אנשים יקרים, אתם עדיין פה?

python 4

New member
אנשים יקרים, אתם עדיין פה?

יש לי שאלה, מכיוון שלא ראיתי כמעט אף פרק בשבועיים האחרונים - מה האובססיה של מייגן עם חזיות? אני חשבתי שטריש היא זו שאמורה להשתגע.

אנחנו כאן (אם כי בקושי) ../images/Emo122.gif

ולשאלתך - מדובר במזימה של טרישה וגרייס. גרייס שיכנעה את טרישה שכדאי להפריד בין טוני למג, ודחפה אותה להגניב חזייה לבנה לבית של טוני, כמובן שמייגן מצאה אותה. זאת ועוד, כשהלכה לקניות עם טרישה "במקרה" פגשה בגרייס בחנות הבגדים כאשר האחרונה שקלה לקנות חזייה תואמת לזו שמצאה, ומכך הסיקה מייגן שהחזייה שהיתה בביתו של טוני שייכת לגרייס. ו... שלא יעבדו עליך

python 4

New member
תודה, צעעעעובי,

ויש לי עוד שאלה - עוד מישהו מוטרד פה מהאמינות הפחותה-משהו של הסדרה בכל מה שנוגע לתהליך השקת בשמים חדשים? כאילו, מצד אחד יש לנו את ז'בו, חברה שעובדים בה חמישה אנשים (כולם חברי הנהלה) ועוד איזו תמרוקיה עלומה, ומצד שני יש לנו את בראש & סס, שם עובדים משום מה רק על הפרסום. לא שאני מבין גדול בתעשיית הבשמים, אבל לדעתי לוקח יותר מחמישה פרקים כדי להשיק בושם חדש. מעניין מאוד אם גם בישיבת ההנהלה של לוריאל או הוגו או אני יודע מה מחליטים על הריח, הפרסום והמחיר של המוצר בישיבה של חמש דקות. שלא נדבר על זה שמזל שגרייס היתה שם כדי לעלות על התגלית העסקית המדהימה שבשביל לקבוע את הריח צריך לעשות מחקר מעמיק עם קבוצות ביקורת. לשלוח אותה ישר לפורבס. הכי מסכן היום הוא האיש בתמרוקיה שקיבל את השיחה מאשלי - "שמע, אנחנו מוציאים בושם חדש עם ריח B. קדימה לעבודה, אני חייבת לצאת לארוחת צהריים עם בעלי הנהדר". וזה רק אני או שברוק הוא ממש.. סיסי?

python 4

New member
עכשיו כשאני חושב על זה,

גם אם אני הייתי מגלה שמק צ'יקן היא הבת שלי, רחמנא ליצלן, גם אני הייתי פורץ בבכי על מר גורלי.

Dawn12

New member
אתה לא לבד...

הישיבה של ז'בו היום היתה פשוט מגוחכת. והכי מצחיק שג'ק עוד מזג לעצמו משקה כדי להירגע אחרי שהישיבה נסגרה, והיה נראה מותש מיום העבודה המפרך שעבר עליו. חמש דקות נראות לי כמו תיאור נדיב של משך הישיבה הזאת. מזל שג'ון לא איחר בעוד חצי דקה אחרת הוא היה מפספס חצי מהישיבה! נראה כי ג'יל היא היחידה שיודעת לעבוד שם ובאמת מבינה על מה היא מדברת. שנונה וחדה מתמיד, ג'יל היא נקודת האור הבולטת כרגע בז'בו קוסמטיקס וקשה לדמיין מה היה קורה להם בלעדיה. גם ההערה שלך בנוגע לכך שהחבר'ה בבראש מתעסקים רק בפרסום מדוייקת בהחלט. אין להם כימאים ואין להם שום תמרוקיה. כמו שזה נראה כרגע, הם עומדים למכור קופסאות ריקות כשהתמונות המ-גניבות של ויקטוריה מעטרות אותן. ועוד משהו לפני סיום - מרי וויליאמס - האישה והפיאה. נראה כי מרי שלנו התגעגעה לכריסטין הרבה יותר מפול ובמשך כל תקופת היעדרותה תכננה המקומטת מסיבה לכבוד חזרתה. ברור לכולנו שהסיבה האמיתית מאחורי המסיבה היתה ונשארה מה שמרי תמיד רצתה - נכד. מלבד הכנסתם של פול וכריס למיטה בכוח נדמה שהאישה עשתה כבר הכל כדי שזה יקרה. לא אופתע אם במסיבה המתוכננת אצל ג'ינה יחכה לכריס ופול שלט גדול וצבעוני עליו כתוב "!DO HER Paul"

python 4

New member
../images/Emo6.gif

אכן הייתי שמח לראות שוב את זיו פניה של המרי. אני מכיר מישהו שהיה יותר שמח ממני.. נהנת, צהובי? ואני, אני פשוט שמח שכריס אהובתי חוזרת.

ים כחול

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif דוןןןןןןןן

היציאות שלך הורגות אותי מצחוק
כייף לקרא אותך !!!! אני מתה על העקיצות של ג"יל היא בהחלט מכניסה טעם לסדרה הזו
איך שהיא לחשה לג"ק : " אני בטוחה שיש לגרייס רעיונות טובים גם אחרי העבודה "
גדולה !! .. ונכון ------->> ברוק סיסי !!
מקווה שסיפור החזיות יסתיים כבר , נמאס לראות את מייגן מכניסה את החזייה לתיק , מוציאה מכניסה , זורקת לפח מוציאה מהפח קונה חזייה , עושה השוואות - דיייי כבר !!!
.... סוף סוף מצאו את מק - עכשיו אני מקווה שגם הסיפור הזה יירגע כבר שיתחבקו כבר ויעזבו אותנו במנוחה .. אוי ... מה יעשה ראול חסר החיים , איך נעסיק אותו מעכשיו ??
..... זאת נדע בפרק הבא ... " ממש מרתק"

למעלה