אנשים יפים!!! רביעי הבא ביום הסטודנט בירושלים קולולוש יופיעו?
N ngtu New member 19/5/06 #5 אתה צוחק עליי. ../images/Emo12.gif הם גם יהיו?!?!?!??!!? הולה להההה!!!!!!!!!!!!!!@!@!@!!!! עכשיו בהחלט! עשית לי ת'יום!!!!!
אתה צוחק עליי. ../images/Emo12.gif הם גם יהיו?!?!?!??!!? הולה להההה!!!!!!!!!!!!!!@!@!@!!!! עכשיו בהחלט! עשית לי ת'יום!!!!!
O OriWinokur New member 19/5/06 #7 הליין אפ ליום הסטודנט הוא...קבלו: מוש בן ארי קולולוש מארחים את סגול59 וקוואמי הדג נחש פורטיסחרוף ערב לא רע הא?? ומי אלה RHCP????
הליין אפ ליום הסטודנט הוא...קבלו: מוש בן ארי קולולוש מארחים את סגול59 וקוואמי הדג נחש פורטיסחרוף ערב לא רע הא?? ומי אלה RHCP????
M Magic Girl גל New member 21/5/06 #11 כ"כ לא פייר ../images/Emo7.gif טוב נתנחם ביום הסטודנט בעמק יזראעל
P parnar New member 22/5/06 #14 כתבנו על זה לפני חודש וגם זה בלוח האירועים של הפורום בכל זאת הייתי מעדכן כאשר הייתי פותח שרשור התייצבות להופעה מחר
כתבנו על זה לפני חודש וגם זה בלוח האירועים של הפורום בכל זאת הייתי מעדכן כאשר הייתי פותח שרשור התייצבות להופעה מחר
P parnar New member 22/5/06 #16 לפי דעתי זה באמת מוגזם זה יום הסטודנט ויש מלא חסויות בטח על היום הזה, מוגזם מידי בשביל יום כזה. בת"א יום הסטודנט עלה 30 ש"ח לציבור, שזה מחיר סביר בהחלט וההופעות היו טובות
לפי דעתי זה באמת מוגזם זה יום הסטודנט ויש מלא חסויות בטח על היום הזה, מוגזם מידי בשביל יום כזה. בת"א יום הסטודנט עלה 30 ש"ח לציבור, שזה מחיר סביר בהחלט וההופעות היו טובות
ק קרמבו המסכן New member 22/5/06 #17 אהה זה כאילו בירושלים??? מגניב! אבל לא אמור להיות משו גם עם שוטי הנבואה? אוף אני ממש מבולבלת.
N ngtu New member 23/5/06 #18 אולי התכוונת מוש בן ארי ממש ממש באסה שאני לא אלך מחר. וגם מין הסתם אני לא אספיק לקנות במכירה המוקדמת, ככה שזה יעלה לי 90. לא נראה לי. :/
אולי התכוונת מוש בן ארי ממש ממש באסה שאני לא אלך מחר. וגם מין הסתם אני לא אספיק לקנות במכירה המוקדמת, ככה שזה יעלה לי 90. לא נראה לי. :/