אנשים יקרים ........ הי לכולם

ט י נ ה

New member
אנשים יקרים ........ הי לכולם../images/Emo88.gif

רוצה לבקש מכם משהו אני מגיעה בשעות מאוד מאוחרות לפורום בגלל שעות סיום המופעים אני יודעת על פי מסרים אישיים שאני מקבלת בתיבה שיש אנשים רבים שנכנסים לפורום שלנו קוראים ושותקים .ככה זה וזה לגיטימי ברור . אבל אם הם יכנסו ויראו פורום פעיל עם שאלות ותשובות והערות מדליקות ובכלל התיחסות אחד לשני ,אני ממאינה שהפורום יגדל ויתרחב. היי אל תתעיפו לי ,עוד רגע כולנו בחדר האטום אז יאללה להתחיל לכתוב ולא להתעצל אם אני עם כל הטעויות הספדה שלי מצליחה באמצע הלילה עוד לכתוב אז מגיע לי גם לקרוא משהו מכם שלכם מדווחת מהחדר האטום סי

actress

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo105.gifתודה יקירתי../images/Emo85.gif../images/Emo19.gif

נענית לאתגר...../images/Emo13.gif

אלו ימים מוזרים. בחוץ כמעט מלחמה. בפנים...ההפך מאטום... אפילו מזג האוויר היום מערפל את הראיה. אני לא יודעת מה אתכם, אבל לא מתרגשת מהמלחמה הקרבה. היא לא מצליחה להדאיג או לגעת. מעניין יהיה לשמוע מה זה עושה לכם. פחד? אדישות? חרדות? והלוואי ואני לא טועה אבל אני חושבת שכל הלחץ הזה מיותר ושבסוף...נשאר בטוחים מהעירקים במדינתנו הלא בטוחה ממילא. אז איפה אתם בתוך כל זה?

ט י נ ה

New member
הי בובה מה המצב ?../images/Emo154.gif

הי פטל יקרה , כן ולא זה לא עשה לי עד היום ואז הבנתי שאני " חיה בתוך קופסא " כלומר יש אותי ,ויש את הילדים ,ויש ילד גדול ויש ילד קטן ובכל מצב כזה יש התיחסות שונה שלי אליהם ושלהם אל המצב. ובמקום מסוים זה לא נוגע בי בכלל כמו בך ואז שומעים שבריטיש איירוויז ביטלו טיסות ארצה וזה מביא תחושה שאנחנו שוב " מוקצים " מה אומר לך אחות שלי ,זמן טוב אולי לחשבון נפש פנים ביתי ,אז סוער בפנים ואטום בחוץ מה אומר לך מצב קטלני על פניו. אולי איזה כוס קפה יעשה לנו את זה ? נראה לי שיחד עם ביטולי שישי שבת יהיה אצלי הרבה מקום לזה......... נשיקות וחיבוק אטום עוטף שלך סי

מלחמות כבר לא קורות?

ואצלי, המלחמות שבחוץ מתחברות עם השינויים הכי גדולים שלי...כמה מוזר איך הקוסמוס שולח אלינו אותות...להסתכל פנימה ולראות בעיניים פקוחות את כל מה שסירבנו לראות. נכון. זה זמן לחשבון נפש. ברמה האישית, ברמה החברתית, ברמה המדינית. המלחמה הזו לא סתם. היא תאפשר דווקא את פסק הזמן הנדרש כל כך. ובתוך הבועה דחוסת הרגשות שלי, כוס קפה איתך יעשה לי הכי טוב שאפשר... ולך, טינה שלי, חיבוק רחב ופתוח ועוטף ועמוס אהבה.

actress

New member
תאמת אין פחד ואין חרדות המלחמה

הזאת דווקא לא מפחידה ברמה של מי יודע מה, אני רואה אנשים שלוקחים מסכות ולא מבינה מה הפאניקה זה עוד ניסיון של מלחמת כוחות בכל מקרה אנחנו לא אטמנו כלום ולא לחוצים במידה ויהיה משהו אני אתכרבל לי ואלך לישון

samc

New member
לא יהיה לי חדר אטום!

לא בדיחה של פורים! ב1991 בצפת ראיתי את הסקאדים מספר פעמים! סגן מנהל בנק לאומי בצפת אמר לי "אני אכניס אותך לחדר אטום" ב 17-01-1991 פתחתי חשבון בבנק מזרחי טבריה... גם הפעם סאדאם לא בראש שלי... אגב- שלחתי אי-מייל ל-רועי, האם קיבל אותו?

samc

New member
דברתי עם רועי הכל בסדר

ואין לי חדר אטום (גם אין לי משפחה וילדים לשמור עליהם) אגב אתמול בפסטיבל היין היה יותר מדי "אנשים"...

למעלה