אנשים יקרים - חדשים כישנים - התפקדו נא

איף

New member
אנשים יקרים - חדשים כישנים - התפקדו נא ../images/Emo88.gif

שם:
שיר החודש (של מאיר):
שיר החודש (לא של מאיר):
חוויות מהחודש הקודם:
ציפיות ותקוות לחודש הנוכחי:
הייתם בהופעה של מאיר לאחרונה?
אם כן - ספרו חוויות:
מוטו לחיים או סתם משהו שיש לכם להגיד לפורום
שיהיה לכולנו חודש טוב!

tommygirl75

New member
אז ככה:

גיל כרונולוגי: 33 אזור מגורים: ירושלים שיר החודש: קשה, אז הורדתי ל 3 - העוקד הנעקד/רואים רחוק רואים שקוף/ירושלים שיר החודש לא של מאיר: ציון - יונתן רזאל ואביתר בנאי חוויות: סוף מערכת יחסים, סוף למקום עבודה ציפיות: אהבה חדשה, עבודה חדשה, שפע ואושר. לצערי לא הייתי בהופעה של מאיר לאחרונה מחכה להופעה בירושלים!!

TEENAGER1

New member
..

שם: מיכל גיל: 18 עיר/אזור מגורים: ירושלים שיר החודש (של מאיר): "שם כל האדם", "לך אלי", "אליה", וגם השירים שהוא ביצע בפסטיבל ביטלס שיר החודש (לא של מאיר): "Close Every Door", "לחיות נכון", "מי מפחד מהזריחה", "אבא" (של אביתר) חוויות מהחודש הקודם: היה עמוס להפליא, אבל טוב. ממש טוב. קשה להאמין שזה היה רק עוד חודש. ציפיות ותקוות לחודש הנוכחי: אני משתוקקת להתחיל כבר... ומקווה שיתחיל טוב. ושיהיה אלול טוב, ושכל מיני דברים יתקדמו לכיוונים הנכונים. הייתם בהופעה של מאיר לאחרונה? לצערי, לא. הפעם האחרונה הייתה ביוני (ההופעה עם אביתר). אם כן - ספרו חוויות: מתגעגעת
מוטו לחיים או סתם משהו שיש לכם להגיד לפורום: תנצלו את הזמן בחוכמה, לא כמוני
חודש טוב!!

honey pie1

New member
אחלה חודש שיהיה../images/Emo140.gif

שם: נועה גיל: 17 עיר/אזור מגורים: רמת גן שיר החודש (של מאיר): תפילת הדייג שיר החודש (לא של מאיר): היא הולכת בדרכים חוויות מהחודש הקודם: הופעה של מאיר בחוצות היוצר, טיילתי הרבה עם חברים, נסעתי עם המשפחה לכמה ימים... ציפיות ותקוות לחודש הנוכחי: טיול לצפון, המסע לפולין, ולהגשים את החלום הכי גדול שלי בערך מגיל 9- הופעה של פול מקרטני!!!!!
הייתם בהופעה של מאיר לאחרונה? הממ, זה היה די מזמן:p בחוצות היוצר אם כן - ספרו חוויות: כבר סיפרתיD: מוטו לחיים או סתם משהו שיש לכם להגיד לפורום: לפעמים חלומות מתגשמים

ms pizza

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שם: יסכה גיל:עוד חודשיים 28 עיר:רחובות שיר החודש של מאיר : רואים רחוק רואים שקוף , לך אלי , שם כל האדם ( השמיעו אותו השבוע ברשת ג' !!)
שיר החודש( לא של מאיר) : אל אדון-אהוד בנאי , ים-המושבה ( אכן שיר מדליק) חוויות מהחודש הקודם: טיול בצפון ( יש לנו ארץ מדהימה !!),
טיול באיזור ים המלח , חתונה מיוחדת, הופעה של מאיר בחוצות היוצר. ציפיות לחודש הקרוב : חתונה של החברה הכי טובה, הופעה של שולי רנד ,הדיסק החדש של אהוד בנאי
, טיול נוסף לצפון (??) הייתם בהופעה של מאיר לאחרונה: כן , לפני שבועיים בחוצות היוצר...-אבל זה נראה כ"כ מזמן, צריך עוד אחת ! חוויות : האמת שהזיכרון העיקרי שמאיר סיפר בדיחה שהוא היה כ"כ מבסוט ממנה שזה היה מצחיק...אני לא זוכרת את הבדיחה עצמה אבל זה היה מצחיק. סתם משהו : חודש מצויין ואל תשתו יותר מדי קולה - זה לא בריא !

הבטחתי ליסמין שגם זה יבוא

אז הנה זה בא
שם: עדי גיל: 24 עוד מעט..
עיר/אזור מגורים: חדרה שיר החודש (של מאיר): אני מניחה ש"תמיד כמעט"
או "את אחת יחידה" (כן, עדיין..) ואולי זה הזמן להודות שלא שמעתי את מאיר כבר הרבה יותר מדי זמן...
שיר החודש (לא של מאיר):another sunny day/ belle & sebastian חוויות מהחודש הקודם: היה חודש מתיש.. ממש אבל.. אני לא אציק עם פרטים... ציפיות ותקוות לחודש הנוכחי: בעיקר למצוא עבודה חדשה ולעבור את חמישי הבא בשלום... הייתם בהופעה של מאיר לאחרונה? אין תגובה. אם כן - ספרו חוויות: עדיין אין תגובה
מוטו לחיים או סתם משהו שיש לכם להגיד לפורום: "I survived, that's good enough for now" שיהיה לכולנו חודש טוב! אמן! יסמין- תתעודדי! אוהבת אותך!

איף

New member
טוב חיכיתי קצת יותר מידי

שם:יסמין גיל:25 וחודשיים
עיר/אזור מגורים:קרית אונו שיר החודש (של מאיר): ירושלים
שיר החודש (לא של מאיר): ליפול - כפיר אפשטיין חוויות מהחודש הקודם: עבדתי ק-ש-ה ציפיות ותקוות לחודש הנוכחי:לעבוד פחות קשה ולסיים את העבודות הסמינריוניות שלי. הייתם בהופעה של מאיר לאחרונה?כבר יותר מידי זמן עבר מאז ההופעה האחרונה שהייתי
, מוטו לחיים או סתם משהו שיש לכם להגיד לפורום: אני מודעת לזה שזה דבילי - אבל התמכרתי ל"אח הגדול" שיהיה לכולנו חודש טוב!

למעלה