אנשים טובים,

תומקלה

New member
אנשים טובים,

אני מקווה שאני לא יוצאת כאן סתומה בכמויות, אבל ריפרפתי ככה על שרשור ההופעות הקרובות של רונה, ונדמה לי שהחסרתם הופעה אקוסטית שלה במקום נפלא - מועדון המיילסטון במבצר שוני (נדמה לי שזה מבצר צלבני, אבל אל תתפסו אותי במילה, כי בכל מקרה זה לא מעניין) שבבנימינה בתאריך - 17.6, משמע יום שבת הבא. אני לצערי הרב לא אהיה שם, מסיבת סיום וחלטורות אחרות שמונעות ממני מלהיות ברגע שכה השתוקקתי אליו (20 מטר מהבית!), אבל מקווה ומייחלת לכם שתבואו בהמוניכם. לילה טוב לכולכם, כלומר כל שבעת משתתפי הפורום, תום.

E

Elektra Natchios

Guest
*מופתעת*

http://www.shuni.co.il/shows/sw116.html
כ"כ רוצה.

תומקלה

New member
תודה../images/Emo9.gif

זה המקור בדיוק. בשישי בערב הייתי בהופעה בשוני, והופתעתי למצוא למצוא את המידע המרגש (והעצוב) הזה על פרוספקט ביציאה.

noa08128

New member
../images/Emo7.gif

הוו העצב. מקום כה יפיפה והופעה של רונה
אבל כה רחוק. וגם אהיה בעכו בתאריך הנ"ל. תהנו יקיריי- והביאו לי אבן צלבנית.
ואנחנו לא שבעה

תומקלה

New member
לא לקחת לאמוק

סתם צוחקים איתך חברתי לגישה הסוציאליסטית. אין צורך במציגים של סמיילי אכול טירוף. מה גם שאין לו שיער, יש לו עלה, אז הוא קצת "מנוטרל". בכל מקרה אני דווקא בעד אינטימיות.

הא?../images/Emo12.gif

מה הקשר אינטימיות? בגלל מספר האנשים כאילו? עזבי את זה ככה כיווצת אותנו בלי בושה אנחנו פורום גדול ומשגשג ובשתי מילים הקטינו אותנו ל-7 אנשים. לא יפה.

תומקלה

New member
כן,

אינטימיות בגלל מספר האנשים. תשמעי, זה היה רק ביטוי (אומנם לא ביטוי מוכר כ"כ, כלומר, בכלל לא מוכר), אבל ביטוי. אני חושבת שבגדול הכוונה במובן היותר רחב של זה שאתם "ספירה קטנה" ואינטימית זו גם תחושת הכולם מכירים את כולם כאן. מין הומור פות ומנוש משותף שזה יכול להיות מהמם וקורע, אבל גם יכול להיות בדלני בצורה מסויימת. מקווה שלא הסתבכתי כאן במילותיי. אני אחשוב ואחזור, מבטיחה, קצת יותר ברורה לעצמי במה שניסיתי להגיד. בכל מקרה, ח"ח על האווירה המחבקת שאתם מפגינים לכל המצטרפים, אני מניחה שזה מקל על הכניסה לסביבה מגובשת ומכירה. איזה גרעין את אגב?

bזוהר

New member
אוקיי, אז אולי פשוט תגידי

תחושה אינטימיית ולא "7 אנשים" כי זה מתקבל שונה (לא שזה כ"כ הציק לי אבל בכל זאת) זה נכון שכולם מכירים את כולם ומגובשים והכל אבל החדשים משתלבים באווירה הזו די מהר, בדרך כלל, אם הם רוצים. אז האווירה המחבקת הרבה יותר ממקלה "הומור הפות והמנוש"- משותף? מה? יש פה שניים בערך שמשתמשים בהומור הזה, וסבבה, אבל מה שאת אומרת פשוט לא נכון בעיניי.

תומקלה

New member
---------

עם אהבה גדולה בלב ובנפש לרונה היוצרת, לאווירה הטובה במקום הזה ולאנשים אני פוקדת את הפורום הזה למעלה משנה, בבשקט אבל כאן. זה מין קטע נגרר כזה של היום המטופש הזה שמשום מה אני יוצאת לא מובנת

bזוהר

New member
בכל זאת, דווקא נראה לי שהבנתי אותך

ואני לא מסכימה. אבל אולי אני טועה

0mroosh

New member
../images/Emo140.gif את בסדר לגמרי, ../images/Emo13.gif

את נוע"ליסטית?

תומקלה

New member
בגדול כן ובקטן לא.

עזבתי רשמית לפני חודש (באחד במאי, כמה אבסורדי), אחרי כמה שנים טובות. ברזומה
- מש"צית בקן בנימינה, קבוצת סולל בונה, גרעין קובוץ. אבל זה עוד לא מאוד ברור לי, ונדמה לי שעוד לא עיכלתי את החוסר של התנועה בחיי. אז רגשית אני בתנועה (וואו, בטח זה לא ברור בשום צורה), אבל למעשה אני כבר לא. קצרות ותפלות מילותיי כדי להסביר את כל התהיות, ההשתלשלויות וההתלבטויות המטורפות של החודשים האחרונים כדי להסביר למה אינני שם עוד. זהו לבינתיים. כבר המון זמן אני מנסה להבין איך אני לא מכירה אותך ואת שי, סה"כ נתקלים פה ושם בחפלות תנועתיות למיניהן, עד שקלטתי שאתם בכלל שכבה מתחתיי. אוו המנוחה. שם יפה - "חפץ". אני בעד.

0mroosh

New member
אני חושב שאפשר להבין, :)

העניין עם החד משמעיות של ההגשמה, שהמסגרת היחידה והאולטימטיבית להגשים את עצמך בה, היא שנת השירות, חוות ההכשרה (וכל התבניתיות שנובעת מזה, עם כל היופי שבזה, ומשם לפרק משימה, תנועת הבוגרים וכך הלאה), לא מרפה ממני כלל. נכון לעכשיו ועד הרגע שאסיים לבחון את המסגרת הגרעינית ולבחור אם זו המסגרת שמתאים לי להכלל בה, אשאר עם עמדתי, שלכאן או לכאן, לחוות הכשרה או להעביר סדנאות מקרמה, בכל דרך שתרצי להגשים את עצמך, התנועה-התפיסות החינוכיות-הערכים-היכולות החברתיות והיכולת לקיים מערכות יחסים יוצאות מן הכלל, ישארו איתך וזה, לדעתי, להשאר רגשית בתנועה. הייתי מסיים ב"מה נתנה לי התנועה" (תקופה ארוכה מאוד באמת חשבתי שהשושה המיתולוגית כתבה אותו. "מה, יש כוכבות פורנו שמשעשעות ילדים בחישוקי הולה-הופ בתנועה?"), אך אני מניח שאין טעם. דרך צלחה לך,
.

חחחחח כן אה?

אני דווקא בסדר עם השם שלנו אבל אתם... אני זוכרת שזה משהו דבילי לגמרי תזכיר לי?

0mroosh

New member
בתחילה היינו "כהלכה"../images/Emo67.gif

ועתה אנו "חפץ"
(2), לאחר ש"בבושקה" ו"שחבל" נדחו,
.

למעלה