אנשים יקרים - הרגע סיימתי להתעדכן..

RomiVais

New member
אנשים יקרים - הרגע סיימתי להתעדכן.. ../images/Emo24.gif

אני ממש שמחה שלא היה שקט כאן בלעדי. התחלתי לקרוא ועניתי על כמה הודעות בנפרד ואז קלטתי שאני מבלבלת את השתלשלות השיחות והחלטתי לרכז תגובה אחת לשאר ההודעות.
קודם כל
רבה על כל איחולי ה
. אתם מקסימים ונפלאים!!
. כיף לי לדעת שיש פה רגשות הדדיים, וכמו שכבר כתבתי - כיף לחזור הביתה
שנית, אני מתנצלת אם לא היה ברור שאני לא חוזרת עד היום. אני חושבת שכתבתי את זה, אבל אולי בילבלתי אתכם בזה שאמרתי שאני אנסה להתחבר ביום שני (מהבית של הקרובים). אז ככה, יום ראשון יצאתי מאילת עם חברה לכיוון ת"א. שם נפגשנו עם ידיד שלי (אדם נפלא!!!
) שלקח אותנו לראות היכן בדיוק האוניברסיטאות והכיתות נמצאות (שכן לא נבחנו באותה אוניברסיטה). ואחר כך סתם העברנו את היום בכיף, לא בלימודים כמובן!!!
ולגבי השאלה של אור באחת ההודעות - היו קצת
. יום שני בבוקר היתה הבחינה ה"נחמדה"
ואחריה שוב היינו בת"א עד שהגעתי לקרובי המשפחה ברעננה. ומשם יצאתי רק היום בבוקר. בקיצור אני אגיד שהיה נחמד למרות אכזבה קטנה בסוף, וה"חופשה" הקצרה שלקחתי לעצמי השכיחה ממני את צרות המבחן - כך שזה היה מושלם!!!!
סיאמית - כל הכבוד על המתכונים שצירפת!!! בעזרתך כולנו נצא שפים
קראתי באחת ההודעות על כך ש~א~ טוען שחתימה שלך תהיה שווה הרבה כסף באחד הימים, ואמרת משהו על אמנות שלמדת, אז סתם סקרנות - במה את עובדת? (את יכולה לא לענות!!!) אור - יומיים בלי הפורום היו באמת יותר קשים מהבחינה עצמה.
כעיקרון זו פשוט בחינה מתישה ומאוד מלחיצה אבל אני כבר שכחתי ממנה... עד שאני אקבל את התוצאות (ומקווה לא לקבל יחד איתן התקף
)
סיאמית ואור - אני כל כך שמחה שאתן יכולות לשתף אחת את השנייה ולהיעזר זו בזו. היה פשוט כיף לקרא את ההתכתבויות שלכן!! לגבי הילדים, אומרים כזה דבר: "ילדים קטנים לא נותנים להורים לישון בלילה ואילו ילדים גדולים לא נותנים להורים לחיות"
אבל בלי שום קשר, הורים אף פעם לא מתחרטים, למרות כל מה שהם עוברים עם הילדים שלהם במהלך החיים, כך שסיאמית, למרות כל החששות והפחדים, אני בטוחה שתהיו הורים נפלאים ואסור לך לשכוח את כל הדודים והדודות שיהיו לילד/ה שלך. (דודה רומי נשמע טוב, לא?
) לגבי הווי ובידור שהזכרתן באחת ההודעות, אין צורך לבקש אישור כאן, כולם חייבים להרגיש כמו בבית, ואני אשמח אם תנצלו את הפוטנציאלים שאגורים בכם.
אורית - תודה רבה מקרב
על הכל!!! אני מקווה שהבת שלך כבר לא כל כך מבואסת שכן ממש חבל... יכול להיות שבסוף היא תוציא מעל מה שהיא צריכה!!! זו לא תהיה פעם ראשונה וגם לא אחרונה שזה קורה. לגבי שקית הממתקים שהזכרת
מודה לך על הכוונה!!! אבל הקלוריות יקירתי...
בכל מקרה, בכזה מבחן בקושי יש זמן לנשום... אבל אני מחייכת לאור הכוונה היפה שלך!!!
לכל החדשים/חדשות - ברוכים/ברוכות הבאים/הבאות!!! אני אשמח אם תספרו קצת על עצמכם!!! מאחלת לכולם (גם למי שלא כותב בזמן האחרון) שיהיה לכם ערב נפלא, צום קל למי שצם וגמר חתימה טובה לכולם!!! התגעגעתי מאוד ואוהבת את כולכם, רומי

