אנשים ! חשוב מאוד להכנס!!

TauraMan

New member
אנשים ! חשוב מאוד להכנס!!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

נטע החליטה שהיא עוזבת את הפורום אחרי כמה ארועים לא נעימים עם חברי הפורום. אני לא יודעת מה איתכם אבל אני לא מוותרת עליה בכל כך קלות. we want Neta back!!!!!!! תגיבו. שהיא תראה כמה כולנו אוהבים אותה היא תחזור. בטוח!

TauraMan

New member
סליחה.. תיקון ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

נטע לא היתה שבוע בגלל איזה משהו ושהיא חזרה היא אומרת שפשוט הפורום השתנה.. היא לא הצליחה להסביר את זה, גם אני לא מצליחה אבלך היא צודקת. דיברתי על זה עם כמה מחברי הפורום ובאמת הפורום הפך להיות צ'אטי. בואו ננסה להוסיף כמה דיונים טובים לעסק!

טוי בוי

New member
../images/Emo35.gifהחיים עד כידי כך קשים?!../images/Emo35.gif

כאילו... ידעתי שהם קשים אבל למה היא עוזבת?!!? נטעעעעעעעעעעע: התחלקת על השכל?! אל תנטשי אותנו!

niko girl

New member
אם זה בגללי!!!!ובגללהאתר!!

אז אני מאוד מצטערת!!!!! לא התכוונתי.ואל תחשבי שהעתקנו או משו!! אבל אסור לך לעזוב.אני אעשה הכל רק שלא תלכי..למה זה לא כלכ ך נעים שמישהי עוזבת בגללי או בגלל מישהיא או משיהו אחר!!!! ואם זזה לא בגללי אז אני מקוה שתחזרי!

niko girl

New member
אה אופסי לא קראתי את כל השרשור!

בכל זאת אל תעזבי!!!! אז נהפוך את הפורום לפחות צ'אטי.....זה באמת נהיה כזה...

טוי בוי

New member
בכל כוס יש את החצי המלא!!

אז מה אם זה פורום קצת צאטי!? לפחות הוא לא כמו פורום סוסים! מלא אבל מלא! מריבות והוא ממש הפך להיות צאט! אני חושבת שאין כזה דבר "מושלם" כי שזה מדובר בקבוצה גדולה של אנשים {נגיד אנחנו} אז תמיד אבל תמיד שלאחד טוב לאחר רע וההפך! אז צריך להתגבר כמו בחיים את לא תוותרי על משהו בגלל דבר קטן וסתמי! אז אל תוותרי על הפורם שמעת?!? אני חושבת שכולנו כל אחד יכול לעזור במשהו ולשנות ואי אפשר להפיל את רוב או כל העבודה על סתיו ופיצי שינהלו אותנו! שכל אחד ינסה כמה שיותר ויחשוב מה הוא יכול לתת בשביל הפורום....וגם לתת! בלי נתינה לא מקבלים בחזרה!!! ולא להתחיל לריב על בווסטרן האינגליש הדרסאג' הקפיצות תאמינו לי יש פה מיליון אלף דברים שהיתי רוצה להגיב עליהם ממש מגעיל ולתת את הדעה הכי קיצונית שיש ולהתפרע פה כמו לא יודעת מה אבל אני לא ואני חושבת שכל אחד צריך לעשות אותו שיכול!

S H I L G I

New member
אנשים..../images/Emo29.gif

סתיו ופיצי..בבקשה אני מתחננת שתמחקו כשאתן רואות את זה את השרשור הזה.. כל הרעיון היה לא לעורר כאן מהומה אני לא רוצה שתנסו לשכנע אותי החלטתי סופית משתי הסיבות שדורון כתבה..למרות ששתי הסיבות לא מדוייקות במיוחד ועוד סיבה אחת, שמאד קשה להגדיר מה שאמרתי לדורון, שכשחזרתי, וזה לא היה הפורום שעזבתי אותו קודם.. לא יודעת.. משהו השתנה בו.. אי אפילו לא יכולה להגדיר.. הוא קצת נהיה צ'אטי..אני מודה..בד"כ זה לא ממש מפריע לי.. אבל משהו בהחלט השתנה והרגשתי שאחרי זמן ומחשבות באמת הגיע הזמן לעזוב אז כשיצא לי לדבר עם סתיו סיפרתי לה וסיפרתי לפיצי כי הרי שתיהן המנהלות הודעתי היום גם לדורון כי היא השאירה לי הודעה בפלאפון שלא רואים אותי.. זהו לא רציתי לחולל מהומה תמשיכו כרגיל, *מחכה שסתיו/פיצי ימחקו את השרשור* אוהבת את כולכם!
נטע

נטע........

דבר ראשון אני לא כותבת יותר מידי בשירשור הזה כי כבר דיברתי איתך באי סי ואמרת לא לעשות מזה עיניין...... אבל אם הסיבות שלך הן מה שדורון כתבה אז 1. אם זה מישהו מחברי הפורום אולי פיצי ואני נוכל לסדר ולדבר איתך על זה(זה לא שווה עזיבה!) 2.בקשר לפורום, אם בגלל זה את עוזבת אז באמת חבל! הפורום הוא חדש עוד לא ממש התעצב וחוץ מזה שבפורום סוסים נשארתם בזמנים הקשים ביותר! כשיהו רק ריבים ללא דיונים וכשאף אחד לא מחק הודעות סתמיות אולי אם תשארי ותעזרי (כמו שכולנו צריכים לעשות אחד לשני!) הפורום יראה יותר טוב לי כבר אין רעיונות לדיונים! אני אומרת לכם בכל הכנות שפשוט הראש שלי כבר ריק את הרוב אבישג כבר כתבה ופשוט אין לי יותר! אם למישהו יש רעיון אז אתם מוזמנים לפתוח..... חוץ מזה ם יש הערות לגבי הפורום פיצי ואני תמיד פה כדי ללמוד מהנסין הרי, גם אנחנו חדשות בעיניין
אז זיהו...

למעלה