אנשים יקרים הודעה חשובה לכוווולם

actress

New member
אנשים יקרים הודעה חשובה לכוווולם

בעקבות הימים האחרונים אני חייבת לציין ולומר שהיתה כאן יד חופשית מאוד כמה שניתן ולכן אני לא רוצה להיות מנהלת קשה ואכזרית אך אין יותר את זה.
נייד / דף קשר
עשינו מעין דף קשר פורומיסטי אבל זה לא אומר שכל יום צריך להתקשר אליי ולדון איתי בענייני הפורום, גם לי יש חיים ואני לא כל היום סביב הפורום אומנם נט זה גם חלק מהעבודה שלי אבל לא יותר מידי. אני אומנם שולחת הודעות SMSים לכולם על מופעים או תזכורות אבל לא מצפה שיתקשרו אליי כל דקה וביחוד לא על כל שטות ושזה עשה לי זה וההוא ככה וההוא ככה.
דיונים בהופעות של סי
נוצר מצב שאינכם מודעים לו אבל גם בגלל שסי כותבת פה זה לא מקנה לנו את האפשרות לכתוב יותר מידי מהמידי על המופעים ובאמת לא על כל פיפס צריך לכתוב נכון כולנו מתלהבים מההופעות של סי אבל אנשים כמו שסי כתבה פה כמה וכמה פעמים זו העבודה שלה ואנחנו כקהל בא לראות וזה לא כמו צוותא ולא כמו המופעים הפתוחים האחרים אתם רוצים תבואו אבל תשקלו את המילים.
העלת קבצים ותמונות לפורום
גם פה יש את הסוגיה לגבי העלת התמונות כמו ששמתם לב גם סי עוקבת אחרי הפורום ולאחרונה מעלים כאן תמונות ללא רשות אז רבותיי מהיום אתם צריכים לבקש את רשות ההנהלה לגבי העלאת הקבצים נכון יש תמונות שמרשים לעלות אבל לא כל תמונה היא ראויה
אין שום בעיה שתעלו נושאים שאינם קשורים למהות הפורום אך אנא השתדלו לשים את הסימן
ולאחרונה רוב ההודעות הן כאלה
הצפות אי שרשורים
גם לאחרונה נתקלתי בתופעה הזו שאינכם משרשרים את הודעתכם לאשכול המבוקש ולכן כולכם מתבקשים לשרשר את הודעותיכם בהתאם בנתיים אני משרשרת לכם אך זה יקל על העבודה וגם לא כל דבר צריך להציף. עד כאן מקווה שתבינו את כל הנהלים הללו ושהם לא קשים מידי ואם נעמוד בזה יהיה לנו פורום משגע ומשגשג ומי שלא מרוצה מהכללים האלו אין לי כל בעיה זה עבור כולנו ומקווה שתקראו ותבינו אוהבת את כולכם מיכל

תרשי לי להיות הראשון שמגיב על זה

ההודעה הזו נראית כאילו נכתבה לאויבים, ולא לחברים אוהבים ותומכים. כל ההודעות שנכתבות פה, נכתבות מתוך מקום מאוד עמוק בלב שלנו. כשהצטרפתי לכאן לפני כחודשיים (בשמחה רבה), הפורום היה בסכנת סגירה, הספדתם אותו כבר ועשיתם לו טקס אשכבה...את ביקשת בתחנונים שנכתוב ונציף עם כמה הודעות שרק אפשר, ולא חשוב באיזה נושא. ברוך השם, הפורום קם לתחייה ופעיל בצורה משביעת רצון, ועכשיו למרבה הפלא את מבקשת לא להציף בהודעות, ונותנת הוראות באיזה שרשור לכתוב ולאיזה שרשור להיצמד, כאילו שזה מבזבז לך דפים במחברת.. לגבי העלאת תמונות (אני עוד לא העלתי) לא ראיתי כאן תמונות קשות ביותר לצפייה, שעלולות לגרום לנזקים - אלא רק תמונות של אנשים חביבים, שגם אותן את בעצמך ביקשת להעלות. אני שמח שיש לך חיים ושאת אדם כל כך עסוק, שאין לך זמן לדבר עם חברים מטרידנים בטלםון, אני הרבה יותר עסוק, עובד 12 שעות ביום, ועדיין תמיד קשוב לכל מי שצריך אותי...מאז שקיבלת את מס' הנייד שלי דיברת איתי לפחות פעם ביום, ואף פעם לא חשבתי שיש בזה פגם, אני תמיד משיב לך בנימוס ובכבוד. לצערי הרב הפורום הזה מתנהל בצורה דיקטטורית וסובייקטיבית, עכשיו הרבה יותר קל לי להבין למה יש כאן רק חמישה חברים - הניהול שלו לוקה בחסר !!! לא אתפלא אם תמחקי גם את ההודעה הזו, כי את מנהלת כאן מדיניות של סתימת פיות לאנשים. לצערי הרב, ובכאב גדול אני נפרד מכם. זוהי כנראה הודעתי האחרונה בפורום הזה, שמחתי מאוד להכיר חלק מהחברים פה, אך כושר הספיגה שלי הגיע לקיצו ויש גבול גם למאזוכיזם ! ולך סי, אהובה ויקרה, אותך אמשיך לאהוב להעריך להעריץ ולהוקיר כמו תמיד. אבל כמה שיותר רחוק מהפורום הזה ! מאחל לך את כל ההצלחה והאושר שבעולם, כי מגיע לך הכל !!............שלום לכולם.

