אנשים יקרים ואהובים שלי

RomiVais

New member
אנשים יקרים ואהובים שלי ../images/Emo24.gif

אני מצטערת אם אני משקיעה קצת פחות בפורום, אני עושה את המיטב שאני יכולה. התחלתי לפני כמעט שבועיים לעבוד, ויש לי פחות זמן ממה שהיה קודם, אבל אני חושבת על כל אחד ואחד מכם המון, גם על כל אלה שקוראים ולא כותבים לנו. ואני מקדישה לכם כל רגע שיש לי, ואני מקווה שהפורום ימשיך לפרוח ולגדול. אוהבת את כולכם ומאחלת לכם סוף שבוע נפלא ביותר המון בריאות ואושר מכל הלב רומי

אורית...2

New member
../images/Emo140.gif היי רומי !!!../images/Emo140.gif

בהצלחה בעבודה החדשה !!! לי בכל אופן לא נתת את ההרגשה שאת נמצאת איתנו פחות....
מקווה שכיף לך בעבודה....!!! אני במיטה עם "שפעונת" קטנה...אבל נמאס לי "לשכב".... עם תה...אז יצאתי להכין לי
ואיזה עוגה טובה ולשבת בסלון !!! אז בדרך למטבח, נמצא המחשב...עצרתי לבדוק מה שלום כולכם... שיהיה לנו שבוע שקט..וטוב !!!

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif רוב תודות אורית!! ../images/Emo24.gif

תודה רבה לך, על הקישורים והקובץ המצורף!!! אני מקווה שתרגישי טוב במהרה תשמרי על עצמך טוב טוב טוב ורק בריאות!!! שתהיה לך שבת מקסימה רומי

תמר

New member
היי רומיל´ה המתוקה../images/Emo140.gif

קודם כל...מספיק עם ההתנצלויות...את עושה מעל ומעבר למצופה ויכולה להרגיש עם זה מצויין
. אני מאוד שמחה בשבילך שהתחלת לעבוד ומקווה שתרגישי ממוצה בעבודתך...במה את עובדת?........בכל אופן מאחלת לך הצלחה והנאה כאחת. עכשיו כשאת עובדת כבר לא תוכלי להיות ציפור לילה שכזאת...צריכה את שעות השינה שלך
שיהיה לך סופ"ש מהנה ונעים ת מ ר

RomiVais

New member
../images/Emo140.gif תמר יקרה!! ../images/Emo140.gif

אני עובדת בחברה של משקפי שמש. זה לא מה שרציתי, אך אני חייבת את זה כקרש קפיצה למה שאני באמת רוצה. במצב של היום גם אי אפשר להתפנק יותר מדי
הצחיק אותי מה שכתבת לגבי ציפור הלילה. אני עובדת מחר משעות הצהריים המוקדמות ואני עדיין פה
זה בטח ייקח קצת זמן....... בגיל שלי כבר קשה לשנות הרגלים
(צוחקתתתתתתתתתתתתת)
מה שלומך? ובני משפחתך? מקווה שכולם בסדר ושתהיה לכם שבת נפלאה ביותר רומי

Navva

New member
"גנבתי" מספר דקות

"גנבתי מספר דקות בין הנקה להנקה כדי להכנס לפרום, בעלי שיחייה השאיר את המחשב מחובר, ולקחך את מתן להחליף.. מזל שיש סופשבוע שבו אני יכולה רק להניק, בזה בעלי לא יכול להחליף אותי, בעיה טכנית של הטבע
. רומי אני מאוד שמחה שמצאת עבודה, במצב הנוכחי את יכולה להיות שמחה בחלקך. באשר לפרום עשית עד היום עבודה מצויינת, בהקמת הפרום ותחזוקתו, והבאת אותו למצב טוב מאוד. לכן את יכולה ורשאית להשקיע פחות. תגובה להודעה לאחר 12 וגם 24 שעות היא לגיתימית ואין צורך להתנצל. אז שיהייה לך
בעבודה החדשה, ושהיא תוביל אותך לאן שאת שואפת. ושוב
על העבודה שאת עשית, עושה ותעשי כאן בפרום. מכל ה
נאוה

אורית...2

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo95.gif אמא נאווה ומתן !../images/Emo140.gif

מה שלומכם ??? ואיך המרגש להיות אמא ??? קראתי את מה שכתבת...ובואי אני אגלה לך מה הבת שלי עושה...ואז היא יכולה לקבל יותר עזרה... (לימדו אותה את זה בפגיה), היא פעם או פעמיים ביום נכנסת "למחלבה" (שבחדר שינה שלה) ושואבת (עם משאבה מיוחדת) את הכמות שנועם תצטרך למשך כל היום...מחלקת ישר לבקבוקים, ואז כשצריך להאכיל את נועם תמיד יש מי "שמתנדב"...תחשבי על זה !!! בכל זאת צריך זמן לנוח, וההנקה מעייפת...ואנחנו צריכות לשמור על הבריאות והכוחות שלנו... יש לה דף הוראות איך לשמור את החלב, איך לחמם אותו...(יש כאן כללים אחרים) אם זה יעניין אותך אני אבקש ממנה שתעביר לי את הדף... (תחשבי על זה שבלילה לא תצטרכי לקום...ובעלך יוכל לתת למתן לאכול...) ביי ונשיקות למתן !!!

RomiVais

New member
נאווה יקרה!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

מודה לך על כל מילה שכתבת!!! היה חשוב לי שתדעו כמה אתם חשובים לי ועד כמה חשוב לי לשמור על הפורום כפי שהוא ואולי רק לשפר אותו ולא להיפך. אבל עם אנשים כמו שנאספו פה - אין דרך אחרת - רק שיגשוג ושיפור!! נאווה, מה שלומך? איך את מרגישה? ומה שלום מתן? ובעלך? אני מקווה שאת נחה מספיק ושומרת על עצמך. שיהיה לך שבוע נפלא ביותר המון
ים ו
ות רומי

רחלית

New member
בהצלחה בעבודה החדשה

רומי אל תדאגי לפורום את החזקת אותו, תחזקת אותו ומוסיפה לו המון ידע, מיסיון ונשמה. אני בטוחה שהפורום ימשיך לתפקד גם אם את קצת פחות משקיעה - הנשמה שלך עובדת גם בשלט רחוק שמחה שמצאת עבודה בימים טרופים אלה

RomiVais

New member
תודה רחלית יקרה!! ../images/Emo24.gif

אני בהחלט מעט רגועה, אחרי שאני קוראת את התגובות החמות שלכם. אבל בכל זאת, אני לא מוותרת לכם
אוהבת את כולכם יותר מדי
(למרות שאין כזה דבר יותר מדי אהבה)
מה שלומך רחלית? איך את מרגישה בימים אלה? מקווה שטוב ושיהיה לך שבוע נפלא ביותר רומי

למעלה