אנשים טובים (לא יודעת לאן לשרשר)

אנשים טובים (לא יודעת לאן לשרשר)

תכלס, כולכם בטח שמתם לב מזמן שהעולם חרא, וכל יום, גם אם אני משתדלת לא לפתוח עיתון וכו´, אני שומעת על דברים רעים שקורים בעולם, מה שגורם לי להעריך פי כמה את האנשים הטובים שמסתתרים להם בשקט ומרימים את הראש אחת לכמה זמן להזכיר לי שהעולם דווקא כן יפה. על מה אני מדברת? על זינאית אמריקאית מקסימה בשם אן. לפני כשבועיים נכנסתי לפורום חוצלארצי של זינה ושאלתי אם מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג סימניות של הסדרה (אני אוספת סימניות, למי שלא יודע), ואן הזו אמרה שיש לה סימניות שהיא יכולה לשלוח לי ושאני אשלח לה אימייל. יום אחר כך היא כבר שלחה את החבילה, והזהירה אותי שזה יהיה יותר גדול ממה שחשבתי שזה יהיה. הקיצר, היום קיבלתי את החבילה, וחוץ משתי הסימניות של זינה והרקולס, יש שם עוד המון סימניות, תמונה יפהפיה של זינה וחולצה של הסדרה!!!! מי שמכיר אותי טוב יודע שאני לעולם לא אוציא כסף על דברים כאלה, אבל זה כזה כיף לקבל אותם במתנה. היא פשוט מקסימה. אם יש לכם רעיונות מה אני יכולה לשלוח לה, הם יתקבלו בברכה.

שלומית1

New member
נשיקה ענקיתתתתתתתתתתתתתתת

והרבה הרבה תודה... זה מה שאני הייתי שולחת לה קודם כל אחר כך... לא יודעת... היא נשמעת בנאדם כזה טוב שבטח לא מצפה לכלום בתמורה... לא יודעת מה הייתי עושה אם אני הייתי מקבלת חבילה כזאת... תהני ממנה... וגם מהחברה החדשה..

*זינה*

New member
אם כבר הזכרת אנשים טובים... ../images/Emo32.gif

היום יש יומולדת לאחד מהם...
מזל טוב אילן!!!
אני מאחלת לך המון הצלחה בכל מה שתעשה, כיף ואושר וכמובן
אהבה
! תמשיך להיות כמו שאתה - חכם, מצחיק מקסים, אחלה בנאדם וחבר טוב!!!
מזל טוב אילן!!!

*זינה*

New member
אילן הוא...

אחד האנשים הכי טובים שהיכרתי בחיי. היכרנו דרך מדור במעריב לנוער, כשחיפשתי חומר על זינה...
אני לא אפרט. אני רק אזכיר - הכינוי של אילן בפורום (הוא מבקר כאן לפעמים) הוא Chisi. עכשיו יותר ברור?
אז זהו, אילן בחור ישר, אחד שכיף לדבר איתו, בנאדם זהב.

X-na GIRL

New member
חמוטל אני חושבת שציור שלך יעשה את

העבודה, בהחלט!!!

למי שלא ידע....

אלת הירח שלנו היא ציירת מוכשרת ביותר, שעושה גם סימניות בעצמה
-אלעד

אילן - לא שכחתי אותך!

למרות שכבר איחלתי לך את זה - מזל טוב מותק!!!!!!!
שיהיה עד 120 ובהצלחה עם הכל!!!

למעלה