אנשים יקרים! זוכרים את החיפוש אחר מתכון העוף?

אנשים יקרים! זוכרים את החיפוש אחר מתכון העוף?

העוף ללא תיבול בכלל שמשאירים כל הלילה על הפלטה? ובכן, אני מאושרת לספר לכם ששוחחתי עם חברתי (שכבר מרגישה טוב יותר אחרי הלידה) והשגתי את ה"מתכון" של העוף: המצרכים: 1 עוף שלם טרי או מופשר כלי עבה כגון כלי פיירקס או סיר טפלון הוראות הכנה: להניח את העוף בתוך הכלי. לשים את הכלי (מכוסה) על הפלטה או בתנור במצב שבת. לתת לו לשבת כ-14 שעות. להוציא. לאכול. זהו!!!! הכנו את העוף הזה לשבת. יצא מעולה ממש! אין זמן הכנה ויש מנה עיקרית לשבת! אגב, אנחנו הכנו אותו לשבת בצהריים, אך חברתי מוסרת שניתן גם להכין אותו מיום חמישי בלילה כדי שיהיה מוכן לערב שבת. בתאבון!
 
איזה מצחיק..

אף פעם לא שמעתי על עוף בלי תבלון כלל. שמחה שיצא לך טעים אין הרבה מקום לטעויות במתכון, הא?! חחח יופי, טוב לדעת שיש מה לעשות רק עם עוף...
 
כן! תחשבי איזה יופי-

נוחתים עליך אורחים פתאומיים לשבת או משהו כזה! (או שסתם אין כח להשקיע..) יצא ממש טעים!
 
מעצם זה שהוא מוכשר? מכל מה שמזריקים לו? ../images/Emo3.gif

תאמיני לי- הוא יוצא ממש טעים! ואם את לא בטוחה- שימי עליו קצת אבקת שום ופפריקה... (שלנו יצא שחום סתם כך!)
 
למעלה