אנשים טובים עיזרו לי

אנשים טובים עיזרו לי../images/Emo70.gif

אופני הרים זה לסוף שבוע, אבל מדגדג לי באצבעות של הרגליים לקנות אופני כביש לאמצע השבוע ולסופי שבוע בוציים במיוחד. התקציב הוא בין 5000 ל6000 שקלים חדשים, אילו דגמים נכנסים לחלון התקציב הזה? רציתי את הפוג'י רובקס לאחר שקראתי ביקורת טובה באופניים אבל הדגם הזה לא מיובא יותר. מישהוא

lennyr

New member
מומלץ מאוד ...

אני רכשתי זוג כזה לפני כחודשיים אחרי הפסקה ארוכה,כאשר לפני כן היו לי אופניים הרבה יותר יקרות ו"איכותיות" ואני חייו לציין שהפוג'י נותנים אחלה תמורה. ולדעתי יש עדיין מקומות שאפשר להשיג !

ב-6000 ש"ח אפשר למצוא המון

דגמים מצויינים של אופני כביש. במחיר הזה אתה יכול למצוא גם דגמים רבים כמעט אצל כל יבואן בארץ, לדעתי כדאי שתעשה סיבוב בחשמונאים (וברחוב הברזל אצל ארז לוין) ותחזור עם דגמים שמצאו חן בעינייך, ואז תוכל לקבל המלצות ספציפיות על הדגמים שמצאו חן בעינייך.

bolivar simon

New member
fuji

i got my fuji in jerusalem and i know they have more fuji road bikes for this price try in trisport

קח טרק 1400 אצל CTC

לפני חודש קניתי ב - CTC בחשמונאים אופניי TREK 1400 פול שימנו 105 עם שלדת 2004 במחיר 6,000 ש"ח. נהדרות. מומלץ . מאיר

הפוך גוטה - הפוך!

אמצע שבוע לאופני הרים דווקא כדי להימנע מהתנועה המאסיבית - וכביש לסופ"ש שאז יש הרבה פחות תנועה ויותר בטוח.

yosy99

New member
תשמע דורון

גש דחוף לארז לוין רח הברזל 1 תא אופניים מ א עד ת הוא נתן לי סיבוב על אופני קינזיז עם מערכות של קופנילו שהם הכי אמינות שבעולם. ועוד ישאר לך הרבה עודף.

למעלה