אנשים יקרים הודעה חשובה לכוווולם
בעקבות הימים האחרונים אני חייבת לציין ולומר שהיתה כאן יד חופשית מאוד כמה שניתן ולכן אני לא רוצה להיות מנהלת קשה ואכזרית אך אין יותר את זה.
נייד / דף קשר
עשינו מעין דף קשר פורומיסטי אבל זה לא אומר שכל יום צריך להתקשר אליי ולדון איתי בענייני הפורום, גם לי יש חיים ואני לא כל היום סביב הפורום אומנם נט זה גם חלק מהעבודה שלי אבל לא יותר מידי. אני אומנם שולחת הודעות SMSים לכולם על מופעים או תזכורות אבל לא מצפה שיתקשרו אליי כל דקה וביחוד לא על כל שטות ושזה עשה לי זה וההוא ככה וההוא ככה.
דיונים בהופעות של סי
נוצר מצב שאינכם מודעים לו אבל גם בגלל שסי כותבת פה זה לא מקנה לנו את האפשרות לכתוב יותר מידי מהמידי על המופעים ובאמת לא על כל פיפס צריך לכתוב נכון כולנו מתלהבים מההופעות של סי אבל אנשים כמו שסי כתבה פה כמה וכמה פעמים זו העבודה שלה ואנחנו כקהל בא לראות וזה לא כמו צוותא ולא כמו המופעים הפתוחים האחרים אתם רוצים תבואו אבל תשקלו את המילים.
העלת קבצים ותמונות לפורום
גם פה יש את הסוגיה לגבי העלת התמונות כמו ששמתם לב גם סי עוקבת אחרי הפורום ולאחרונה מעלים כאן תמונות ללא רשות אז רבותיי מהיום אתם צריכים לבקש את רשות ההנהלה לגבי העלאת הקבצים נכון יש תמונות שמרשים לעלות אבל לא כל תמונה היא ראויה
אין שום בעיה שתעלו נושאים שאינם קשורים למהות הפורום אך אנא השתדלו לשים את הסימן
ולאחרונה רוב ההודעות הן כאלה
הצפות אי שרשורים גם לאחרונה נתקלתי בתופעה הזו שאינכם משרשרים את הודעתכם לאשכול המבוקש ולכן כולכם מתבקשים לשרשר את הודעותיכם בהתאם בנתיים אני משרשרת לכם אך זה יקל על העבודה וגם לא כל דבר צריך להציף. עד כאן מקווה שתבינו את כל הנהלים הללו ושהם לא קשים מידי ואם נעמוד בזה יהיה לנו פורום משגע ומשגשג ומי שלא מרוצה מהכללים האלו אין לי כל בעיה זה עבור כולנו ומקווה שתקראו ותבינו אוהבת את כולכם מיכל
בעקבות הימים האחרונים אני חייבת לציין ולומר שהיתה כאן יד חופשית מאוד כמה שניתן ולכן אני לא רוצה להיות מנהלת קשה ואכזרית אך אין יותר את זה.