אנשים טובים ויקרים. מה שלומכם?

אנשים טובים ויקרים. מה שלומכם?

אני קצת חולה אבל היה בסדר. עצוב מאוד כל מה שקורה בעולם שלנו. אין לימושג מדוע אני כותבת דווקא כאן..פשוט עצוב לשמוע כל יום בחדשות על רצח זה או אחר, אונס, התעללות בקטנים וקשישים, אסונות...מה קורה???

סימנים ברורים של האחרית של אחרית הימים

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר. לפני בוא האור הגדול, החשכה גדלה וכמו בימי נוח, אלוהים עתיד להביא משפט, על העולם. אך ישנה תיבה מאד מיוחד, שאלוהים נותן בחסדו לכל אלו שעדיין לא מכירים אותו להיכנס אליה ולמצוא מקלט מצרות רבות. התיבה היא גוף המשיח- הקהילה של ישוע. לא שאין צרות למאמינים. יש ועוד איך יש. אך יש לנו נחמה אדירה, ושלום -שאף אחד לא יכול לקחת אותו מאיתנו, למרות שהאוייב תמיד מנסה. תרגישי טוב!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאיך אחרי ששמתי את המצגת פה על קשישים

והורים ראיתי שאת מזכירה את זה בין היתר.. ההתעללות בקשישים.. ושוכחים כי לשכוח מהם בזמן שיבה זו בעצמה התעללות נפשית בהם...
תודה שאת באה לפה לשתף..זה מזכיר לי ימים חמים וטובים בתחילת דרכו של הפורום..שגם תחזור ללא ספק.. וכנראה שגם את עו דמרגישה איכשהו..בבית..איתנו
באהבה

../images/Emo182.gifהיי

אכן אני מרגישה כאן בבית וזה למרות שאנחנו מדתות שונות. אם כי לדעתי, אנחנו שייכים לאותה הדת-יהדות שהנצרות היא חלק ממנה אבל זו דעתי בלבד כמובן. אכן, היחס לקשישים הוא עצוב ביותר. היום לאף אחד לא אכפת מקשישים-לרוב..התרבות והמודה של היום היא שכל אחד דואג לעצמו ולא ממש אכפת לו מהאחר ובמיוחד לא מקשישים וחלשים אחרים שכוללים חולים, בעלי מומים ובעלי חיים. אני אישית, אוהבת זקנים ומעדיפה בהרבה מקרים לשהות במחיצתם יותר מאשר עם בני גילי כי אני למדה מהם רבות ואוהבת להקשיב להם. אני גם לעולם לא אתחצף למבוגר ממני..לא חינכו אותי כך. מה אומר לכם..עצוב

מפני שיבה תקום והדרת(ה')פני זקן

בס"ד ויקרא,פרשת 'קדושים',פרק י"ט,פסוק ל"ב. מזקנים אתבונן(תהילים,מזמור קי"ט,פסוק 100).

היום כשעליתי בבוקר לאוטובוס ישבה בחורה צעירה

שקרה בתהילים ולצידה עמדה גברת מבוגרת והיא לא נתנה לה לשבת. העיקר שקראה תהילים..זה מכעיס אותי!

ועל זה נאמר:דרך ארץ קדמה לתורה(פרקי אבות)

בס"ד אבל ידעו פרקי אבות גם לומר:יפה תורה עם דרך ארץ,שיגיעת שניהם משכחת עוון.

למעלה