אנשים יקרים אתם!!!!ממש חשוב לי לדעת

אנשים יקרים אתם!!!!ממש חשוב לי לדעת

אנשים יקרים... ככה אבי נפטר לפני מספר שנים מסרטן והאמת שמאז אני משתלדת לתרום כל הזמן לחולי סרטן לכבד אותם... בכלל אני יודעת איזה סבל זה ואני מעריצה כל אחד ואחת ממכם על הכח שיש לכם שאלוהים יתן לכם את כל הכח שאפשר אבל אני עובדת במקום שבשבוע הקרוב אנחנו מתרימים לאגודה למלחמה לסרטן ועברו הרבה לקוחות בקופה שלי שאמרו שהם היו שמחים לתרום אם הכסף היה עוזר לחולי הסרטן מישהי אמרה שהמנהלת של האגודה מרוויחה כל כך הרבה כסף מהכסף של התורמים. כל כך חשוב לי לדעת אם מישהי מישהו ממכם "זכה" לתרומה הזאת זה חשוב לי בכדאי לדעת אם להעביר את זה הלאה אני חושבת שאתם אנשים חזקים ואני רוצה לתרום לכם המון הלוואי ואצליח. אם זה מבחינה כספית אני רוצה לדעת שהכסף שאני תורמת כל הכסף ולא מחיצתו מגיע לאדם שזקוק לו באמת. ואם לא זה אז לפחות לתרום בחברה בבקשה תעזרו לי לתרום לכם זה יעזור לי המון תודה

../images/Emo140.gifתודה דן דן על ההתעיינות שלך

אני חולה בסרטן במח, מזה חמש שנים. העזרה היחידה שאי פעם קבלתי מהאגודה היא ייעוץ במצב חריג, כשפניתי לאורית שפירא,העו"סית- היא היתה קשובה ואכפתית מאוד. אבל לא קיבלתי מהם מאום מעולם, שום סיוע- לא במהלך מלחמה ההתשה בסוג הכימו' (יש סוג קטלני וסוג יקר וחדשני) לא במהלך הצורך לחשוף עצמי בתקשורת שוב ושוב כדי להשיג את התרופה הזו לא כשחליתי, לא כשהתחלתי טיפולים ולא ולא... וכאמור- מכירים אותי ואת מאבקי שם, לצערי. קיימת שמועה שחלק ממקבלי המשכורות באגודה ידועים כמקבלי משכורות עתק, אבל אין לי ידע מבוסס על כך, אני מעריכה שהן לא סתם שמועות. ותודה על ההתעניינות שוב, יש עמותות שכן עוזרות לחולים, למשל "יוצאים לחיים" ו"עזר למרפא" "עזר מציון" ועוד רבות וטובות! אילת.

יש גם עמותה בשם ח.ס.ן

עמות ח.ס.ן (חולי סרטן נלחמים) היא עמותה שמבוססת על מתנדבים. העמותה מקיימת בכל הארץ קבוצות תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם. קו פתוח לחולים : 1-700-50-66-00 ספריה של ספרים בנושא הסרטן ועוד פרטים נוספים ניתן למצוא באתר שלנו: http://www.hosen.co.il/About.asp אז יש עם מי לדבר הרבה בריאות יוסי

איך פספסתי - סליחה גדולה -לח.ס.ן.

נתנו לי כל כך הרבה, תמיכה אישית, קבוצת תמיכה, אהבה, חיזוקים, וכל מה שרק ניתן לדמיין...! ככה זה כשלא מסיימים את ההודעה כי מגיעים אורחים והריכוז הולך לאיבוד... סליחה לכל הנוגעים בדבר, ממש לא התכוונתי.
אילת.

היי דן דן, אני יכולה להעיד על עצמי

שהאגודה למלחמה בסרטן בהחלט עזרה לי. הן כספית בסכום קטנטן וצנוע למשך 3 חודשים והן בכל מידע ויעוץ שפניתי אליהם. לי הם עזרו מאוד !!! וזו ההזדמנות להודות לאגודה שוב, על עבודת הקודש שהם עושים...... לגבי משכורותיהם, אין לי מושג ולמען האמת...גם לא איכפת לי כל כך.... שבת שלום איילת האביב

לעיתים נדמה לי שהאגודה עוזרת רק

למי שהסרטן שלו נתון בסטטוס-קוו, שלא נדיר, שהטיפול בו ברור וידוע... חבל שזה כך.

מיליתו

New member
אולי את צודקת

זה טבען של אגודות גדולות - הן ממוסדות כל כך שהן כבר לא יודעות מה לעשות עם מישהו שונה. אני חיפשתי קבוצת תמיכה באיזור חיפה, ולא היה להם מה להציע לי. לח.ס.ן גם לא היתה קבוצה לצעירים, אבל הציעו לי לבוא לקבוצה של מבוגרים עם עמרי ציטרון, ואני ממש שמחה שאימצתי אותה - עוזר לי מאוד, רק חבל שצריך לשלם על הפגישות, וזה יוצא בערך 200 ש"ח בחודש. מהאגודה למלחמה בסרטן קיבלתי 1500 ש"ח כתמיכה ראשונית.

קבוצות תמיכה של ח.ס.ן

הערה טכנית לגבי עלות הפגישות בח.ס.ן כרגע המחיר לפגישה הוא 40 ש"ח לפגישה שמשתתפים בה בפועל. וחברות בח.ס.ן 120 ש"ח לשנה. אם יהיה שינוי אשמח לעדכן אתכם פרטים נוספים ניתן לקבל בקוו התמיכה 1-700-50-66-00 הרבה ברכות יוסי

למעלה