סיאמית

New member
"דודה רומי" נשמע מצויין!!! ../images/Emo25.gif

אבל איזה מן דודה את, שאת גרה באילת ואנחנו אולי נצטרך שתעשי לנו בייביסיטר?!!??!
ובכלל, איך זה שהיית בת"א ולא ידעתי?
אני גרה בת"א... לא נורא! בפעם הבאה!!! לגבי "החתימה", אז כמו שאמרתי למדתי אמנות (ציור, פיסול, הדפס, איור, רישום ומה לא...) באונ´ חיפה, שהיא האונ´ היחידה בארץ שאפשר לעשות שם תואר ראשון באמנות מעשית (לא רק בתולדות האמנות) ובעצם אולי היום אפשר בעוד מקומות... אבל בזמני זה היה ככה. ואפילו הצטינתי
. היום אני מתפרנסת מעיצוב גראפי אבל בהזדמנויות מיוחדות אני מציירת ל~א~ (והוא גם ראה עבודות שלי משנים קודמות) והוא חושב שאני גאון , אז מי אני שאתווכח???
הוא מיסגר כל מיני רישומים שלי ותלה על הקירות... הוא גם משוויץ איתם בפני אורחים ומנדנד לי באופן קבוע שאצייר לו עוד ציורים. ביומולדת הבא שלו אצייר לו ציור אבל אל תגלו לו!!!! כי אמרתי לו שישכח מזה
זהו... אני הולכת לקרוא את הספר החדש שאמא שלי קנתה לי ("שני ירחים") זה נשמע מבטיח. נראה! נשיקות חמודה! ביי בינתיים...

RomiVais

New member
סיאמית יקרה!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif

אני אהיה דודה טובה - מבטיחה!!!
לא ידעתי שאת גרה בת"א... אבל פעם הבאה - קבענו!!!
בדיוק חשבתי בהזדמנות נוספת שאני אהיה במרכז, לערוך מפגש לפורום. מה דעתך? אני בטוחה שיש שלא ירצו "להיחשף" אבל אולי יש שכן ירצו וזה יכול להיות נחמד... אני מאמינה ל~א~ לגבי זה שאת גאון
ובטח שאין לך סיבה להתווכח!!
את יודעת, אמא שלי היא פיזיוטרפיסטית במקצועה, אך תמיד עסקה באמנויות בזמנה החופשי. היא כותבת סיפורים קצרים לילדים בספרדית, וכתבה המון שירים שאבא שלי זוכר עד היום, היא היתה מציירת, לא ציורי נוף אלא צורות בעיפרון או טוש שחור, דברים ממש יפים היא היתה עושה. אני בטוח לא אגלה ל~א~ שתציירי לו ציור - אני בחיים לא הורסות הפתעות
בטח שלא כאלה מקסימות!!
מקווה שאת נהנית מהספר!! נשיקות וחיבוקים, רומי

סיאמית

New member
קבענו! ../images/Emo65.gif

בתור אקסהבסיוניסטית ידועה, אין לי שום בעיה להחשף...
ומפגש פורום, נשמע לי רעיון מ-צו-ין! למה אמך הפסיקה לצייר??!?! ד"א, אתם מדרום אמריקה? (ספרדית?). אני עדיין לא בטוחה שאני נהנית מהספר... רק בהתחלה. לספר הקודם ("כסא הקשירה") הייתי מרותקת! לקחתי אותו לעבודה וקראתי בהפסקות צהריים... אמא שלי החליטה שאהנה מ"שני ירחים" כי היא קראה שאחד מכנויי החיבה של הילדה שבספר (השם שלה זה "סלמנקה") היה "אפרוחצ´יקית". זה מצא חן בעיניה והזכיר לה אותי. שיהיה! זהו, עוד מעט ניקח את הכסא החדש והכחול של ~א~ מהאוטו ונלך לטייל בשכונה.

RomiVais

New member
סיאמית....... ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif

חשבתי שתאהבי את עניין המפגש...
כמו שכתבתי לך, אמא שלי אהבה לעשות את כל הדברים ההם בשעות הפנאי. היום היא לא עושה כמעט כלום כי היא דוחה את הדברים שהיא יכולה לעשות בגלל שלעבוד היא כבר לא יכולה. קשה לי קצת להסביר את זה, גם לה קשה, אבל נראה שהיא מתנגדת לכל דבר שלא שייך למקצוע שלה, היא לא רוצה להתעסק כל היום עם דברים שהיתה עושה פעם לשעות הפנאי. בנוסף לכך, המחלה פגעה קצת בידיים גם כן, אז אולי היא מפחדת לגלות שהיא לא יכולה לצייר כמו פעם. אני עכשיו הולכת לפתוח ב"מבצע מחשב" - אני רוצה שהיא תשב במחשב ותמצא משהו מעניין לעשות - יש המון דברים באינטרנט ואני מקווה שזה יהיה פיתרון טב לשעות פנאי עודפות. אנחנו אכן מדרום אמריקה (ארגנטינה)
הספר עוד יכול להשתפר...
תהנו בטיול ותמסרי ל~א~ ד"ש חם!!! שיהיה לכם יום נפלא, רומי

