביום רביעי? תספרי איך הלך......... ותודה רבה:) העיקר לעבור את המתמטיקה בעעע

Dawson girl

New member
כן, ביום רביעי..

ואני צריכה לבוא לשם עם כתבה של עד 1000 מילה שכתבתי על נושא שהוא הביא לי.. זה מלחיץ
אבל התחלתי את התחקיר וזה..

למעלה