אנשים יקרים - הרגע סיימתי להתעדכן.. ../images/Emo24.gif
אני ממש שמחה שלא היה שקט כאן בלעדי. התחלתי לקרוא ועניתי על כמה הודעות בנפרד ואז קלטתי שאני מבלבלת את השתלשלות השיחות והחלטתי לרכז תגובה אחת לשאר ההודעות.
קודם כל
רבה על כל איחולי ה
. אתם מקסימים ונפלאים!!
. כיף לי לדעת שיש פה רגשות הדדיים, וכמו שכבר כתבתי - כיף לחזור הביתה
שנית, אני מתנצלת אם לא היה ברור שאני לא חוזרת עד היום. אני חושבת שכתבתי את זה, אבל אולי בילבלתי אתכם בזה שאמרתי שאני אנסה להתחבר ביום שני (מהבית של הקרובים). אז ככה, יום ראשון יצאתי מאילת עם חברה לכיוון ת"א. שם נפגשנו עם ידיד שלי (אדם נפלא!!!
) שלקח אותנו לראות היכן בדיוק האוניברסיטאות והכיתות נמצאות (שכן לא נבחנו באותה אוניברסיטה). ואחר כך סתם העברנו את היום בכיף, לא בלימודים כמובן!!!
ולגבי השאלה של אור באחת ההודעות - היו קצת
. יום שני בבוקר היתה הבחינה ה"נחמדה"
ואחריה שוב היינו בת"א עד שהגעתי לקרובי המשפחה ברעננה. ומשם יצאתי רק היום בבוקר. בקיצור אני אגיד שהיה נחמד למרות אכזבה קטנה בסוף, וה"חופשה" הקצרה שלקחתי לעצמי השכיחה ממני את צרות המבחן - כך שזה היה מושלם!!!!
סיאמית - כל הכבוד על המתכונים שצירפת!!! בעזרתך כולנו נצא שפים
קראתי באחת ההודעות על כך ש~א~ טוען שחתימה שלך תהיה שווה הרבה כסף באחד הימים, ואמרת משהו על אמנות שלמדת, אז סתם סקרנות - במה את עובדת? (את יכולה לא לענות!!!) אור - יומיים בלי הפורום היו באמת יותר קשים מהבחינה עצמה.
כעיקרון זו פשוט בחינה מתישה ומאוד מלחיצה אבל אני כבר שכחתי ממנה... עד שאני אקבל את התוצאות (ומקווה לא לקבל יחד איתן התקף
)
סיאמית ואור - אני כל כך שמחה שאתן יכולות לשתף אחת את השנייה ולהיעזר זו בזו. היה פשוט כיף לקרא את ההתכתבויות שלכן!! לגבי הילדים, אומרים כזה דבר: "ילדים קטנים לא נותנים להורים לישון בלילה ואילו ילדים גדולים לא נותנים להורים לחיות"
אבל בלי שום קשר, הורים אף פעם לא מתחרטים, למרות כל מה שהם עוברים עם הילדים שלהם במהלך החיים, כך שסיאמית, למרות כל החששות והפחדים, אני בטוחה שתהיו הורים נפלאים ואסור לך לשכוח את כל הדודים והדודות שיהיו לילד/ה שלך. (דודה רומי נשמע טוב, לא?
) לגבי הווי ובידור שהזכרתן באחת ההודעות, אין צורך לבקש אישור כאן, כולם חייבים להרגיש כמו בבית, ואני אשמח אם תנצלו את הפוטנציאלים שאגורים בכם.
אורית - תודה רבה מקרב
על הכל!!! אני מקווה שהבת שלך כבר לא כל כך מבואסת שכן ממש חבל... יכול להיות שבסוף היא תוציא מעל מה שהיא צריכה!!! זו לא תהיה פעם ראשונה וגם לא אחרונה שזה קורה. לגבי שקית הממתקים שהזכרת
מודה לך על הכוונה!!! אבל הקלוריות יקירתי...
בכל מקרה, בכזה מבחן בקושי יש זמן לנשום... אבל אני מחייכת לאור הכוונה היפה שלך!!!
לכל החדשים/חדשות - ברוכים/ברוכות הבאים/הבאות!!! אני אשמח אם תספרו קצת על עצמכם!!! מאחלת לכולם (גם למי שלא כותב בזמן האחרון) שיהיה לכם ערב נפלא, צום קל למי שצם וגמר חתימה טובה לכולם!!! התגעגעתי מאוד ואוהבת את כולכם, רומי