סיאמית

New member
אני כל כך מבינה את אמא שלך.... ../images/Emo70.gif

מכל המקומות בעולם, בהם יכלה המחלה לפגוע... אצלי היא דפקה קצת את יד שמאל (ואני שמאלית!!!) כך שלמרות שביום-יום אני לא מרגישה שינוי מיוחד בתפעול של היד הזו... אז לפעמים נופלים לי דברים מהיד. כל פעם שאני שומטת מזלג בארוחת ערב, אני צועקת ל~א~ "אתה רואה??? אמרתי לך!!! אני ז´אקלין דו´פרה!!!"... וברצינות, תגידי לאמך, שהכל עניין של אימון ! גם ~א~ היה נגן פסנתר מחונן לפני המחלה... ובגלל שיד ימין נשארה לו רדומה הוא עזב את זה להמון זמן. אני הכרחתי אותו לנגן. ממש הכרחתי והוא כעס והתלונן והתעצבן. אבל היום, למרות שהוא לא מנגן כל יום כמו מלפני הטרשת... הוא שם לב שבתקופות שהוא כן מתישב לנגן, האיכות של הנגינה תלויה בכמות שהוא מתאמן. אותו דבר עם ציור. דעי לך, שאדם יצירתי, תמיד, אבל תמיד ימצא דרך לפצות על מגבלה גופנית כדי ליצור. הכל בראש, לא? אבל אני מבינה את אמך, שמפחדת להפוך ל"דודה" שיושבת כל היום ועושה מקראמה ולא עובדת. היא זקוקה להרגיש נחוצה ותורמת... הלוואי והיתה דרך בה היא תוכל להרגיש כך. אולי התנדבות היכן שהוא? סתם רעיון... כי אם אמך עסקה במקצוע שכ"כ תורם ונותן, אולי היא זקוקה להרגיש תורמת ונותנת שוב? נשיקות!

סיאמית

New member
ודרך אגב!!!

גם משפחתה של אימי (מצד אמא שלה) מארגנטינה!!!!! למרות שבמקור הם רוסים. כך שסבתא שלי נולדה בבואנוס-איירס, אבל אמא שלי כבר נולדה בארץ.

RomiVais

New member
את בהחלט צודקת!! ../images/Emo24.gif

אנחנו כבר הרבה זמן חושבים על אפשרות תעסוקה לאמא שלי. אבל באילת הקטנה אין הרבה אפשרויות... דרך מצויינת שאמא שלי מרגישה טוב היא במטבח. כל החיים שלה (מאז שהיתה קטנה) היא בישלה להרבה אנשים והיא ממש אוהבת את זה. עכשיו כמובן שהיא לא יכולה להתרוצץ חופשי במטבח אבל היא הראש מאחורי כל מה שאני מכינה, אני נותנת לה לנסות לעשות דברים בעצמה כך שאצלנו בישול בצוותא זה פשוט "מבצע". ואת חייבת לראות את החיוך שיש לה כשהכל כבר מוכן...
פשוט תענוג!! גם אמא שלי מגיבה כמוך כשנופל לה משהו מהיד. אבל אני תמיד אומרת לה שאם היא תגיב ככה, זה ייפול שוב, כי היא כבר עצבנית והעצבים מביאים אותה לכמעט שיתוק. אז אני אומרת לה להירגע ולנסות שוב. זה לוקח זמן אבל בסופו של דבר זה עובד. ואסור לשכוח שגם לאנשים בריאים לחלוטין נופלים דברים מהידיים, זה קורה לכולם!! כשנופל לי משהו אני אומרת לה: את רואה, גם לי נפל... וצוחקים על זה... זו הדרך הטובה ביותר... החלום שלה הוא לכתוב ספר, שבו היא מרכזת את כל הסיפורים לילדים שכתבה. בגלל זה אני רוצה להושיב אותה ליד המחשב כי יהיה זה יותר קל להקליד במקלדת מאשר במכונת כתיבה ישנה. היא תמצא את הדרך שלה, ואם לא - אנחנו כאן בשביל לעזור לה, היא יודעת את זה טוב טוב!! שיהיה לכם ערב נפלא, נשיקות, רומי

סיאמית

New member
תגידי לאמא שלך ../images/Emo63.gif

שאם היא תחליט להוציא ספר ילדים, אני מתנדבת לאייר לה אותו. ואני מתכוונת לזה הכי ברצינות שאפשר...

RomiVais

New member
אני אגיד - תודה!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

עכשיו היא ישנה, אבל ברגע שתתעורר אני אמסור לה!! מודה לך מקרב לב שיהיה לך ול~א~ סוף שבוע נפלא המון
ו
רומי

RomiVais

New member
תודה אור!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

אני אגיד לה. עם כל העזרה שהוצעה לה כאן, חייבים להזדרז!!
תודה מקרב לב!!!
ו-
(ברבים!!) רומי..

למעלה