אנשים טפשים, או עושים את עצמם?!

ג נ ו ב

New member
אנשים טפשים, או עושים את עצמם?!

נכנס פה בן אדם, ומתחיל להגיד, בואו, אל תשמיצו וכו`, ואני שואל, אתה, שנמצא שם, בתוך המגזר החרדי, מה חושב לעצמך, שאנחנו נולדנו היום? אנחנו מכירים לצערינו את המגזר הזה כמוך ואולי יותר, ואנחנו יודעים טוב, איפה קיים בצורה הגרועה ביותר שנאה לאדם כאדם על לא עוול בכפו, איפה הגזענות הגדולה, איפה מאגר ההשמצות הגרוע ביותר, משטרת המחשבות, דיכוי מי שקצת, אבל קצת חושב אחרת ממך, מהתלם שאתה החלטת שבו צריך ללכת, מישהו שלבש בגד קצת שונה, אז מה אתה בא לומר לנו, לכו לפורום חופש ללכלך... אנחנו לא מלכלכים, אני לא מאמין שבתורה שלך לא כתוב ``ואהבת לרעך כמוך`` אצלך ברש``י לא מופיע, ולליטאים מותר לשנוא ספרדים או חסיד בויאן מצווה עליו לשנוא את חסידי בעלז וכו`. לא!!! קוד הלבוש שלך, לא מופיע בשום מאגר תורני. חפש באוצר החכמה, חפש... אז או שאתה טיפש או עושה את עצמך... כי אפילו הצביעות בושה בך.
 
תתפלא...!

מי שאינו מאמין בתורה אינו מצווה לאהוב כל אחד, ומותר לנו לשנוא, כל עוד זוהי שנאה לגיטימית (כלומר, שאינה עוברת על חוקי לשון הרע [של המדינה, כמובן] און על חוקים אחרים). חלק מהחברים כאן סובלים יום יום סבל עצום מהשנאה של החרדיות לזר, לשונה, לנשים ולכל מיני דברים אחרים. טבעי והגיוני שאנשים כאלו ישנאו שנאה מרה את מי שמחולל להם סבל כה רב, יומיומי ובלתי פסוק. זה לא רק טבעי והגיוני, זה הכרחי. אלמלא שנאה מוחצנת, הסבל יהיה רב עוד יותר והוא גם יהיה נצחי. בזכות כוח הביטוי האנונימי שלנו, אנו יכולים עוד לעמעם את הסבל של אנשים החושבים אחרת מהמיין-סטרים החרדי. זוהי לא שנאה, אלא מלחמתם של אנשים לחופש ולחירות.
 
מה שלא ברור לי

כשהייתי חרדי אנוס לא הייתה לי שום שנאה נגד הממסד החרדי אף על פי שלכאורה יש לי סיבות לשנוא יותר מרובכם.היה לי נוח איפה שהייתי ולכן לא מצאתי סיבה לצאת משם. אבל אתם שכל כך מלאי שנאה וזעם למה אתם נשארים בתוך מסגרת שכל כך ממררת את חייכם? אני לא מבין איך אדם יכול להיות כל כך מלא שנאה נגד מסגרת זו ואני אומר את זה כאדם שניצב באותו מקום כמו כולכם. אך אפ בכל אופן אתם כל כך מלאים בשנאה מה מונע ממכם לברוח מאותו גוף נורא ואיום?
 
תגיד לי, אתה כזה עיוור??

הדיונים מלאים כאן בהסברים של החברים המפרטים על קשייהם לעזוב את העולם הזה - בגלל הפאקינג הנהגה שלהם שאינה יכולה לסבול מישהו שחושב אחרת, כי בגלל דעות ואמונות אנשים מתגרשים, מנתקים קשר עם ילדים/אחים/גיסי וכו'? מה אתה לא מבין??
 

mister xy

New member
אלט ? זה אתה ?

אנחנו מכירים מאיזשהוא מקום, לא ? בא, קח ממני חיבוק
איך הגעת עד לפה ?
 
ובכל זאת

גם אחרי כל הסבל שבא עלינו מידיהם של נציגי האלוהים הכעם והשנאה לא יועילו לנו צריך לרחם עליהם ולהיזהר על עצמינו
 
לדעתי אין צורך להגיב

כל מי שהוא חרדי ומנסה להגיב נגד הפורום הוא יודע בדיוק על מה אתה מדבר וכאילו שהוא לא מבין ואנחנו יודעים טוב מאוד איך ומה קורה כשאתה אומר את האמת ושואל שאלות נוקבות אז או שאומרים לך אתה כופר או חוצפן או שמשחקים אותה לא מבינים מה אתה רוצה ואני מדבר על הרבנים אני עברתי את זה בעצמי אני מציע לא להתייחס לכל אלה שנכנסים כדי להתעמת צריך לבקש ממנהלת הפורום לחסום אותם וזהו
 
מה הקשר?

יכול להיות שאתה צודק בנקודה שלא עונים למי ששואל שאלות בציבור החרדי בצורה יסודית. אבל מה הקשר בין זה לבין עשרות הודעות מלאות שנאה שיש בפורום זה?
 
למעלה