אנשים טובים

psyalex

New member
אנשים טובים

קיצר, הגעתי למצב שאני מובטל... אוליי מישהו שמע,מכיר,ראה,עובד במקום סבבה (לא בר מסעדה על בונים/בית קפה...) באיזור מרכז/שפלה/שרון שצריכים ברמן? עשיתי קורס בזמן אמיתי, נסיון של חודשיים בבר אקטיבי, ועוד חודשיים בכל מיניי ברי מסעדות- אינגריד, פיש, אורו... מוטיבציה להיתקדם מפה ועד הכוכבים... הגיע הזמן להיתקדם, לא? מודה לכל מי שיוכל לעזור לי... ואם לא- אז גם סבבה... [email protected]

maxfain

New member
טיפ קטן..

אולי לא כדאי שתזכיר בראיון עבודה שלך נסיון "כל כך עשיר" בחודשיים.. עדיף שתזכיר את הבר האקטיבי, ומסעדה אחת..

lizush17

New member
צודקת לגמרי...

תחלופה של הרבה מקומות עבודה בזמן קצר מעלה חשד... בהצלחה..

obbb

New member
בדיוק מה שעלה לי לראש

"איך זה יכול להיות שבחודשיים הוא עבר כ"כ הרבה?"

psyalex

New member
תתפלא אבל...

זה היה הלוז נסיון שלי... בין ספטמבר לאמצע דצמבר עבדתי בבר אקטיבי... התפטרתי כי התחלתי ת'קורס ברמנים... תוך כדי הקורס חיפשתי עסבודה אחרת ומצאתי- אינגריד- עבדתי שם חודש, אבל הוא נסגר בסוף ינואר.... אז בדיוק סיימתי ת'קורס ושלחו אותי לכמה ברי מסעדה.... בשתיים מהם- פיש ואורו עבדתי עד שבוע שעבר והתפטרתי משניהם כי אני לא מתחבר לעבודה של הוצאת בונים... ועכשיו אני מחפש משהו שיש בו יותר אינטרקציה עם הלקוח...

tal1g

New member
מנהל בר לא יטיל ספק באמינותך.

קיבלת טיפ לגבי העובדה שעברת בזמן קצר הרבה מקומות. כל הברמנים שהגיעו אלי מעולם לא "פוטרו" אם אתה מבין למה אני מתכוון. להוסיף את העובדה שבכל בר כמעט יש מלצרית ומישהוא צריך להוציא לה משקאות. אז כבודו בעל הנסיון הקצר נשמע כמו אחד שלא יתחבר לזה .ישנה בעיה. חבר אל תכעס . אני ממליץ לך לצבור נסיון,לעבוד היכן שלא תעבוד בכדי להוכיח שאתה יציב. אצלךי גם תעשה נקיונות שלא תתחבר ומה תלך.ברמן הוא לא כל היום זוהר,שותה ויושבות עליו בנות. אינטראקציה תבוא תלמד להקשיב וסבלנות ידידי. מנהל בר מנתח דברים בדרך שלו ותמנע ממנו להגיע לרעיונות שליליים לגבייך. בהצלחה.

תלת חי

New member
חחח

לא התחברת לבונים??? באמת שאני לא מכיר הרבה מקומות שאין שם בונים... וכל העצות שקיבלת נכונות... העובדה שהחלפת 3 מקומות בחודשיים לא שמה אותך באור חיובי... וכן, יש במקצוע דברים שהם הרבה יותר חרא מלהוציא בונים(שאת זה אני דווקא אוהב..), אז במילים אחרות, אם אתה אוהב לגלוש, תאהב לסחוב את המגלשיים..

למעלה