אנשים יקרים .......לגבי באנגים..|פצ

• פותח הנושא 0g30
  • פורסם בתאריך

0g30

New member
אנשים יקרים .......לגבי באנגים..|פצ

אני בחור שעישן במשך 14 שנה רק באנגים כל יום קרוב ל - 20-30 ראשים ..... סמים קלים זה כבר לא......לעשן באנגים הופך את חווית העישון למשהו קשה נארקוטי .....מסריח .....ומאוד מאוד לא בריא .....הורדת ראש באשר היא .....מזעזעת את כל המערכת הגופנית שלכם .....ובאמת חבל על הבריאות . כל הקטע של לעשן סמים קלים מאבד "מהקלילות" שלו ברגע שמעשנים בבאנגים .....אין לי ממש סיבות (כמו חוקרי מצ"ח מלומדים) מאמרים , מחקרים מצוצים מהאצבע, ואני גם לא אספר לכם שיש צעירות שמוכרות את פי הטבעת בדרך חברון תמורת ראש .........אבל אני כן יכול לספר לכם על ההרגשה שלי .......על השינוי הפיזי והנפשי שחל בי ......על איך זה לקום בבוקר שבלילה לפני זה עישנת ג´וינט ולא קרנבל של ראשים מדברים...... כמה המוח נהיה צלול , כמה מרץ התמלאתי.....כמה חיי התמלאו בחיוניות .... איך הרבה יותר כיף וקל לצאת מהבית שלא תחת עננת עירפול של 4-5 ראשים .... איך החומר נשאר הרבה יותר זמן ...... איך הנשימה מתנקה , ועוברים הכאבי ראש .....והנפילות כשעוצמים את העיניים לפני שנרדמים ......בקיצור חברים יקרים ואהובים .....צאו מזה ......שלא לדבר על כמה זה פחות מזעזע אנשים שלא מעשנים .....כולכם וודאי חוויתם את הזעזוע על פנייהם של חברייכם "הסחים" לאחר שצפו בכם מפילים ראש ........ אחרי שתעבור את שלב המעבר מבאנגים לג´וינטים אני אספר לכם איך הפסקתי לקנות ולהחזיק סמים בבית .....והפכתי את זה באמת לארוע מיוחד וכיף .... שיושבים עם חברים מעשנים צוחקים ממש כמו בשנים הראשונות ....... לכ אלו שיתקפו אותי קצת רזומה שלי : אני בן 31 מעשן מגיל 16 , (באנגים) התנסתי בכל סוג סם שאתם מסוגלים להעלות על דל שפתייכם........חייתי באמסטרדם 3 שנים , וטיילתי בהודו שנה וחצי.....וכן גם במרוקו ביליתי חודש וחצי......בקיצור הייתי כמעט בכל מדינה שמכבדת את עצמה מבחינת יצור סמים ......גם בקולומביה.... 5 דולר לקפצ´ה........של חומר חבל על הזמן......בחודש האחרון אני מעשן בקושי שלושה ג´וינטים בשבוע ........

כל הכבוד אוג....../images/Emo140.gif

סחטיקה על הורדת המינונים....אתה מאוהב? די נו,תמשיך... יום כתום

טוב,לאחר דיונים חוזרים ונישנים

הוחלט להעביר את היו"ר אוג,לתפקיד נעלה,שידרוש מנו אחריות גדולה אף יותר מהקודמת,והוא מקודם לתפקיד ה-רוזן ממונטה גראסיו קבלוהו במחיאות כפיים סוערות.... ואוג,על כתפייך משא כבד,אך אני סומכת עלייך שתתמודד עם המעמסה היטב. מזל טוב!

0g30

New member
../images/Emo59.gifתגובה .............

ר ק ר צ י ת י ל ה ק פ י ץ

chupac

New member
יופי של מאמר אחי

רק רוצה לאדכן אותך שהבחירה בין באנג לג´וינט היא במקום אחר: 1. אכיך בוחר בבאנג אם אין לו הרבה חומר - (ידוע שבאנג אחד שווה ל3 ג´וינטים של אפקט הבום). 2. נראה אותך שואף מבאנג לאור היום ברחוב. 3. נראה אותך מתחיל לגלגל ג´וינט כש10 עיניים צמאות סותלה נואצות בך. 4. נראה אותך מגלגל ג´וינט כשעיניך נסגרות והליכה למטבח היא משימה בלתי אפשרית.

0g30

New member
כמה תיקונים לפני שאתה בוחר בין באנג

לג´וינט .......דבר ראשון כנראה שיש לך בעיה בהבנת הנקרא...... 1. לאדכן=לעדכן 2. אכיך=אחיך 3. סותלה=סטלה 4. נואצות=נועצות לא ברור בתגובתך אם אתה מצדד בבאנגים או ג´וינטים.....??????? ע"פ רמת ההבנה והכתיבה שלך אני במקומך הייתי מפסיק לעשן בכלל.....

ZBlaster

New member
אני אומר בפה אחד

באנגים! בגלל אפקט הבום... וגם בגלל הרעש וגם בגלל הרבה דברים... ג´ויינט זה בשביל להירגע בין ישיבה לישיבה
Z-Blaster

חבר´ה !!!

מה אנחנו מנסים ליצור פילוג בעם ? מזה הדיון הזה ? באנג יכול לחיות בשלום עם נייר גילגול לידו ! אני מאמין בעישון בבאנג כשצריך לעשן בבאנג ועישון בנייר כשצריך לעשן בנייר. ולמהדרין ! במסיבות קססה יפה ודביקה של כיף בתוך צ´ילום. אני לא מבין למה צריך לבחור כשאפשר לגוון.

למעלה