אנשים טובים באמצע הדרך

mtnels88

New member
אנשים טובים באמצע הדרך

רציתי לשתף במקרה שהותיר בי רושם וגאווה על החברה הישראלית.
היום יצאתי לרכיבה מצומת תפוח לת"א וחזור. אי שם בכביש 5 לאחר מחלף עלי זהב נשמע פיצוץ מכיוון הגלגל האחורי, לתומי חשבתי שזה תקר אבל כשבדקתי ראיתי שיש קרע לא קטן בצמיג לכל עומקו וזהו צמיג חדש שהוחלף אך אתמול (לא אציין שם החברה כדי לא לגרום להם נזק).
בכל אופן לאחר שהעצבים שככו הבנתי שאני במצע כביש סואן והליכה רבה לפניי על קליטים!!!
פתאום עוצר לידי טנדר לוקח רוורס והנהג שואל אותי אם הכל בסדר ומציע לי בקבוק מים. אני עונה לו שנקרע לי הצמיג והוא בלי לחשוב פעמיים אומר יאללה קפוץ אני אקח אותך לתחנת אוטובוס, שבאיזור הזה זה הצלה של ממש כי אין תחנות באיזור.
פה לא נגמר הסיפור נהג הטנדר מוריד אותי בצומת ירקון, אני בדרכי לתחנת האוטובוס כאשר אני סוחב את האופניים ביד בגלל שהצמיג לא הוחזר בשלמותו,איך שאני נעמד בתחנת האוטובוס עצר רכב בתחנה והנהג שואל אותי אם הכל בסדר כי הוא ראה שאני סוחב את האופניים ביד ושוב אני מסביר על הצמיג הקרוע ואמרתי שאני מחכה לאוטובוס שיקח אותי ליד חנות שאני מכיר שם אתקן אותם.
ובפעם השנייה באותו יום הנהג אומר לי יש לי חבר שיכול לעזור לך בוא אני אשים את האופניים על המנשא (ורק אז אני מבחין בו) ואקח אותך אליו חבל שתיסחב באוטובוס. הייתי בהלם! אני מחכה בתחנת אוטובוס ובאמצע יום עבודה אדם מציע עזרה למרות שהייתי יכול להסתדר משם לבד.
בקיצור אשריך ישראל!

למעלה