actress

New member
תסלח לי מאוד אבל שנותנים פה יד חופש

חופשית אז זה ממש לא טוב וגם העירו לי על כך. נכון ביקשתי שיכתבו הודעות אבל לא להציף עד כדי כך. הפורום לא מתנהל כפי שאתה חושב ולאחרונה נהיו פה כל מיני כפילויות והתחילו לכתוב אנשים דברים שלא במקומם וזה לא משנה מי וזה לא משנה מתי לגבי חברי הפורום חלק נעלמו מפה מהסיבות הידועות וחלק פשוט החליטו להפוך אך ורק לקוראים ואני באמת מבינה אותם. כל השבת באמת חשבתי אם לסגור את הפורום או לא אבל אמרתינשאיר למען אותם אנשים שאוהבים את סי אבל פתאום שבאים ומתחילים לתקוף ולומר עליי דברים מאחורי הגב ועל הניהול זה בהחלט מעלה נורה אדומה. הפורום מההתחלה היה פורום שבא לעזור לתרום רק חיובי ונכנס בו גם השלילה ולכן באמת למי שלא מוצא חן מה שכתבתי ואני באמת עומדת מאחורי זה יכול למצוא את מקומו. כאן אין מריבות ואין סכסוכים ובטח ובטח שלא מתחזים פה. זה רק מראה עד כמה ניצלו את טוב ליבי שאפשרתי ואפשרתי כמה שיותר ומעתה אני אלמד. ולכל הגולשים אתם מוזמנים לשהות פה לרוחכם תחליטו מה שתחליטו.

skito

New member
שמוליק תתעלה בבקשה!!!

הגעתי כעת מפתיחת שבוע הזמר העברי בפארק, (דרך אגב כשסי עלתה, הקהל התעורר וההתלהבות פרחה עד השמיים, הביצוע של סי ושירלי צפרי היה מדהים ומיוחד) רק שתדע! אחרי השיחה הנושא מאוד העיק עלי, בנוסף למה שאמרתי לך יש לי עוד כמה הערות חשובות: במקום שיש יותר מאדם אחד תמיד יהיו אי הסכמות, מסכים עם נטע לגבי האנרגיות והשאר, מבלי להכנס לשאלה מי צודק יותר ומי פחות, תמצא את המטרה המשותפת, עוד נשוחח על הנושא בטלפון. זכור! כעת כבר קיץ ומלחמות כבר לא... למדתי ממך עוד דברים ובמיוחד איך לדעת לתת... "לדעת לתת" זה לדעת להקשיב לרצון של האחר. זה לדעת לקבל שלא כולם כמוך. זה לסלוח על שגיאה של אחרים. זה להתחלק באושרו של היקר לך כאילו זה אושרך. זה להיות שם, גם שאינך שם. זה לוותר, לפעמים על מלחמת הכוחות. זה לאפשר לאחרים לטעות. זה לדעת לקבל. כי לדעת לתת זו חוויה. לכל צד יש שלושה צדדים, שלי, שלך והעובדות.

ט י נ ה

New member
הי שמוליק אוהבת אותך אשמח אם

באמת נעבור את הענן הזה שמציף פה את כולם כחו הכל בפרופוציה קורים דברים כל כך קשים בעולם ובכלל יאללה אז קצת יצאנו מפרופורציה אשמח לראותך פה שוב ואיני מבקשת פעמים רבות מאנשים דברים כאלו שלך עם שושנה אדומה ושיר מס 13 בתחלמי בגדול סי

sharlior

New member
שמוליק תחזור

אני בטוח שכייף לך בפורום אתה כועס אבל אפשר לברר הכל ולא כדאי להחליט החלטות כשכועסים. תישאר - אתה תורם הרבה לפורום ואנשים מאוד אוהבים אותך, הם לא נגדך בכלל. שרון.

korennet

New member
שמוקליק..... מאמי....

אתה הולך רחוק רחוק רחוק רחוק מדיי.... אל תיפגע, נשמה ואל תברח לנו ככה.. אנו זקוקים לאנרגיות הנהדרות שלך בפורום ובחיים.... כל מה שנעשה ונאמר פה - הכל מאהבה, פירגון וחשיבות.... כך את הדברים בפרופורציה, תפנים אותם, תלמד מהם ותמשיך הלאה - יחד איתנו וזה תופס גם לגבי החיים בכללותם.... אל תלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

למעלה