אנשים יקרים,חוו דעתכם..

ליידי123

New member
אנשים יקרים,חוו דעתכם..

יש לי מישהו שלומד איתי.הוא קשור לחבר'ה שלי ואנחנו מדברים לפעמים..יש לו חברה כבר כמה שנים טובות אבל אני בכל זאת מרגישה שיש משהו..לא יודעת,אינטואיציה.אני קולטת את המבטים שלו ,אני אפילו קולטת שלפעמים הוא רוצה שאני אקלוט.הוא לא מסוג הבחורים האלה שמנסים לפלרטט עם בנות-הוא בחור טוב והגון,אפילו קצת ביישן...למרות שאני בקשר טוב עם כל החבורה,בינינו יש מתח מתמיד וקשה לנו לדבר אחד עם השני למרות ששנינו די כריזמטים ודברנים. הדבר נגרר כבר כמה חודשים,יש ימים שיותר ויש ימים שפחות.מההתחלה ממש לא ייחסתי לזה חשיבות כי לא רציתי להכניס את הראש למיטה חולה אבל לאט לאט נגררתי לזה ואני ממש מרגישה אליו תחושות שכבר הרבה מן לא הרגשתי. עד כמה זה נראה לכם לא מציאותי? מה זה אומר על הקשר עם חברה שלו לפי דעתכם? (שנינו בני 25)

כמעט25

New member
היי..

לדעתי אם הוא היה רוצה כמוך לממש את מה שקורה בינכם והוא באמת בחור הגון כמו שאת מכירה אותו אז הוא היה נפרד כבר מהחברה שלו... יכול להיות שהוא רק נהנה מהתשומת לב שלך, כי הוא ביישן אחרי הכל.. תיזהרי, גבר שבוגד איתך יכול בעתיד לבגוד גם בך. אני מקווה שהכל ההדי בינכם והוא יצא מהמערכת יחסים שלו...

Cobe Anan

New member
אני מסכים עם מה שאמרת,ורוצה להוסיף:

אולי אחרי כמה שנים, הוא רוצה להרגיש שהוא עדיין שווה משהו? אולי לדעת שהוא יכול לעמוד על הרגליים בעצמו, לתפוס את הבחורה הראשונה שמוצאת חן בעיניו- דווקא זה נותן לו את האישור? אולי זה מה שאומר לו שהוא יכול להרגיש טוב בקשר שלו? ואולי הוא בכלל תמים באמת? אולי את חושבת שאת שמה לב לדברים כי את רוצה? אולי כל פיסת תשומת לב ממנו מתפרשת אצלך כמשהו שהיא לא, כי את רוצה שזה מה שיהיה? תחשבי על זה טוב, אבל בבקשה ממך, אני מבקש כאדם שנתון בקשר ארוך ורציני, ומכיר את החששות אל בחורה שאולי יש לה את הכוח להשחית- אל תיכנסי לזה. אל תפרקי קשר של שנים בשביל הרגיעה שלך. זה לא מוסרי, היא בהכרח ישתלם לך. עזבי אותו, לכי על מישהו פנוי ונחמד.. זהו.

ואם באמת יש שם משהו כמו שהיא

אומרת ומרגישה? למה לוותר על זה בקלות? למה לא לברר ולהבין איפה הדברים עומדים מבחינתו? יכול להיות שהוא נמצא בקשר שכבר לא מרגש אותו? יכול להיות שהיא האחת בשבילו? אני אומרת, תנסי לדבר איתו. תנסי להבין מה הוא מרגיש. בכל מקרה, אל תכנסי איתו לשום סוג של מערכת יחסים כל עוד הוא עם החברה שלו. אם הוא באמת מעוניין בך (ואולי הוא מחכה לסימן ממך) הוא ייפרד מהחברה שלו. תני לו קצת זמן להתאושש מהקשר הקודם, ולכי על זה! בכל מקרה, אל תתני לעצמך להישאר בחוסר וודאות ולהגיד "מה היה קורה אם..." בהצלחה, מו"ש

ליידי123

New member
תודה,ותגובה לכם../images/Emo9.gif

קודם כל תודה על התגובות.מדובר במשהו שנמשך כבר כמה חודשים אבל נהיה סוג של עניין של ממש מבחינתי רק לאחרונה,כשגיליתי שאני מרגישה אליו משהו-דבר שבאמת נדיר בשבילי.עד עכשיו נהנתי מהמחשבה ,פשוט, שיש מישהו שמסתכל עליי ואני עליו..בשבוע האחרון זה נהיה לי קצת רציני ובאמת עלו בי אותן תהיות של :"רגע..מה באמת קורה פה"... אבל לאור התגובות שקיבלתי (ובאמת הייתי מבולבלת...
),חוץ מתגובה אחת (תודה!),הכי נכון כנראה שאני ארד מזה....נכון,אני יכולה להתעקש ולברר יותר לעומק,נכון-אני יכולה להמשיך עם המצב כמו שהוא אבל בסופו של דבר אם הוא איתה זה אומר שהוא כנראה רוצה אותה.נקודה. חוץ מזה,וזה לך (ענן?)-אני בחיים לא הייתי נכנסת בתוך קשר של שנים ומנסה להרוס משהו.האמת שאני בכלל מאמינה שאם זה יהיה כזה קל,כנראה זה נועד לההרס...הדבר שאולי עניין אותי הוא שדוקא כי מדובר בכמה שנים טובות,אולי יותר מדובר בהרגל..ופחד לעזוב משהו שהוא כמו משפחה...א-ב-ל:זה לא מתפקידי לברר כנראה, ואת האמת?גם לא מכוחי... אני רק מקווה לא לראות אותו יותר מידי בזמן הקרוב-החופש הזה בא לי טוב...
נראה לי שאני אצטרף,נחמד פה...

Cobe Anan

New member
אני שמח שעזרנו לך להחליט...

...ועוד יותר שמח שהחלטת לעשות את המעשה המוסרי.. אבל לא פחות חשוב- ברוכה הבאה לפורום! מקווה שתביאי לפה מעט חיים!

למעלה