אנשים יצירתיים אני צריך עזרה |חיבוק

אנשים יצירתיים אני צריך עזרה |חיבוק

היי לכם, אני מנסה להשתתף בתחרות הזו של יצירת הפרסומת של רנו אשמח לקבל רעיונות טובים מאנשים יצירתיים הרעיון הוא ביסודו פשוט מאוד- צילום בוידאו ביתי 30 שניות של טקסט חופשי המשלב את המילים: -משפחה -רנו סניק -וכיף הבת שלי משגעת אותי! ואני ממש רוצה לעזור אבל ..מחסום סופרים :) אשמח לרעיונות תודה מראש

cheelly33

New member
רעיון ב"שלוף"

רואים את המשפחה מתארגנת לנסיעה ,אורזים מזוודות , האמא מכינה סנדוויצים , הילדים מתרוצצים בבית . הם יוצאים מהבית ונכנסים למכונית רנו סניק , הילדים מיד שולפים את המגשים (כמו במטוס) הם נוסעים בכל מיני מקומות והאמא עם "מיקרופון" מסבירה להם על הנופים (כמו טיול מאורגן), הילדים מאחור רגועים , יושבים בנוח על המושבים.ברקע יש מוסיקת שנסונים צרפתית, מגיני השמש (שיש במכונית) מוגפים, האמא מעבירה לילדים שתיה קרה מהמקרר שיש במכונית . שוטר עוצר את המשפחה בצד הדרך , השוטר מסתכל על הרשיונות, מציץ בתוך האוטו ושואל :מה זה? האבא מסתכל עליו כאילו לא מבין את השפה ושואל :"פארדון?(סליחה?) השוטר מתעצבן ושואל "קס קה סה?" והאבא עונה לו "אה... סה רנו וסה ניק ומצביע על הילדים. הילדים מחייכים חיוך רחב . ואז כתובית : רנו סניק- בשביל כיף למשפחה לא צריך לנסוע רחוק...

ilera

New member
תחרות סניק- רעיון נוסף?

יש למישהו רעיון קצת יותר פשוט, בשבילי? אני מוכנה לצאת ולצלם (כי חופשה ביורודסני זה משהו מפתה..) אבל אני צריכה משהו שיהיה לי קל להניע את הקטנים שלי תודה

cheelly33

New member
תני קצת רקע על הקטנים שלך

כמה בני משפחה אתם? בני כמה הילדים? אולי יהיה לי עוד רעיון...

למעלה